Cluburile calificate în faza grupelor Cupei României. FRF explică de ce Dinamo și Chindia sunt în Urna 2, iar Steaua este în Urna 3. Când are loc tragerea la sorți

Marius ANGHEL 01 Sep. 2023, 14:16 Cupa României
Cluburile calificate în faza grupelor Cupei României. FRF explică de ce Dinamo și Chindia sunt în Urna 2, iar Steaua este în Urna 3. Când are loc tragerea la sorți

UPDATE 2: Nemulțumită de modul în care am tratat acest subiect, FRF a adus site-ului nostru la cunoștință punctul din regulament care a adus-o pe Dinamo din Urna 3 în Urna 2, respectiv pe Steaua din Urna 2 în Urna 3. Chindia este echipa care profită de eliminarea Politehnicii Iași și urcă în Urna 2.

Este vorba despre aliniatul 4.4 al ”Articolului 30 | Organizarea şi programarea Cupei României” din cadrul ”Regulamentulului de organizare a activității fotbalistice (ROAF)”, care nu se regăsea pe site-ul FRF la secțiunea ”Statut și regulamente”. Totodată, cu această ocazie, pe site-ul FRF, la secțiunea amintită, se află începând de astăzi, 1 septembrie 2023, și ”Regulamentul Cupei României”, noul format schimbat în vara anului trecut.

În aliniatul care clarifică componența urnelor valorice se specifică:

”4.4. În faza grupelor principale vor participa 24 de echipe: 16 echipe calificate din play-off plus cele 8 echipe rămase din sezonul curent al competiţiei Liga 1 (participantele din play-off-ul
ediției precedente și primele două clasate din play-out-ul ediției anterioare), clasificate în trei urne valorice.
Urnele valorice vor fi alcătuite după cum urmează:
– În urna 1 valorică vor fi distribuite echipele care au participat în play-off-ul sezonului anterior și echipele de pe locurile 1-2 (7-8) din play-out-ul sezonului anterior.
– În urna 2 valorică vor fi distribuite echipele din sezonul actual al competiției Liga 1 calificate din faza play-off-ului. În situația în care sunt echipe de Liga 1 eliminate în play-off, locul acestora va fi luat de un număr corespunzător de echipe calificate (până la 8) din play-off. Acestea vor fi stabilite ca urmare a locului în clasament ocupat în sezonul precedent. (ex. Dacă 3 echipe de Liga 1 vor fi eliminate în play-off, cele 11 echipe calificate din Liga 2, Liga 3, campionat județean vor fi așezate într-un clasament al locurilor ocupate în sezonul trecut, iar primele 3 echipe din acest clasament vor completa urna valorică.)
– În urna 3 valorică se vor afla restul de 8 echipe calificate.”

Cu alte cuvinte, fiindcă Poli Iași, din prima ligă, a fost eliminată în Play-off-ul Cupei României, locul ei în Urna 2, acolo unde ar fi fost inclusă dacă se califica în grupe, a fost luat de cea mai bine clasată echipă aflată acum în Liga 2 în sezonul trecut. Dintre echipele din Liga 2 calificate în grupe, cea mai bine clasată în sezonul trecut a fost Chindia, situată pe penultimul loc în SuperLigă în ediția 2022-2023.

Astfel a ajuns Dinamo, acum în prima ligă, dar în sezonul trecut aflată sportiv sub Steaua și SC Oțelul, în Urna 2.

Ilustrarea echipei Dinamo deasupra Oțelului în componența Urnei 2 nu are nicio legătură cu modul în care a arătat clasamentul din sezonul trecut sau cum arată cel actual, a fost informat redactorul Liga2.ro.


UPDATE: Așa cum era de așteptat, fiindcă nu este prima dată când procedează în acest mod, Federația Română de Fotbal a alcătuit urnele valorice pentru completarea tabloului grupelor din faza grupelor Cupei României, sezonul 2023-2024, după bunul său plac, posibil pentru a avantaja una dintre participante, în speță fiind prim-divizionara Dinamo!

FRF a ținut cont doar parțial de un anumit criteriu, cel al clasării echipelor în precendul sezon, fie el de Liga 1, Liga 2 sau Liga 3, atunci când a alcătuit urnele valorice.

