Au fost stabilite stadioanele unde se vor disputa meciurile din prima etapă a barajului de promovare în Liga 3

Marius ANGHEL 10 May. 2021, 15:48 Liga 4

Reprezentantele județelor Cluj, Bacău, Sibiu, Prahova, Satu Mare și Argeș au fost marile ghinioniste la tragerea la sorți efectuată duminică de Federația Română de Fotbal pentru stabilirea meciurilor primei etape a barajului de menţinere/promovare în Liga 3, ediţia 2021-2022.

Dintr-un total de 24 de județe, câte au organizat în decurs de o lună, în condițiile stricte impuse de FRF, un minicampionat de Liga 4 pentru desemnarea reprezentantelor la barajul de promovare în Liga 3, doar șase au fost extrase din urnă pentru a juca în prima etapă. Nu mai multe, fiindcă în etapa a doua trebuiau să meargă 21 de echipe campioane, unde să întâlnească cele mai slabe 21 de echipe din acest sezon de Liga 3 încheiat înainte de Paște. Astfel, vor fi 18 campioane județene calificate direct în faza a doua și trei din cele trei meciuri de baraj din prima fază.

Meciurile din prima etapă a barajului de promovare în Liga 3 au loc la Odorheiu Secuiesc, Brașov și Mediaș

Cele trei jocuri din prima etapă a barajului de promovare în Liga 3 vor avea loc în data de 12 mai, într-o singură manșă, pe teren neutru, la o distanță egală între cele două adversare desemnate prin tragere la sorți. Prima echipă extrasă va fi organizatoarea meciului.

Între timp, FRF a stabilit și stadioanele, aflate la o distanță aproximativ egală între echipele care se vor duela, unde se vor desfășura meciurile.

  • Academia de Fotbal Viitorul Cluj (Cluj)Dinamo Bacău (Bacău) se va disputa pe stadion Municipal din Odorheiu Secuiesc (Harghita).

  • FC Avrig (Sibiu) – Petrolul 95 Ploieşti (Prahova) va avea loc pe stadion ICIM din Braşov (Brașov).

  • Victoria Carei (Satu Mare) – Real Bradu (Argeș) se va desfășura pe arena Gaz Metan din Mediaş (Sibiu).

Partidele au loc miercuri, 12 mai 2021, de la ora 17:00.

13 mai, ziua în care se trag la sorți meciurile din etapa a doua a barajului de promovare în Liga 3

Ulterior, cele trei echipe calificate se vor alătura celorlalte 18 campioane județene calificate matematic în etapa a doua a barajului de promovare în Liga 3, unde se vor împerechea cu cele mai slabe 21 de echipe din Liga 3.

Cele 21 de meciuri rezultate vor avea loc în dublă manșă, în datele de 16 şi 23 mai 2021.

Tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor din etapa a doua a barajului de menţinere/promovare în Liga 3 va avea loc în data de 13 mai 2021.

Reprezentantele județelor Arad (Frontiera Curtici), Brașov (ACSM Codlea), Buzău (ACS Team Săgeata), Caraș-Severin (Voința Lupac), Constanța (CSO Ovidiu), Dolj (Dunărea Calafat), Hunedoara (CSA Aurul Brad), Ialomița (CSM Fetești), Ilfov (Viitorul Domnești), Maramureș (CSM Sighetu Marmației), Mehehinți (Viitorul Șimian), Mureș (CS Iernut), Sălaj (Rapid Jibou), Suceava (Viitorul Liteni), Teleorman (Rapid Buzescu), Timiș (Pobeda Star Bisnov), Vâlcea (FC Băbeni) și Vaslui (CSM Vaslui) sunt calificate direct în etapa a II-a a barajului de menținere / promovare în Liga 3.

Alba, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, București, Călărași, Covasna, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Iași, Neamț, Olt, Tulcea și Vrancea nu au organizat campionat de Liga 4 în condițiile stricte impuse de FRF.

https://liga2.prosport.ro/liga-4/se-trage-la-sorti-programul-etapei-i-a-barajului-pentru-mentinerea-promovarea-in-liga-3-19183721

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cele-mai-slabe-din-liga-3-echipele-care-merg-la-barajul-de-mentinere-in-cel-de-al-treilea-esalon-fotbalistic-o-fosta-formatie-din-liga-2-a-terminat-sezonul-cu-doar-1-punct-19182349

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ordin-de-la-frf-ajf-urile-respectiv-amfb-ul-au-timp-o-luna-de-zile-sa-organizeze-un-campionat-de-liga-4-pentru-a-desemna-reprezentanta-la-primul-baraj-de-promovare-in-liga-3-conditiile-de-indeplini-19178135

Marius ANGHEL 10 May. 2021, 15:48 Liga 4
Pe aceeași temă