Corvinul Hunedoara, o nouă victorie la două goluri contra FK Miercurea Ciuc. S-a calificat în grupele Cupei României, iar Florin Maxim ia totul ca pe un bonus de acum: ”Am atins obiectivul”

Corvinul Hunedoara a învins din nou FK Miercurea Ciuc! După succesul din urmă cu două săptămâni, din Liga 2, 2-0, miercuri a învins-o în Play-off-ul Cupei României, scor 4-2, iar astfel a acces în grupele competiției.

Corvinul a luat o opțiune serioasă pentru victorie încă din primele 45 de minute, intrând la cabine cu 3-0.

Corvinul Hunedoara a trecut de FK Miercurea Ciuc și s-a calificat în grupele Cupei României

Repede a deschis scorul formația lui Florin Maxim, încă din minutul 2, când a punctat Denis Hrezdac, iar cinci minute mai târziu a marcat și Marius Coman. Rezultatul primei părți a fost stabilit de Antoniu Manolache, în minutul 25, care a transformat o lovitură de la 11 metri.

În partea a doua, FK Miercurea Ciuc a revenit în meci cu un gol marcat la un minut de la reluare, prin Richard Jelena. Gazdele au refăcut diferența de trei goluri în minutul 50, în urma unui autogol al lui Szilard Magyari.

În fine, scorul final, 4-2 pentru Corvinul Hunedoara, a fost stabilit în minutele adiționale, 90+3, când ciucanii au punctat prin Soufiane Jebari.

  • Corvinul Hunedoara: D. Roman – Fl. Iacob (Ad. Nicolae 60′), D. Pop, Ant. Manolache, Velisar (Seb. Ion 78′) – Al. Neacșa (cpt.)(M. Chindriș 68′), Hrezdac, Bradu, Nic. Pîrvulescu (T. Mitran 68′) – M. Coman (Hergheligiu 78′), Lupu. Rezerve neutilizate: Lefter – Lică, Lupușor, Antonov.

Florim Maxim a tras concluziile după Corvinul Hunedoara – FK Miercurea Ciuc

Florin Maxim a declarat că este mulțumit de faptul că echipa sa reușește să meargă fără eșec în acest sezon, atât în Liga 2, cât și în Cupa României. În plus, dată fiind oboseala acumulată în urma programului din ultimele săptămâni, Corvinul Hunedoara are prospețime și transmite acest lucru în teren.

Cu victoria de miercuri, prin accederea în grupele Cupei României, Corvinul Hunedoara și-a atins obiectivul din competiție în această stagiune.

Am trăit intens, știam că adversarul e unul puternic. Am vorbit despre el mult, am știut că va fi un meci greu. Ei au avut și o zi de odihnă în plus, noi am avut drumul du la București, drumul de întoarcere, după partida cu Progresul Spartac. Băieții au fost puțin obosiți, dar terenul a fost ud, a intrat repede primul gol și, cumva, s-au descătușat jucătorii, le-a făcut plăcere să joace.

Mi-a fost frică de accidentări, câțiva jucători au acuzat crampe, dar scopul scuză mijloacele, am atins un obiectiv. Asta am vrut, dar sperăm să avem toți jucătorii în meciul următor de Liga 2.

Atmosfera pe stadion a fost bună, totul s-a aliniat. Vreau mult și de la jucătorii tineri. Manolache a marcat și el, îl cunosc, la Bistrița bătea penalty-uri și s-a simțit încrezător. Puțin s-a supărat și Neacșa, dar are timp să marcheze. Dacă asta a simțit Manolache, nu pot să nominalizez jucătorii la penalty-uri, acolo e vorba de cum te simți. Am o singură regulă, când ești faultat, să nu bați, pentru că se instalează euforia”, a spus Florin Maxim la finalul partidei Corvinul – FK Miercurea Ciuc din Cupa României.

