Un nou succes pentru CSM Ceahlăul în amicale. A învins Concordia Chiajna

Narcis POHOAȚĂ, Andrei PASCU 13 Jul. 2023, 13:29 Liga 2
Un nou succes pentru CSM Ceahlăul în amicale. A învins Concordia Chiajna

CSM Ceahlăul a disputat, miercuri, al treilea meci amical din cadrul stagiului de pregătire de la Tărlungeni, Brașov, în compania colegei de serie Concordia Chiajna, una dintre pretendentele la play-off-ul ligii secunde în stagiunea viitoare.

Echipa pregătită de Cristian Pustai s-a impus la limită, scor 1-0 (1-0), prin golul marcat în prima repriză de albanezul Azdren Llullaku, în minutul 15, din penalty.

CSM Ceahlăul a trecut de Concordia Chiajna

CSM Ceahlăul a obținut a doua victorie consecutivă în amicale, 1-0 cu colega de serie Concordia Chiajna, într-un meci disputat la Prejmer, în județul Brașov. Dacă luni, elevii lui Cristian Pustai s-au impus cu 4-1 în fața unui adversar inferior, din Liga 3 – ASF Zărnești, de această dată nou-promovata în eșalonul secund a învins una dintre pretendentele la play-off, Concordia Chiajna.

Unicul gol al partidei a fost marcat de atacantul albanez Azdren Llullaku, din penalty, în minutul 15.

  • Antrenorul Cristian Pustai a început meciul în formula Krell – Bacalu, Vișinar, Jalbă, Petkov, Llullaku, Petre, Jaquite, Akwasi, Anton, Josemar, iar după pauză au mai intrat Barna, Boison (portari), Moroșanu, Forisz, Copoț-Barb, Onișa, Ștefănescu, Petra, Ciobanu, Goicea, Fărăgău, Stroe.
    Nu au jucat Moraru, Ciaun, Lăcustă, Pîntea, Neicuțescu, Fonseca (accidentați).

Concordia Chiajna nu a comunicat nimic în privința amicalului, neprecizând nici măcar că a avut loc partida.

CSM Ceahlăul, la al treilea amical al verii

Acesta a fost al treilea amical susținut de CSM Ceahlăul în cantonament, după 1-3 cu CFR Cluj și 4-1 cu ASF Zărnești.

Nemțenii vor mai juca trei meciuri amicale sub Tâmpa, toate cu adversari din Liga 2: FC Brașov (15 iulie), CSM Alexandria (19 iulie, dimineață) și Chindia Târgoviște (19 iulie, după amiază).

Conducerea clubului CSM Ceahlăul a fost la meci

Potrivit paginii de Facebook a clubului nemțean, la meci au asistat și câțiva membri ai conducerii CSM Ceahlăul, în frunte cu finanțatorul Anton Măzărianu. Acesta a declarat că lotul va fi completat în următoarea perioadă cu noi jucători.

Am fost la meci, dar nu numai să văd această partidă. Am analizat împreună situația lotului, unul care este în formare încă, și mai căutăm soluții pentru ca CSM Ceahlăul să fie mai bună. Duelul cu Chiajna l-aș caracteriza ca unul echilibrat.

Concordia a început mai bine, apoi am dominat noi și pe fondul deschiderii scorului, iar pe final am reușit să păstrăm avantajul. Am avut jucători în probe, vor mai veni și alții și am încredere că lotul va fi aproape de ceea ce ne dorim la începutul campionatului”, a declarat la final Anton Măzărianu.

Finanțatorul Ceahlăului a venit la meci însoțit de alți trei oficiali, președintele Cătălin Anton, președintele executiv Marin Mitran și directorul de marketing Claudiu Găman.

Concordia Chiajna s-a aflat la al doilea amical

Concordia Chiajna se află în acest moment într-un cantonament montan, în Brașov, început la 10 iulie și care are ultima zi la 21 iulie.