Modul în care au terminat echipele sezonul trecut de campionat a contat doar pentru alcăruirea Urnei 1! Pentru Urna 2 și Urna 3 nu s-a mai ținut cont de criteriul clasării în sezonul trecut de Liga 1, Liga 2 sau Liga 3, și nici măcar de clasarea în actualul sezon aflat în desfășurare, unde în prima ligă au avut loc șapte etape, în liga secundă – patru etape, iar în cel de-al treilea eșalon – doar o etapă!!!

FRF a alcătuit urnele valorice din Cupa României după bunul său plac și pentru a favoriza, cel mai probabil, Dinamo

Dovezile sunt evidente, iar FRF, cel mai probabil, a alcătuit altfel urnele pentru a favoriza Dinamo, să nu o pună în Urna 3, acolo unde ar fi trebuit în mod normal, ci în Urna 2, cât și pe Chindia. Ambele, în detrimentul Stelei.

Liga2.ro a publicat ieri seară (textul este în partea de jos a acestui articol), după încheierea meciurilor din Play-off-ul Cupei României, cele trei urne valorice, alcătuindu-le pe baza clasării echipelor în precedentul sezon, adică pe baza criteriului sportiv, cel care are întâietate. Din acest motiv, Steaua (52 puncte), care a fost pe locul 2 în Liga 2, a fost pusă în Urna 2, peste SC Oțelul Galați (49 puncte) și Dinamo (46 puncte), clasate pe locurile 3 și 4. Chindia, penultima în prima ligă sezonul trecut, a fost, sportiv, peste cele trei echipe enumerate mai sus, fapt de care trebuia să se țină cont acum!

FRF ce a făcut? A luat ”urnele valorice” de pe Liga2.ro și a făcut două modificări. A luat-o pe Dinamo din Urna 3 și a pus-o în Urna 2 inclusiv peste SC Oțelul, în fața căreia a fost în spate în sezonul trecut de Liga 2, iar pe Steaua a trecut-o în Urna 3!?

Urnele valorice din Cupă, copiate de FRF de pe Liga2.ro și modificate puțin!

De ce spun că FRF a luat componența urnelor valorice de pe Liga2.ro? Voi explica imediat, motiv pentru care am și scris mai sus că dovezile sunt evidente, că FRF a dorit, cel mai probabil, favorizarea echipei Dinamo.

Așa cum am spus, Urna 1 este alcătuită pe baza clasării echipelor în precedentul sezon de primă ligă, cele mai bine situate opt formații.

În Urna 2 nu se mai ține cont de acest criteriu și nici măcar de actuala clasare a echipelor. FRF a copiat Urna 2 și Urna 3 așa cum Liga2.ro le-a aranjat și le-a adus mici modificări, cea mai semnificativă fiind trecerea clubului Dinamo în Urna 2 și clubului Steaua în Urna 3. În rest, ordinea echipelor a fost menținută, inclusiv FC Bihor, din Liga 3, peste CS Tunari, din Liga 2, fapt care arată că FRF nu are o regulă strictă pe baza căreia alcătuiește urnele valorice, ci le face după bunul plac.

Conform clasărilor din sezonul trecut, Urna 2 trebuia să arate astfel: FC Voluntari (L1, 34 pct), Universitatea Cluj (L1, 33), FC Botoșani (L1, 31), FC Hermannstadt (L1, 31), UTA Arad (L1, 26), Chindia Târgoviște (L1, 23), Steaua (L2, 52), SC Oțelul Galați (L2 49), iar Urna 3, astfel: Dinamo (L2, 46), Gloria Buzău (L2 42), Corvinul Hunedoara (L3, 77), CSM Alexandria (L3, 64), FC Bihor Oradea (L3, 61), CS Tunari (L3, 59), SCM Zalău (L3, 52), Progresul Pecica (L3, 47).

Cum FRF nu a mers pe acest criteriu, mutând Dinamo din Urna 3 în Urna 2, presupunem fiindcă acum se află în Liga 1, cât și peste SC Oțelul și Chindia în Urna 2, rezultă că ar fi trebuit să se ia după actualul clasament. Însă nu se întâmplă astfel, fiindcă aranjarea echipelor în Urna 2 și Urna 3 nu indică asta, ci indică faptul că FRF a copiat alcătuirea urnelor de pe Liga2.ro și a aplicat acea modificare cu Dinamo în prim-plan.

