CSM Deva, la nivelul Gloriei Buzău doar 45 de minute. Echipa lui Ștefan Nanu a părăsit Cupa României: ”În prima repriză nu s-a văzut diferența, iar golul a fost întâmplător”

Răzvan STÎNGĂ 30 Aug. 2023, 15:08 Cupa României

CSM Deva a profitat doar în prima repriză de faptul că Gloria Buzău a abordat partida de marți, din Play-off-ul Cupei României, cu mai mulți jucători fără prea multe șanse primite până acum în Liga 2.

Formația din Liga 3 a arătat bine în primele 45 de minute, lucru remarcat de antrenorul Ștefan Nanu. Cu toate acestea, CSM Deva a primit câte un gol pe repriză de la formația din Buzău și a cedat cu 0-2.

CSM Deva, eliminată de Gloria Buzău din Cupa României

Ștefan Nanu a apreciat faptul că, în ciuda modului în care a tratat Gloria Buzău partida, CSM Deva s-a comportat acceptabil în prima repriză și, cu puțină șansă, putea chiar să termine la egalitate prima parte. Acum, clubul din Deva se concentrează doar pe Liga 3, unde a fost repartizată în Seria 7 pentru acest sezon.

A început cu dreptul stagiunea, bifând o victorie în prima etapă, 2-1 pe terenul formației ACSO Filiași. În runda a doua, CSM Deva va întâlni Universitatea Craiova 2, care a câștigat cu 5-1 în prima etapă, contra Gilortul Târgu Cărbuneşti.

În prima repriză nu a fost nicio diferență pe teren, iar golul primit a fost întâmplător, la o fază la care noi nu am intervenit la minge. A fost o primă repriză bună, în care am avut și ocazii și momente în care am controlat jocul.

Am făcut cinci schimbări în repriza a doua pentru a proteja unii titulari, în vederea meciului de vineri, din campionat. Am introdus și jucători care au evoluat mai puțin și se vede că mai avem de lucru la omogenitate.

Repet, am făcut o primă repriză foarte bună, iar cea de-a doua a aparținut Buzăului. Mergem înainte. Avem vineri meci la Craiova, și vrem să ne întoarcem cu puncte de acolo”, a declarat Ștefan Nanu, conform CSM Deva.

CSM Deva rămâne cu Liga 3

Câte un gol pe repriză a marcat Gloria Buzău în duelul cu CSM Deva. A deschis scorul în minutul 14 Valentin Dumitrache, iar scorul final a fost stabilit de Matei Tănasă, autor al unei reușite din minutul 61.

  • CSM Deva: Frumuzache – Mocanu (Rob. Tamaș 63′), Giosu, Bedea (Țoiu 46′), Modan (Buzan 63′), Al. Iul. Stoica (Val. Munteanu 46′), Bloj, Stoi, Sg. Sabău, Doboș (cpt.), Al. I. Popescu (Kayondo 46′)
    Rezerve neutilizate: Beke – D. Creciunesc, Rob. Tamaș, Moses, Bărăitaru

CSM Deva a ajuns în Play-off-ul Cupei României după victorii cu CS Gloria Geoagiu, scor 2-0, și contra Universitatea Alba Iulia, 0-0 la finalul celor 180 de minute, învingătoare la loviturile de la 11 metri.

Foto: CSM Deva

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/gloria-buzau-victorie-cu-2-0-contra-csm-deva-in-cupa-romaniei-19282878

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csc-selimbar-a-fost-eliminata-din-cupa-romaniei-de-fc-voluntari-19282895

https://liga2.prosport.ro/special/fotbalist-roman-in-prima-liga-din-kosovo-19282876

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bacau-eliminata-de-sc-otelul-din-cupa-romaniei-1-3-19282862

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/chindia-succes-accesibil-in-cupa-romaniei-cu-phoenix-buzias-19282861

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/metaloglobus-eliminata-din-cupa-romaniei-de-dinamo-19282854

Răzvan STÎNGĂ 30 Aug. 2023, 15:08 Cupa României
Pe aceeași temă