CS Tunari a oprit seria victoriilor din amicale pentru Unirea Slobozia. Unul dintre nou-veniți la ialomițeni a înscris

Marius ANGHEL 07 Feb. 2024, 18:06 Liga 2
CS Tunari a oprit seria victoriilor din amicale pentru Unirea Slobozia. Unul dintre nou-veniți la ialomițeni a înscris

CS Tunari și Unirea Slobozia, colege pentru prima dată în Liga 2 în acest sezon, s-au întâlnit miercuri, 7 februarie 2024, într-un meci amical disputat pe un teren secund din Tunari.

Partida dintre echipele antrenate de Ștefan Odoroabă și Adrian Mihalcea s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Mirko Ivanovski și Vlăduț Andreș au marcat în remiza amicală dintre CS Tunari și Unirea Slobozia

Rezultatul jocului test dintre ocupanta locul 17 în Liga 2, cu 12 puncte acumulate în 15 meciuri, și cea aflată pe poziția a 3-a, cu 31 de puncte strânse în prima parte a sezonului, a fost înregistrat încă din prima repriză a meciului.

Pentru ilfoveni a înscris atacantul macedonean Mirko Ivanovski, iar pentru ialomițeni a punctat fundașul Vlăduț Andreș, una dintre cele patru achiziții din această iarnă.

CS Tunari: Isvoranu – Giafer, Mih. Leca, Al. Sima, Florică, Bustea, Vas. Constantin, Borcea, P. Mitrică, Ivanovski, Trică
Au mai jucat: Mărgărit – Feraru, L. Ion, Mih. Ene, Barfă, Sin, Dr. Gheorghe, Plumbuitu, Ilie.

Unirea Slobozia: D. Rusu – Ibrian, Pospelov, Andreș, Mih. Șandru – Coadă, Șt. Pacionel – Dr. Lazăr, Purece, Vlăsceanu – Dimitrov
Au mai jucat: Șt. Georgescu – Afalna, Ekollo, Gab. Lazăr, Cojocari, Atanase, Aioanei, Dorobanțu, Mih. Lemnaru, Gîrbăcea

  • În meciul direct din sezonul regular, Unirea Slobozia s-a impus cu scorul de 3-1 în fața celor de la CS Tunari, în runda a 4-a, la Slobozia.

Două victorii, un egal și o înfrângere în amicale pentru CS Tunari

CS Tunari, revenită de câteva zile bune din cantonamentul efectuat la Cheile Grădiștei, s-a aflat acum la al doilea amical jucat după acel stagiu.

Per total, în această perioadă de pregătire de iarnă, echipa lui Ștefan Odoroabă a disputat până acum patru amicale. A debutat cu un 3-0 cu Progresul Fundulea (locul 9 în Seria 3 din Liga 3), a trecut cu 4-3 de Kids Tâmpa Brașov (locul 5 în Seria 5 din Liga 3) și, surprinzător, a pierdut cu 0-2 cu Agricola Borcea (locul 3 în Seria 3 din Liga 3), în meciuri desfășurate înainte, în timpul și după cantonament. Despre eșecul cu călărășenii de la Borcea, CS Tunari nu a precizat un cuvânt.

Pentru ilfoveni urmează jocuri test cu Cetatea Turnu Măgurele (Liga 3 – 10 februarie) și LPS HD Clinceni (Liga 3 – 17 februarie).

Trei victorii și unegal pentru Unirea Slobozia

De partea cealaltă, Unirea Slobozia stă până în data de 9 februarie în cantonament la București, la Complexul Sportiv Național ”Arcul de Triumf”, iar până acum a mai disputat două amicale pe plan local, contra Abatorul Slobozia (scor 7-1) și FC Rovine (scor 8-2), ambele din Liga a 4-a Ialomița, și unul în Capitală, cu Metaloglobus (scor 1-0).

Ialomițenii vor mai avea jocuri test cu LPS HD Clinceni (Liga 3 – 9 februarie) și Dunărea Călărași (Liga 3 – 17 februarie).

Foto: CS Tunari și Unirea Slobozia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-a-cedat-in-amicalul-cu-nationala-u19-experimentala-a-romaniei-19299036

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-castigat-amicalul-cu-metaloglobus-19298888

Marius ANGHEL 07 Feb. 2024, 18:06 Liga 2
Pe aceeași temă