VIDEO | Gloria Buzău și-a reglat tirul înaintea startului noului sezon de Liga 2 și într-un amical cu Voința Limpeziș. La pauză înscrisese deja de șase ori

Marius ANGHEL 30 Jul. 2022, 01:45 Liga 2
VIDEO | Gloria Buzău și-a reglat tirul înaintea startului noului sezon de Liga 2 și într-un amical cu Voința Limpeziș. La pauză înscrisese deja de șase ori

Gloria Buzău a mai disputat un meci amical înainte de cel pe care îl anunțase drept ultimul înainte de debutul în noul sezon de Liga 2.

Cristian Pustai și-a testat, vineri, o parte dintre jucătorii din lot contra unui adversar modest, Voința Limpeziș, campioana din acest an a județului Buzău, formație care a câștigat pe teren barajul de promovare în Liga 3 cu CSL Victoria Gugeşti (Vrancea), însă care este acuzată că ar fi folosit neregulamentar mai mulți jucători și este anchetată de FRF.

Cu 8-2 s-au impus jucătorii trupei din Crâng, iar sâmbătă Gloria are un nou amical, ultimul, cu colega de campionat Unirea Constanța.

Gloria Buzău a spulberat Voința Limpeziș

Partida dintre Gloria Buzău și Voința Limpeziș s-a desfășurat vineri, începând de la ora 18:30, pe stadionul Olimpia din Râmnicu Sărat. Aceasta a avut și două reprize inegale. Prima a ținut 45 de minute, iar a doua a durat 35 de minute, ceva mai mult decât se stabilise inițial.

Cu 8-2 (6-1) au câștigat jucătorii utilizați de Pustai, marcatorii fiind Ariel Lopez, Alin Manea, Eduardo Dudu, Răzvan Matiș, Dorin Burlacu (două), Alexandru Munteanu și Dragoș Lazăr.

Cu ocazia acestui test, antrenorul echipei din Crâng a urmărit la joc și câțiva juniori din cadrul clubului: Gabriel Bucur, Bogdan Piele, Cezar Pavel și Marian Ivan.

Gloria Buzău a început în formula: Albert Popa – Bogdan Oteliţă, Ariel Lopez, Kristi Marku, Rareş Uţiu, Pablo Gaitan, Eduardo Sampaio-Dudu, Răzvan Matiş, Alexandru Munteanu, Alin Manea, Andrei Banyoi. Pe parcurs au evoluat și Dragoș Lazăr, Dorin Burlacu, Gabriel Bucur, Bogdan Piele, Cezar Pavel și Marian Ivan.

Unirea Constanța, ultimul adversar înainte de startul noului sezon de Liga 2

Ultimul amical al Gloriei Buzău rămâne cel cu Unirea Constanța, satelitul neoficial al FCSB. Partida este programată sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Gloria din Buzău, accesul spectatorilor fiind permis și liber.

Tot mâine, după acest joc test, jucătorii lui Cristian Pustai vor efectua testarea RT-PCR, împotriva Covid-19.

În această perioadă de pregătire de vară, Gloria Buzău a mai înregistrat următoarele rezultate în amicale: 8-1 cu Voinţa Lanurile (Liga 4 Buzău), 0-2 cu Unirea Slobozia, 4-0 cu SC Oțelul Galați, 3-2 cu Concordia Chiajna, 8-1 cu Progresul Spartac, 1-0 cu Metaloglobus și 1-1 cu Concordia Chiajna.

În prima etapă a noului sezon de Liga 2, Gloria Buzău joacă pe teren propriu, sâmbătă, 6 august, de la ora 11:00, cu Ripensia.

Înregistrarea amicalului Gloria Buzău – Voința Limpeziș 8-2:

Foto: Voința Limpeziș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/l-a-convins-pe-pustai-albert-popa-va-juca-la-gloria-buzau-ne-batem-la-promovare-19238750

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-da-startul-noului-sezon-de-liga-2-la-chiar-prima-participare-a-sa-in-acest-esalon-steaua-joaca-in-incheierea-primei-etape-programul-rundei-si-meciurile-televizate-19238660

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-tinteste-sus-in-noul-sezon-de-liga-2-si-nu-si-ascunde-intentiile-auras-brasoveanu-obiectivul-nostru-personal-este-promovarea-in-liga-1-presedintele-despre-pierdere-19238538

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-concluzii-despre-cantonamentul-efectuat-de-gloria-buzau-la-poiana-brasov-si-despre-programul-pe-care-il-va-avea-in-sezonul-regular-19238473

Marius ANGHEL 30 Jul. 2022, 01:45 Liga 2
Pe aceeași temă