Chindia Târgoviște a trecut Prutul și a făcut o nouă achiziție. A adus un triplu campion al Republicii Moldova

Andrei PASCU 12 Aug. 2023, 14:55 Liga 2
Chindia Târgoviște a trecut Prutul și a făcut o nouă achiziție. A adus un triplu campion al Republicii Moldova

Chindia Târgoviște e într-o continuă formare a lotului de jucători cu care va aborda actualul sezon de Liga 2, în care a disputat, deja, două meciuri, două etape. Înaintea jocului cu CSM Slatina, scor 0-0, din etapa a 2-a, a anunțat aducerea unui fotbalist din Republica Moldova.

Chindia Târgoviște l-a convins pe Maxim Cojocaru, în vârstă de 25 de ani, extremă care până acum a evoluat doar în țara natală cu excepția unei perioade de aproape jumătate de an.

Chindia Târgoviște l-a achiziționat pe Maxim Cojocaru, din Republica Moldova

Noul jucător al Chindiei a venit de la Petrocub, pentru care a evoluat un an și jumătate. Anterior, a mai bifat, la nivel profesionist, cluburile Sheriff Tiraspol, Dacia Chișinău și a avut o experiență în Letonia, la JFK Ventspils. La Ventspils a rezistat doar cinci luni, februarie – iulie 2018.

De-a lungul carierei, Maxim Cojocaru a cucerit cinci trofee, toate cu Sheriff Tiraspol, trei titluri și două Cupe ale Moldovei.

Clubul nostru anunta transferul lui Maxim Cojocaru

Bine ai venit

International din Republica Moldova (13 selectii)
2 meciuri in Champions League
8 meciuri in UEFA Europa Conference League – Calificari
3 meciuri in Europa League – Calificari

Echipe la care a mai jucat: Sheriff Tiraspol, Dacia Chișinău, JFK Ventspils si Petrocub

Mult succes in tricoul ros-albastru si cat mai multe reusite!”, a anunțat clubul din Liga 2.

Chindia Târgoviște l-a prezentat înaintea lui Mihai Kereki

Venirea fotbalistului din Republica Moldova a fost anunțată înainte de cea a lui Mihai Kereki, despre care Liga2.ro a scris că este deja sub comanda antrenorului Dragoș Militaru, dar care nu a semnat. Kereki a primit acceptul Unirii Dej de a se pregăti cu Chindia Târgoviște.

În această vară, la Chindia Târgoviște au mai ajuns Florin Plămadă (fundaș, ex Poli Iași), Roberto Romeo (fundaș, ex FK Miercurea Ciuc), Vlad Prejmerean (mijlocaș, ex Unirea Slobozia), Dorian Railean (portar, ex Unirea Dej), Gabriel Dodoi (atacant, ex Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Alexandru Gîț (fundaș, ex Unirea Dej), Iustin Popescu (portar, ex CS Mioveni), Andrei Marc (fundaș, ex FC Brașov), Andrei Blejdea (atacant, ex Gloria Buzău), Răzvan Matiș (mijlocaș, ex Unirea Dej), Robert Moldoveanu (atacant, ex Petrolul), Ionuț Anișorac (fundaș, UTA), Alberto Călin (mijlocaș, U Craiova), Luca Manolache (mijlocaș, FCSB), Alin Boțogan (mijlocaș, Petrolul, ex Unirea Slobozia), Cătălin Golofca (atacant, ex FC Botoșani) și Alex Militaru (mijlocaș, ex Unirea Dej, împrumutat de la Poli Iași).

Sosit și el în această vară la Chindia Târgoviște, Matteo Fedele a plecat după o scurtă perioadă, fiind descoperit cu probleme la inimă.

Chindia Târgoviște poate bifa prima victorie în Cupa României

Chindia Târgoviște a început Liga 2 cu două remize. După ce în prima etapă a făcut 1-1 cu Steaua, acasă, în runda a 2-a a bifat un 0-0 cu CSM Slatina, în deplasare. În runda următoare, trupa lui Dragoș Militaru va întâlni Gloria Buzău, pe terenul propriu.

Însă, până la duelul cu bozoienii, Chindia Târgoviște va disputa partida din Turul 3 al Cupei României, cu CS Blejoi, în deplasare.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Chindia Târgoviște

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-in-etapa-a-2-a-din-liga-2-19279970

https://liga2.prosport.ro/seria-1/domagoj-babin-a-semnat-cu-campionii-fc-arges-19279967

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-a-pregatit-deplasarea-de-la-slatina-cu-inca-un-jucator-de-la-dej-19279958

https://liga2.prosport.ro/liga-3/programul-noului-sezon-de-liga-3-sezon-2023-2024-19279863

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-semnat-cu-inca-un-jucator-plecat-de-la-fc-brasov-au-fost-primii-care-m-au-sunat-si-stiu-ca-este-un-club-serios-19279947

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-achizitie-din-ungaria-19279945

Andrei PASCU 12 Aug. 2023, 14:55 Liga 2
Pe aceeași temă