Erik Lincar a reacționat după afirmațiile lui Adrian Popa! Răspunsul antrenorului

Răzvan STÎNGĂ 03 Feb. 2024, 13:24 Liga 2
Erik Lincar a reacționat după afirmațiile lui Adrian Popa! Răspunsul antrenorului

Erik Lincar a reacționat după afirmațiile lui Adrian Popa, în privința plecării mijlocașului de la Concordia Chiajna. Antrenorul a punctat că nu l-a discriminat pe Popa și că s-a pregătit alături de ceilalți colegi, deși mijlocașul a pretins altceva.

Lincar nu a fost la fel de dur în declarații precum fotbalistul, care a evitat și să îi pronunțe numele antrenorului și a afirmat că a trecut prin momente foarte dificile la Concordia Chiajna din cauza acestuia.

Erik Lincar a răspuns după afirmațiile lui Adrian Popa

Antrenorul formației din Ilfov a declarat că nu cataloghează drept conflict ceea ce s-a întâmplat între el și Adrian Popa, deși este evident faptul că acolo a fost ceva, iar tensiunile din vestiar, dintre cei doi, s-au menținut pentru câteva luni bune, în octombrie 2023 totul ieșind în presă.

Lincar a confirmat, cumva, că a avut o discuție cu Adrian Popa, dar a refuzat să numească cele întâmplate ca fiind mai mult decât un dialog în contradictoriu. Cu toate acestea, dacă ne raportăm la afirmațiile celor doi și a președintelui Cristian Tănase, este evident că s-a întâmplat ceva care a dăunat serios relației antrenor-jucător.

Nu știu ce a declarat Adi Popa. De ce i s-a reziliat contractul trebuie să îl întrebați pe domnul președinte. O implicare am avut și eu, dar nu e problema mea, nu comentez eu de ce reziliază un jucător sau când vine un jucător.

Depinde ce se înțelege prin scos din programul echipei. Eu zic că el a fost în vestiarul echipei și s-a antrenat cu echipa pe același teren. Dacă a fost pe același teren cu echipa, ce părere aveți? Eu vă zic adevărul.

În general, eu nu am conflicte cu jucătorii și nu țin minte să fi avut un conflict cu un jucător, vreodată. Dacă am o discuție cu ei, încerc să fiu foarte clar și să îmi exprim punctul de vedere, în ceea ce îl privește.

Aveam așteptări mai mari de la el, dar asta nu înseamnă… Știți cum e, în fotbal jucătorii sunt într-o formă bună o perioadă, o formă bună în altă perioadă…”, a spus Erik Lincar pentru PlaySport.

Concordia Chiajna a schimbat destul de mult în această iarnă

Până la ora actuală, Concordia Chiajna reziliat și contractele cu mijlocașii Romario Pires și Alexandru Dulca (ajuns la Unirea Dej), atacantul Alexandru Darius Pop (ajuns la CSC Șelimbăr) și fundașul Florin Achim (numit team manager la Minaur Baia Mare), iar pe portarul Mihai Ciontoș l-a împrumutat la CS Tunari.

În dreptul achizițiilor, echipa lui Erik Lincar îi are pe David Dincă (portar, ex CSM Slatina), Mario Vrdoliak (mijlocaș bosniaco-croat, ex Akademija Pandev / Macedonia), Constantin Dima (fundaș, ex Metaloglobus București), Claudiu Dragu (atacant, ex CSM Slatina), Cristian Gogescu (mijlocas, împrumutat de la FCSB) și, mai nou, din informațiile Liga2.ro, Aleksander Mitrovic.

În plus, Daniel Stan, fundaș central de 24 ani, venit de la FC Bihor Oradea, este în continuare în probe.

Concordia Chiajna, un succes și un eșec în amicale

După despărțirea de Adrian Popa, Concordia Chiajna continuă perioada de pregătire. Pentru ilfoveni urmează testul cu Campionii FC Argeș, programat sâmbătă, de la ora 12:00, pe terenul sintetic din Chiajna, iar apoi urmează meciuri cu FC Pucioasa (7 februarie), Chindia Târgoviște (10 februarie), Progresul Spartac (14 februarie) și CS Dinamo (17 februarie).

Până acum, Concordia Chiajna a disputat două meciuri amicale. A debutat cu un 5-1 contra CSM Alexandria, după care a cedat în confruntarea cu CSM Slatina, scor 0-1.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-castigat-si-amicalul-cu-jiul-petrosani-19298768

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-a-invins-rapid-viena-ii-19298764

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u17-cu-un-jucator-din-liga-2-si-un-jucator-din-liga-3-in-amicalele-cu-rep-moldova-19298751

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-popa-nu-l-uita-pe-erik-lincar-dupa-plecarea-de-la-concordia-chiajna-19298748

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-rauta-a-plecat-dupa-doua-saptamani-de-la-cs-mioveni-19298712

https://liga2.prosport.ro/seria-1/catalin-horcea-si-serban-secosan-au-semnat-cu-csc-dumbravita-19298742

Răzvan STÎNGĂ 03 Feb. 2024, 13:24 Liga 2
Pe aceeași temă