Antoniu Manolache: ”Recent, am pierdut o persoană dragă mie şi am vrut să îi dedic evoluţia mea şi golul”

Despre noul meci cu ciucanii a vorbit și fundașul Antoniu Manolache, marcatorul celui de-al treilea gol al Corvinului, din penalty.

”Cred că s-a văzut din primul şi până în ultimul minut unitatea echipei noastre, eu cred că acesta e cel mai mare atu al nostru! Am avut un start de meci perfect, la fel s-a întâmplat şi la Buftea, dar azi am fost şi mai motivaţi, cunoşteam bine şi adversarul şi din acest punct de vedere a fost puţin mai uşor. În plus, am jucat, din nou, în faţa propriilor fani, care ne împing de la spate şi, sincer, cred că aici va fi foarte greu să pierdem!

Mi-am dorit să execut eu penalty-ul pentru că, recent, am pierdut o persoană dragă mie şi am vrut să îi dedic evoluţia mea şi golul. Este vorba de socrul meu, care ne-a părăsit timpuriu, dar de acolo de sus are grijă de noi! Cât despre calificare, e practic obiectiv îndeplinit, asta ne-am propus, asta am reuşit. Vrem să aducem la Hunedoara cele mai bune echipe de Liga I, pentru ca şi oamenii de aici să se bucure de meciuri tari. Şi eu cred că vom fi o surpriză plăcută!

Important e că nu am pierdut până acum, iar acest lucru ne dă foarte multă încredere şi pe viitor. Nu avem secrete, ne antrenăm foarte bine, stăm bine fizic, iar asta se vede de la meci la meci. În plus, formăm un grup puternic, băieţi cu caracter, eu personal mă simt aici la Hunedoara, ca acasă, chiar dacă sună a clişeu. Chiar am impresia că sunt aici de mai mult timp şi le mulţumesc tuturor celor care s-au gândit la mine în această vară. Sper să le răsplătesc încrederea prin evoluţiile mele şi să rămânem, împreună, în top!”, a spus Manolache la finalul jocului.

Corvinul Hunedoara, duel cu Concordia Chiajna în etapa 5 de Liga 2

În campionat, pentru Corvinul urmează un meci greu, tot acasă, cu Concordia Chiajna, sâmbătă, de la ora 11:00. Cu 10 puncte acumulate în primele patru etape ale Ligii 2, Corvinul Hunedoara ocupă locul 2 în clasament, cu golaveraj 6-2.

E la două puncte de liderul CSC Șelimbăr, dar are un avans de două puncte peste locul 3, Unirea Slobozia.

Rezultatele înregistrate de formația din Hunedoara în Liga 2: 2-1 cu CSM Ceahlăul, 0-0 cu CSC Dumbrăvița, 2-0 cu FK Miercurea Ciuc, 2-1 cu Progresul Spartac.

Mă gândesc la următorul meci, urmăresc adversarul care urmează să îl întâlnim. Nu va fi un meci ușor, chiar dacă și ei au jucat în Cupa României, și ei vor face un drum lung la întoarcere, cum am făcut noi, va fi un meci pe care trebuie să îl gândim bine cu jucătorii.

E oboseală, și eu o resimt chiar dacă nu am jucat. Trebuie să trecem peste, și adversarul a jucat acum, iar noi trebuie să ne câștigăm duelul”, a mai spus Maxim.

https://www.youtube.com/watch?v=qwQ15QYJSz0

Foto și video: Corvinul Hunedoara

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/ultimele-patru-meciuri-din-play-off-ul-cupei-romaniei-19283056

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bihor-a-eliminat-cfc-arges-din-cupa-romaniei-19283031

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dosarul-curacao-noi-dovezi-incredibile-19283020

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-netelevizata-si-de-la-ora-11-in-liga-2-19283027

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/progresul-pecica-s-a-calificat-in-grupele-cupei-romaniei-19283002

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/play-off-cupa-romaniei-primul-meci-al-zilei-incepe-de-la-ora-1700-la-oradea-altele-sase-au-loc-de-la-1730-19282904

Pe aceeași temă