De exemplu, dacă ne-am luat după actualele clasamente prin prima și a doua ligă, Urna 2 ar trebui să fie afișată astfel de către FRF: FC Voluntari (L1, 10 puncte), FC Hermannstadt (L1, 8), Dinamo (L1, 8), Universitatea Cluj (L2, 7), UTA Arad (L1, 7), SC Oțelul Galați (L1, 6), FC Botoșani (L1, 3), Chindia Târgoviște (L2, 6). Însă nu se întâmplă așa.

  • Dacă am ține cont de aceleași criterii, Petrolul ar fi trebuit să fie sub FC Voluntari, iar prahovenii ar fi trebuit să joace acum în Play-off-ul Cupei, nu ilfovenii. De ce? Fiindcă așa cum Dinamo este trecută acum ca echipă din prima ligă, peste Steaua și SC Oțelul, sub care a fost sportiv în sezonul trecut, FC Voluntari a fost peste Petrolul în ediția trecută a primei ligi, din moment ce ilfovenii, care au profitat de faptul că prahovenii nu au aplicat pentru obținerea licenței UEFA, au jucat baraj pentru a ajunge în barajul de determinare a ultimei echipe din România care se califică în cupă europeană. La fel s-a întâmplat și cu Dinamo, care a profitat de situația Stelei, și a jucat baraj cu Argeșul pentru a promova!

De ce Chindia este în Urna 2 din moment ce este sub Steaua, pusă în Urna 3, în clasamentul Ligii 2?

Un alt detaliu care arată că FRF a format urnelor fără a avea reguli clare, ci după bunul plac, vizează situarea echipelor Chindia Târgoviște și Steaua.

Prin poziționarea de către FRF a Chindiei sub Dinamo și SC Oțelul în Urna 2 se demonstrează că trupa târgovișteană este considerată una care activează acum în Liga 2, deci se aplică actuala clasare a echipelor în campionatele din care fac parte în acest moment.

Numai că FRF gafează din nou și o favorizează de această dată pe Chindia în fața Stelei. De ce? Păi, în acest moment, după desfășurarea a patru etape în Liga 2, Steaua se află pe locul 6, cu 6 puncte și golaveraj 9-5. Chindia, în schimb, este pe locul 8, tot cu 6 puncte, dar cu golaveraj 4-2. Ceea ce înseamnă că Steaua trebuie să fie peste Chindia în urnele valorice ale Cupei României. Steaua să fie în Urna 2, iar Chindia să fie în Urna 3. Nu se întâmplă însă asta!

Și modul în care sunt enumirate echipele în Urna 3 arată că FRF a copiat ceea ce a publicat Liga2.ro. Gloria Buzău, cu 8 puncte acumulate în acest sezon, este, de exemplu, peste Corvinul, care are 10 puncte!

Tragerea la sorți a fazei grupelor Cupei României are loc miercuri, 6 septembrie, de la ora 15:00

Toate aceste lucruri demonstrează că FRF nu urmează un regulament strict în cazul tuturor cluburilor, ci pe unele le tratează într-un fel, urmând unele criterii, iar pe altele în altfel fel, după bunul plac.

S-a întâmplat acest lucru și în trecut în Cupa României, lucru semnalat la momentul respectiv de Liga2.ro. Echipele nou-promovate în Liga 2 erau introduse în Cupă ca echipe foste în Liga 3, iar cele nou-promovate în Liga 1 erau considerate echipe din Liga 1, nu foste în Liga 2.

