Gloria Buzău merge în grupele Cupei României! A învins CSM Deva, dar Andrei Prepeliță e tot nemulțumit: ”Am dat șanse unor băieți care au jucat mai puțin, s-a văzut”

Răzvan STÎNGĂ 30 Aug. 2023, 14:54 Cupa României

Gloria Buzău nu a avut prea mari emoții în partida din Play-off-ul Cupei României, cu CSM Deva, din deplasare, care a dus-o în faza grupelor. Formația din Liga 2 s-a impus cu 2-0 în fața grupării din divizia a treia, marcând câte un gol pe repriză.

Așa cum a promis înaintea partidei, Andrei Prepeliță a făcut câteva schimbări în primul 11 spre deosebire de meciul din Liga 2 din weekendul trecut, 1-0 in extremis cu Metaloglobus.

Gloria Buzău, victorie cu 2-0 contra CSM Deva

Câte un gol pe repriză a marcat Gloria Buzău. A deschis scorul în minutul 14 Valentin Dumitrache, iar scorul final a fost stabilit de Matei Tănasă, autor al unei reușite din minutul 61.

Așadar, victoria Gloriei Buzău cu CSM Deva a fost semnată de reușitele celor doi tineri, veniți la Buzău în această vară, amândoi sub formă de împrumut. Dumitrache a sosit de la Farul, iar Tănasă a ajuns de la FCSB U19. La finalul întâlnirii, Andrei Prepeliță a tras concluziile.

  • Gloria Buzău: Haymamba – Sg. Pîrvulescu, Wiktorski (cpt.), Dobrosavlevici, Nadolu, R. Șt. Zamfir (Diogo Izata 46′), Pervan, Brîncoveanu (Mat. Tănasă 46′), Val. Dumitrache (Cr. Dumitru 70′), Mihaiu (V. Angelov 46′), Chică-Roșă (Radic 70′)
    Rezerve neutilizate: Greab – Patapis, Sălceanu, M. Ivan

Andrei Prepeliță, concluzii după CSM Deva – Gloria Buzău

Antrenorul tot nemulțumit a fost, la fel ca după partida cu Metaloglobus. A taxat evoluția jucătorilor pe care i-a introdus în primul 11, cei care până acum au evoluat mai puțin, pe motiv că nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor sale.

A doua repriză a fost apreciată de Prepeliță, pentru că la pauză și după reluare a trimis pe teren fotbaliștii pe care i-a utilizat constant în campionatul de Liga 2.

Prima repriză nu m-a mulțumit. Am dat șanse unor baieți care au jucat mai puțin, și acest lucru s-a văzut. La pauză am introdus titularii, și s-a văzut și acest lucru, gazdele nemaiavând forță ofensivă. Deva este o echipă organizată, cu jucători buni, care ne-a pus ceva probleme în prima repriză.

Este o echipă agresivă, după stilul antrenorului, împotriva căruia am jucat de multe ori. Deva este o echipă bună”, a declarat Andrei Prepeliță, conform CSM Deva.

Gloria Buzău, meci cu Unirea Dej în etapa a 5-a de Liga 2

După 0-0 în deplasare la CS Mioveni și 2-1 acasă cu CS Tunari, în primele două etape ale Ligii 2, Gloria Buzău a bifat un rezultat pozitiv, 1-1, și la Târgoviște, cu Chindia, una dintre contracandidatele nu numai la play-off, ci și la promovarea directă.

Gloria a legat, astfel, după jocul cu Metaloglobus, din runda trecută, scor 1-0, două victorii consecutive în Liga 2, dar are parcurs și în Cupa României. A trecut cu 2-0 de CSO Plopeni în Turul 3, iar în Play-off a învins CSM Deva, scor 2-0.

Acum, după partida din Play-off-ul Cupei României, Gloria Buzău va întâlni, la Dej, Unirea, în etapa a 5-a de Liga 2. Confruntarea va avea loc sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 12:00.

Foto: CSM Deva

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bacau-eliminata-de-sc-otelul-din-cupa-romaniei-1-3-19282862

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/chindia-succes-accesibil-in-cupa-romaniei-cu-phoenix-buzias-19282861

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/metaloglobus-eliminata-din-cupa-romaniei-de-dinamo-19282854

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/ceahlaul-intalneste-acasa-u-cluj-in-cupa-romaniei-19282855

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/phoenix-buzias-eliminata-din-cupa-romaniei-de-chindia-19282850

Răzvan STÎNGĂ 30 Aug. 2023, 14:54 Cupa României
Pe aceeași temă