Fără milă! Gloria Buzău a umilit o echipă de Liga 4 în debutul amicalelor de vară. Cristian Pustai, cu încă patru fotbaliști noi în lot

Răzvan STÎNGĂ 02 Jul. 2022, 16:26 Liga 2

Gloria Buzău s-a impus la scor în meciul amical disputat sâmbătă, cu Voinţa Lanurile, o echipă din Liga 4 Buzău. Cristian Pustai a rulat tot lotul, iar pe lista marcatorilor și-au trecut numele cinci jucători. La pauză a fost 3-1 pentru Gloria Buzău, iar la final tabela arăta 8-1. A fost primul test pentru formația din Liga 2.

Gloria Buzău a umilit Voinţa Lanurile. A avut patru noi fotbaliști în lot

Pe lângă jucătorii care au semnat deja cu Gloria Buzău sau cei care se pregătesc deja cu echipa și vor semna foarte probabil contractele, pe terenul stadionului de la Râmnicu Sărat s-au regăsit și patru noi fotbaliști despre care nu se știa nimic.

Pe teren au fost prezenți portarii Albert Popa (23 de ani, sezonul trecut la AFC Odorheiu Secuiesc) și Denis Guță (19 ani, Universitatea Craiova 2), dar și Andrei Banyoi (atacant, 22 de ani, Nyiregyhaza – liga secundă din Ungaria) și Răzvan Matiș (mijlocaș, 21 de ani, Concordia Chiajna).

Andrei Banyoi, dublă la debut în amicalul disputat de Gloria Buzău

Banyoi chiar a ieșit în evidență, el marcând de două ori pentru Gloria Buzău. Tot două goluri au reușit Alin Manea și Alin Cârstocea, dar pe lista marcatorilor, cu câte o reușită, au fost trecuți și Cristian Ciobanu și Valentin Munteanu, acesta din urmă unul dintre jucătorii transferați în acestă vară de Gloria Buzău.

Gloria Buzău în prima repriză: Albert Popa – Bogdan Oteliţă, Daniel Vîrtej, Ariel Lopez, Dragoş Lazăr, Dinco Trebotic, Georgian Honciu, Alexandru Munteanu, Cristian Ciobanu, Andrei Blejdea, Andrei Banyoi;
Gloria Buzău în repriza a doua: Relu Stoian – Denis Guţă, Kamil Wiktorski, Dorin Burlacu, Robert Sălceanu, Pablo Gaitan, Alin Cârstocea, Răzvan Matiş, Valentin Munteanu, Alin Manea, Cătălin Ţâră;

Gloria Buzău mai are amicalul cu Unirea Slobozia și pleacă în cantonament

Pentru Gloria Buzău mai urmează un singur meci amical până la plecarea în cantonamentul de vară, de la Poiana Brașov, cu Unirea Slobozia, miercuri, 6 iulie, chiar la Buzău.

Două zile mai târziu buzoienii vor merge în stagiul de pregătire, iar Cristian Pustai a reușit să ia încă patru teste pentru fotbaliștii săi, după cum urmează. La 13 iulie, buzoienii vor întâlni SC Oțelul, iar ulterior își vor măsura forțele cu Olimpic Zărnești (14 iulie), Progresul Spartac (16 iulie) și Metaloglobus (19 iulie).

Sută la sută va dori promovarea Poli Iași, clar. Cred că va avea același obiectiv Concordia Chiajna, cred că, având în vedere istoria asumată, mă refer la cei de la Oțelul, vor încerca și dumnealor, chiar dacă sunt o echipă nou-promovată. Încearcă același lucru prin modificarea regulamentului, prin modificări legislative, Steaua și, bineînțeles, FC Buzău!

O echipă bine organizată e și Csikszereda Miercurea Ciuc. E destul de aglomerată situația, dar acest lucru ne motivează și ne obligă să fim concentrați din primul minut. Știm la ce ne angajăm și vom face un lot competitiv care va intra în această luptă cu șanse reale. Nu spunem asta doar ca să dăm bine”, a declarat Auraș Brașoveanu, președintele executiv al Gloriei Buzău, în privința luptei la promovare din sezonul 2022-2023 al Ligii 2.

Foto: Gabriel Cernat / Gloria Buzău

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 02 Jul. 2022, 16:26 Liga 2
Pe aceeași temă