În acest moment, potrivit informării FRF, urnele valorice pe baza cărora vor fi alcătuite grupele și meciurilor din faza grupelor Cupei României arată astfel:

  • Urna 1: Farul Constanța, FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, FC Rapid 1923, Sepsi OSK, U Craiova 1948, ACS Petrolul 52
  • Urna 2: FC Voluntari, Universitatea Cluj, FC Botoșani, Hermannstadt, UTA Arad, Dinamo 1948, Oțelul Galați, Chindia Târgoviște
  • Urna 3: CSA Steaua, Gloria Buzău, Corvinul 1921 Hunedoara, CSM Alexandria, FC Bihor Oradea, CS Tunari, SCM Zalău, Progresul Pecica

Tragerea la sorți a fazei grupelor Cupei României va avea loc la Casa Fotbalului, miercuri, 6 septembrie, cu începere de la ora 15:00, nu 15:30, așa cum informase Liga2.ro. Evenimentul va avea loc în sala ”Nicolae Dobrin”, iar reprezentanții tuturor cluburilor aflate în competiție sunt invitați să participe la tragere.

 


Textul inițial:

Echipele calificate în faza grupelor Cupei României, ediția 2023-2024, au devenit cunoscute în totalitate în urma ultimelor jocuri disputate în cadrul Play-off-ului Cupei României.

În total sunt 16 echipe care merg mai departe după ce au evoluat în Play-off, iar în grupe acestora li se alătură și cele mai bune opt formații din sezonul trecut al primei ligi.

În funcție de clasarea lor în campionatele din sezonul trecut se determină cele trei urne valorice pe baza cărora Federația Română de Fotbal va stabilit, prin tragere la sorți, cele patru grupe.

  • Din informațiile Liga2.ro, tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor și meciurilor din faza grupelor Cupei României va avea loc în data de 6 septembrie, de la ora 15:30.

Meciurile rezultate în Faza grupelor vor avea loc în jurul a trei perioade: 27 septembrie 2023 (etapa 1), 1 noiembrie 2023 (etapa 2) și 6 decembrie 2023 (etapa 3). Fazele următoare se dispută astfel: sferturi de finală (3 aprilie 2024), semifinale (24 aprilie 2024) și finala (15 mai 2024).

Șase echipe din Liga 2 și trei din Liga 3 participă în a doua ediție a Cupei României în care se joacă faza grupelor

Chindia Târgoviște, Gloria Buzău, FC Voluntari, SC Oțelul Galați, Dinamo, FC Bihor Oradea, FC Botoșani, Progresul Pecica, CSM Alexandria, Steaua, CS Tunari, Corvinul Hunedoara, Universitatea Cluj, SCM Zalău, FC Hermannstadt și UTA Arad sunt cele 16 echipe calificate din Play-off-ul Cupei României.

Acestora li se alătură în faza grupelor echipele Farul Constanța, FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Rapid, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ”FC U” Craiova și Petrolul Ploiești.

  • În grupe vor participa 15 echipele din SuperLigă, mai puțin Poli Iași, victima marii surprize în Play-off, șase din Liga 2 (Chindia, Gloria Buzău, CSM Alexandria, Steaua, CS Tunari și Corvinul) și trei din Liga 3 (Progresul Pecica, FC Bihor și SCM Zalău).
  • Față de sezonul trecut, vor lipsi din grupe Campionii FC Argeș (atunci L1), CS Mioveni (L1), Unirea Slobozia (L2), CSC Dumbrăvița (L2), Minaur Baia Mare (L2) și CS Ocna Mureș (L3), iar noutățile de acum sunt Steaua (acum L2), Corvinul Hunedoara (L2), CS Tunari (L2), FC Bihor Oradea (L3), Progresul Pecica (L3) și SCM Zalău (L3).

Componența urnelor valorice pe baza cărora sunt formate grupele din Cupa României este următoarea:

URNA 1: Farul Constanța, FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Rapid, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ”FC U” Craiova, Petrolul Ploiești
URNA 2: FC Voluntari, Universitatea Cluj, FC Botoșani, FC Hermannstadt, UTA Arad, Chindia Târgoviște, Steaua, SC Oțelul Galați
URNA 3: Dinamo, Gloria Buzău, Corvinul Hunedoara, CSM Alexandria, FC Bihor Oradea, CS Tunari, SCM Zalău, Progresul Pecica

  • Dinamo, din prima ligă, face parte din Urna 3, deoarece în sezonul trecut s-a clasat în Liga 2 sub Steaua și SC Oțelul, de exemplu, în timp ce Chindia, și ea în Urna 2, era în prima ligă.