De acum, după testul cu CSM Ceahlăul, Concordia Chiajna va mai juca cinci meciuri amicale. Le va întâlni pe, CSM Alexandria (15 iulie), Torpedo Zărnești (18 iulie), Metaloglobus (21 iulie), CSM Slatina (26 iulie) și CS Tunari (29 iulie).

Primul a fost susținut în compania Progresului Spartac, scor 7-0.

Pe 17 iulie vor fi scoase la vânzare abonamentele

Totodată, clubul nemțean a anunțat punerea în vânzare a abonamentelor pentru suporterii echipei pregătite de Cristian Pustai, începând de luni, 17 iulie, ora 14.00.

Cele mai ieftine abonamente sunt la tribunele 1 și 2 – 250 de lei.

Abonamentele pentru meciurile echipei noastre sunt disponibile din 17 iulie 2023, iar prin achiziționare a unuia dintre ele puteți contribui în mod direct la progresul și succesul echipei noastre. Fiecare abonament cumpărat nu este doar o simplă hârtie sau un card, ci o promisiune că veți fi alături de echipa noastră la fiecare pas în drumul ei spre glorie.

CSM Ceahlăul a decis scoaterea la vânzare a abonamentelor pentru noul sezon competițional în care echipa de seniori va evolua în Liga 2. Am putea juca acasă 15 meciuri în tot anul competițional.

S-au pregătit abonamente pentru locuri situate la Lojă, Tribuna VIP, Tribuna 1 (Sector A și C), dar și la Tribuna 2”, a anunțat clubul CSM Ceahlăul, într-o postare pe pagina de socializare.

Prețurile stabilite sunt următoarele:

  • Lojă – 1500 lei (doar 150 locuri)
  • Tribuna VIP – 400 LEI (doar 950 locuri)
  • Tribuna 1 – 250 lei (Sector A – 1.500 locuriși Sector C – 900 locuri)
  • Tribuna 2 – 250 lei – 2000 locuri.

Prima zi în care se vor putea achiziționa abonamente va fi 17 iulie 2023, la Stadionul Municipal ”Ceahlăul” în intervalul ora 14:00 – 17:00.

CSM Ceahlăul, anunțuri în privința lotului

CSM Ceahlăul a mai făcut și câteva mutări la nivelul lotului, câteva prelungiri contractuale și o plecare. Concret, nou-promovata a prelungit acordul cu portarul Alexandru Barna, pe încă un sezon, dar a comunicat și continuarea legăturii cu Mihai Neicuțescu.

Alexandru Anton va rămâne și în stagiunea următoare la CSM Ceahlăul, fiind prelungit împrumutul de la Poli Iași, dar contractul cu Antonio Agafiței a fost întrerupt.

În primă fază, după promovarea din Liga 3, CSM Ceahlăul a anunțat sosirile lui Mihael Onișa și Mario Petkov, și revenirea lui Cristian Jalbă. Ulterior, la echipă a sosit și portarul Boison Wynney.

Ce noutățile are în lot Concordia Chiajna, după reluarea pregătirilor

Referitor la Concordia Chiajna, noutățile prezente la reunire au fost Florin Achim (ex FCSB), Denis Ispas (ex Universitatea Cluj), Paul Pîrvulescu (ex FK Miercurea Ciuc), Romario Pires (ex Universitatea Cluj), Adrian Bălan (ex Universitatea Cluj), Laurențiu Corbu (ex Steaua) și Mihai Ciontoș (ex Progresul Spartac).

Foto: CSM Ceahlăul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/grigoriu-mikos-si-bura-kot-si-ei-plecati-de-la-csc-dumbravita-19277147

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-victorie-lejera-in-amicalul-cu-acs-campulung-muscel-19277128

https://liga2.prosport.ro/seria-1/retrospectiva-cifrica-a-sezonului-de-liga-2-2-19277126

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-mai-organizeaza-un-cantonament-19277118

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-sansa-pentru-fc-brasov-la-tas-19277111

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-prima-victorie-in-stagiul-de-la-tarlungeni-19277108

 

 

 

 

Narcis POHOAȚĂ, Andrei PASCU 13 Jul. 2023, 13:29 Liga 2
Pe aceeași temă