Concordia Chiajna a dat startul amicalelor cu un succes categoric. A învins Progresul Spartac în primul test al verii

Andrei PASCU 07 Jul. 2023, 19:31 Liga 2

Concordia Chiajna a debutat și ea în primul meci amical al verii, după reluarea pregătirilor, pentru sezonul următor de Liga 2. Ilfovenii au întâlnit, pe teren propriu, recent retrogradata în Liga 3- Progresul Spartac.

Nu a avut probleme formația pregătită de Erik Lincar, care s-a impus la scor, 7-0, iar la pauză avea avantaj de două goluri.

Concordia Chiajna, 7-0 cu Progresul Spartac într-un meci amical

Poate surprinzător, omul amicalului a fost atacantul Cătălin Cocoș (21 de ani), revenit după împrumutul de la CS Afumați, care a punctat de două ori în poarta Progresului Spartac, în minutele 51 și 70.

Potrivit informațiilor oferite de clubul din Liga 2, pe lista marcatorilor și-au mai trecut numele Adrian Bălan (minutul 34), Dorin Codrea (minutul 44), Denis Ispas (minutul 63- penalty), Răzvan Lungu (minutul 84) și Giovani Ghimfuș (minutul 90). În plus, la scorul de 1-0, în prima repriză, Romario Pires a ratat o lovitură de pedeapsă scoasă de Adrian Bălan.

  • Concordia Chiajna a început amicalul în formula: Ciontoș – Corbu, Tamaș, Ispas, Pârvulescu, Dulca, Codrea, R. Pires, Tucaliuc, Burcea, Bălan.
    Au mai intrat după pauză: Stanciu – Achim, Stănică, Riza, S. Pană, Ghimfuș, Cocoș, Mediop, Dănăilă, Iordan, Lungu.
  • Progresul Spartac a început amicalul în formula: Soare – Leafu, Parfeon, Radu, Purice, Costea, Grigore, Ohaci, Dumitru, Matei, Tong.

Postarea Progresului Spartac, în urma amicalului cu Concordia Chiajna

Eșec în amicalul cu Concordia Chiajna

Oarecum de înțeles, jucătorii bleu-albaștrii fiind dezavantajați de faptul că s-au reunit de-abia marțea trecută, aceștia au pierdut la scor astăzi în amicalul cu Concordia Chiajna, cu scorul de 0-7.

În ciuda unui început mai slab pentru progresiști, după un sfert de oră au început să aibă mai multe șanse la poarta lui Ciontoș, tabela continuând totuși să arate „zero” în dreptul clubului nostru. Din păcate, șansele se răzbună, Bălan deschizând scorul după ce o centrare l-a găsit singur în fața porții, ca mai apoi Codrea să profite de o greșeală de fundaș, pentru a dubla avantajul ilfovenilor înainte de pauză.

La pauză, antrenorul Andrei Erimia a schimbat toți jucătorii de pe teren, înlocuindu-i cu o echipă formată integral din juniori din cadrul academiei, dar și juniori aflați în probe, media de vârstă a bleu-albaștrilor coborând la 17-18 ani. După un penalty marcat de Ispas și o dublă reușită de Cocoș, Lungu și Ghimfuși aveau să închidă tabela.

Trăgând o paralelă cu eșecul din amicalul de vara trecută împotriva celor de la FC Buzău, cu scorul de 0-8, trebuie să reținem că rezultate precum cele de astăzi reprezintă mai mult un ghid al tuturor lucrurilor care trebuie îmbunătățite, obiectivul clubului nostru fiind acum să ne folosim săptămânile rămase pentru a le redresa.

Multă baftă în continuare!”.

Erik Lincar duce Concordia Chiajna în cantonament

Erik Lincar s-a decis și în privința stagiului de pregătire în mare măsură, urmând ca trupa din Chiajna să plece într-un cantonament montan, în Brașov, în perioada 10 iulie – 21 iulie.

Concordia Chiajna va mai juca șase meciuri amicale din acest moment. Le va întâlni pe CSM Ceahlăul (12 iulie), CSM Alexandria (15 iulie), Torpedo Zărnești (18 iulie), Metaloglobus (21 iulie), CSM Slatina (26 iulie) și CS Tunari (29 iulie).

Foto: Concordia Chiajna

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-cs-tunari-remiza-cu-goluri-intr-un-amical-19276936

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stefan-blanaru-despre-situatia-de-la-fc-brasov-19276931

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-a-inceput-cantonamentul-de-vara-19276925

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-esec-in-amicalul-cu-uta-19276912

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-esec-cu-fc-hermannstadt-intr-un-amical-19276905

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-despre-primul-sezon-in-liga-2-pentru-csm-ceahlaul-19276899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/achizitie-de-la-un-club-din-superliga-pentru-fc-brasov-19276895

 

 

 

Andrei PASCU 07 Jul. 2023, 19:31 Liga 2
Pe aceeași temă