Patru grupe cu câte șase echipe. Fiecare formație va juca trei meciuri în faza grupelor Cupei României

Cele 24 de echipe vor fi împărțite în patru grupe a câte șase formații, cu capi de serie: Urna 1 (primele opt echipe din sezonul trecut de Liga 1), Urna 2 (următoarele opt echipe în funcție de clasament) și Urna 3 (ultimele opt echipe în funcție de clasament).

Toate echipele vor juca un meci cu o echipă din Urna 1, o echipă din Urna 2 și o echipă din Urna 3, la nivelul fiecărei grupe. Deci vor fi câte trei jocuri de fiecare echipă.

Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în faza sferturilor de finală.

Programul meciurilor este următorul:

Etapa 1: 3b – 1b, 2b – 1a, 3a – 2a
Etapa 2: 2a – 1b, 3a – 1a, 3b – 2b
Etapa 3: 1a – 1b, 2a – 2b, 3a – 3b

Pentru fiecare grupă în parte, primei echipe extrase din urna valorică 1, respectiv 2 i se va atribui denumirea generică ”1a”, respectiv ”2a”, iar cea de-a două extrasă va primi denumirea de ”1b” și ”2b”. În același timp, echipele din urna valorică 3, deja împarțite în grupe, vor primi prin tragere la sorți denumirea generică ”3a” și ”3b”.

Partidele se vor disputa pe terenul formației mai slab clasată în sezonul precedent.

Primele două echipe clasate în fiecare grupă în parte se califică în faza sferturilor de finală urmând a disputa următoarele meciuri conform schemei de mai jos, cu mențiunea că echipele câștigătoare ale grupelor vor disputa meciurile pe teren propriu. De asemenea, în semifinale, câștigătoarele sferturilor de finală 1 și 3 vor fi gazde.

Faza sferturilor de finală: 8 echipe din grupe

Locul 1 Grupa A – Locul 2 Grupa B
Locul 1 Grupa C – Locul 2 Grupa D
Locul 1 Grupa D – Locul 2 Grupa C
Locul 1 Grupa B – Locul 2 Grupa A

Faza semifinalelor: 4 echipe din ”sferturi”:

Locul 1 Grupa A – Locul 2 Grupa B vs. Locul 1 Grupa C – Locul 2 Grupa D
Locul 1 Grupa D – Locul 2 Grupa C vs.  Locul 1 Grupa B – Locul 2 Grupa A

Finala: 2 echipe calificate din semifinale


Meciurile programate marți în Play-off-ul Cupei României, sezon 2023-2024:

  • marți, 29 august 2023, ora 17:30

FC Bacău – SC OȚELUL GALAȚI  1-3
Dudu Drugă 67′ – penalty / Juri Cisotti 57′ – penalty, Mihai Adăscăliței 59′, Ariel Lopez 74′ – penalty
Reacții: Costel Enache
CSC Şelimbăr – FC VOLUNTARI  1-2
Paul-Henry Mouasso 49′ / Doru Andrei 61′, Andrei Dumiter 90+1′
Cronica
Phoenix Buziaș – CHINDIA TÂRGOVIȘTE 0-3
Cătălin Golofca 15′, Victor Bogaciuc 20′, Andrei Șerban 89′
Reacții: Vasile Miriuță și cronică și Cosmin Petruescu
CSM Deva – GLORIA BUZĂU 0-2
Valentin Dumitrache 14′, Matei Tănasă 61′
Reacții: Andrei Prepeliță și Ștefan Nanu

  • marți, 29 august 2023, ora 19:00

Metaloglobus București – DINAMO 1-2
Yassine Zakir 51′ / Ahmed Bani 78′, 90+4′
Reacții: Eusebiu Tudor, Ovidiu Burcă și Ahmed Bani

DETALII din meciurile disputate marți în Play-off-ul Cupei României

Meciurile programate miercuri în Play-off-ul Cupei României, sezon 2023-2024:

  • miercuri, 30 august 2023, ora 17:00

FC BIHOR ORADEA – Campionii FC Argeș 1-0
Daniel Stan 52′
Cronică și reacții Florin Farcaș, George Tătar și Daniel Stan

