CS Mioveni, foarte aproape de prelungiri în partida cu FC Botoșani. A căzut în ultimele minute și a părăsit Cupa României. Constantin Schumacher: ”În prelungiri se putea întâmpla orice”

Andrei PASCU 31 Aug. 2023, 16:07 Cupa României

CS Mioveni a clacat pe finalul partidei cu FC Botoșani, de pe teren propriu, din Play-off-ul Cupei României. În ultimele minute a primit două goluri din partea grupării din SuperLiga României și nu a reușit calificarea în grupe.

S-a terminat 2-0 pentru FC Botoșani partida de la Mioveni, de miercuri.

CS Mioveni, out din Cupa României! A cedat în partida cu FC Botoșani

În ultimele șase minute din timpul regulamentar a primit CS Mioveni golurile în urma cărora a fost eliminată din Cupa României. A punctat prima dată Boza Jean Armel Drole, în minutul 84, iar patru minute mai târziu a închis tabela Marius Cioiu.

În ciuda acestui eșec, Constantin Schumacher nu a părut prea afectat, declarând chiar înainte de partida cu moldovenii că nu îl interesează prea mult Cupa României, fiind axat pe Liga 2, pe campionat. Însă, și-a lăudat jucătorii pentru evoluție.

  • CS Mioveni: Fl. Croitoru – Andr. Tașcu, Dandea, Ignat, Șerbănică – Văsălie, Cărăruș (Bolohan  52′), Pleșa (Guțea 67′) – Căprescu (D. Toma 52′), Tincău (Mih. Costea 67′), Coșereanu (cpt.)(Massaro 76′)
    Rezerve neutilizate: Sima – R. Garutti, M. Iordache, Duțan

Constantin Schumacher și-a lăudat jucătorii după CS Mioveni – FC Botoșani

CS Mioveni a făcut un meci bun, a ținut sub presiune FC Botoșani pentru minute bune, chiar dacă a trimis pe teren jucători care au evoluat mai puțin până acum, în campionat. Schumacher a remarcat și o ușoară stare de oboseală pentru echipa sa.

Venim după un meci cu o echipă bună, felicit echipa mea pentru atitudinea avută. Jucăm trei meciuri într-o săptămână, e greu pentru noi, dar cum am dus meciul până când am luat primul gol, îi felicit!

Păcat că am primit gol, puteam să ajungem în prelungiri, acolo nu știm ce se putea întâmpla, dar sper ca jucătorii să înțeleagă că pot face mult mai mult. Sunt foarte mulțumit de jucători, au fost mulți noi în echipă, care nu au avut până acum prea multe minute în Liga 2.

A fost un test util, trebuie să trecem mai departe cu fruntea sus, urmează un meci foarte important, jucăm cu o echipă de Liga 2 și trebuie să facem tot ce putem ca să câștigăm!”, a spus Constantin Schumacher în urma partidei CS Mioveni – FC Botoșani, din Play-off-ul Cupei României.

https://www.youtube.com/watch?v=bNDVxWgs6xM

CS Mioveni, meci cu CSC Dumbrăvița în etapa 5 de Liga 2

Cu 6 puncte acumulate în primele patru etape, CS Mioveni ocupă locul 9 în clasamentul Ligii 2. Șase puncte mai au Concordia Chiajna, CSM Ceahlăul, Chindia Târgoviște, Steaua și Unirea Slobozia.

În runda viitoare a Ligii 2, a 5-a, CS Mioveni va juca acasă, duminică, de la ora 11:00, cu CSC Dumbrăvița (locul 17, 2 puncte). Timișenii au remizat în runda a 4-a cu Viitorul Pandurii, scor 1-1, acasă, la Ghiroda.

Eșecul cu FC Botoșani a fost primul în acest sezon pentru CS Mioveni, în Liga 2 având o victorie și trei remize.

Foto și video: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/unirea-dej-eliminata-din-cupa-romaniei-de-steaua-19283060

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/corvinul-hunedoara-a-trecut-de-fk-miercurea-ciuc-4-2-19283061

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dosarul-curacao-noi-dovezi-incredibile-19283020

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/ultimele-patru-meciuri-din-play-off-ul-cupei-romaniei-19283056

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bihor-a-eliminat-cfc-arges-din-cupa-romaniei-19283031

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-netelevizata-si-de-la-ora-11-in-liga-2-19283027

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/play-off-cupa-romaniei-primul-meci-al-zilei-incepe-de-la-ora-1700-la-oradea-altele-sase-au-loc-de-la-1730-19282904

Andrei PASCU 31 Aug. 2023, 16:07 Cupa României
Pe aceeași temă