  • miercuri, 30 august 2023, ora 17:30

CS Mioveni – FC BOTOȘANI 0-2
Boza Jean Armel Drole 84′, Marius Cioiu 88′
Cronică și reacție Constantin Schumacher
PROGRESUL PECICA – Viitorul Șimian
4-1
Sergiu Aldan 34′, Luca Bodri 49′, 72′, Dan Răchită 51′ / Fabio Trip 63′
Cronică și reacții Dan Stupar, Alexandru Stoica, Mirel Arsene, Bogdan Bozian și Cristian Pilan
CSM ALEXANDRIA – Concordia Chiajna
1-0
Mihai Nițescu 49′
Unirea Dej – STEAUA
0-1
Bogdan Chipirliu 83′ – penalty
Cronică și reacții Dacian Nastai și Daniel Oprița
Viitorul Ianca – CS TUNARI
0-5
Alexandru Gheorghe 20′, Cosmin Lambru 26′, Dan Popa 34′ – autogol, Paul Mitrică 64′, Denis Despa 76
CORVINUL HUNEDOARA – FK Miercurea Ciuc  4-2
Denis Hrezdac 2′, Marius Coman 7′, Antoniu Manolache 25′ – penalty, Szilard Magyari 50′ – autogol / Richard Jelena 46′, Soufiane Jebari 90+3′
Cronică și reacții Florin Maxim, Antoniu Manolache și Robert Ilyeș 

DETALII din meciurile disputate miercuri în Play-off-ul Cupei României

Meciurile programate joi în Play-off-ul Cupei României, sezon 2023-2024:

  • joi, 31 august 2023, ora 17:00

Ceahlăul Piatra Neamț – UNIVERSITATEA CLUJ  2-4
Mario Petkov 61′, Patrick Petre 84′ / Dragoș Tescan 49′, Dan Nistor 80′ – penalty, Ianis Stoica 82′, 89′

  • joi, 31 august 2023, ora 17:30

Unirea Slobozia – FC HERMANNSTADT 2-2, 2-5 după prelungiri
Cosmin Bîrnoi 7′, Florinel Ibrian 89′ / Fonseca Ruben 45′, 104′, Valerică Găman 61′, Silviu Balaure 112′, Baba Alhassan 117′ – penalty
SCM ZALĂU – Politehnica Iași 3-0
Vlad Fărcășan 34′, Ovidiu Meșter 64′, Sergiu Pop 76′ – penalty
Cronică și reacție Leo Grozavu

  • joi, 31 august 2023, ora 20:00

CSC Dumbrăvița – UTA ARAD 0-1
Andrej Fabry 88′
Cronică

DETALII din meciurile disputate joi în Play-off-ul Cupei României

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/ultimele-patru-meciuri-din-play-off-ul-cupei-romaniei-19283056

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/play-off-cupa-romaniei-primul-meci-al-zilei-incepe-de-la-ora-1700-la-oradea-altele-sase-au-loc-de-la-1730-19282904

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/play-off-cupa-romaniei-primele-patru-meciuri-incep-la-ora-1730-intra-la-joc-doua-echipe-din-prima-liga-trei-din-liga-2-si-trei-din-liga-3-19282586

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/turul-2-al-cupei-romaniei-29-de-meciuri-au-loc-acum-19279644

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/turul-1-al-cupei-romaniei-se-disputa-astazi-trei-echipe-sunt-calificate-la-masa-verde-in-faza-urmatoare-a-competitiei-19278680

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/castigatoarele-celor-sapte-finale-din-faza-regionala-a-cupei-romaniei-echipa-lui-petre-grigoras-a-obtinut-din-nou-trofeul-19277855

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/finalele-regionale-ale-cupei-romaniei-dupa-incheierea-grupelor-axiopolis-cernavoda-este-singura-echipa-care-poate-obtine-din-nou-trofeul-rezervat-acestei-faze-a-competitiei-19277609

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/rezultatele-etapei-a-doua-a-fazei-regionale-din-cupa-romaniei-primele-doua-echipe-care-si-au-castigat-grupa-academica-recea-spulberata-din-nou-19277388

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-sezonul-2023-2024-faza-regionala-19277241

Marius ANGHEL 01 Sep. 2023, 14:16 Cupa României
Pe aceeași temă