A început seria amicalelor din Turcia pentru Gloria Buzău. În primul test a întâlnit Polonia Varșovia

Andrei PASCU 04 Feb. 2024, 19:03 Liga 2
A început seria amicalelor din Turcia pentru Gloria Buzău. În primul test a întâlnit Polonia Varșovia

Primul meci amical pentru Gloria Buzău în cantonamentul din Turcia, din Antalya! Echipa lui Andrei Prepeliță a întâlnit, în primul test din afara României, Polonia Varşovia, locul 15 în liga secundă din Polonia, cu care a remizat.

Gloria Buzău a condus la pauză, dar a fost egalată în ultimele 10 minute și s-a terminat 1-1.

A început seria amicalelor din Turcia pentru Gloria Buzău

Buzoienii au marcat prin nou-venitul Alexandru Dandea, care în prima parte a sezonului de Liga 2 a jucat la CS Mioveni. Mijlocașul defensiv a punctat în minutul 29, iar 1-0 avea să fie scorul primelor 45 de minute.

Formația din Polonia a revenit pe finalul amicalului, când mai erau 10 minute din partidă, marcând prin mijlocașul Mateusz Michalski, conform informațiilor oferite de clubul din Buzău pe pagina de Facebook.

Gloria Buzău, trei accidentați momentan

Andrei Prepeliță încearcă să găsească formula cea mai bună pentru reluarea Ligii 2, motiv pentru care și de această dată a trimis pe teren toți jucătorii valizi pe care îi are în lot, pe care i-a deplasat în Antalya. Nu au jucat trei, Robert Sălceanu, Antonio Georgiev şi Rassambek Akhmatov, toți accidentați.

  • Gloria Buzău, în prima repriză: Greab – Ferrareso, Dandea, Dobrosavlecici, D. Dumitraşcu – Prejmerean – Perianu, D. Benzar – Rădulescu, Cr. Dumitru (cpt.) – Chică-Roşă.
    Au mai jucat: Lăpădatu – Sg. Pîrvulescu, R. Crişan, Şteau, Mat. Tănasă, Val. Dumitrache, Nadolu, R. Șt. Zamfir, Brîncoveanu, Al. Fărăgău şi Matei.

Înainte de plecarea în Turcia, în România, echipa lui Andrei Prepeliță a jucat două amicale, ambele câștigate, 3-1 cu CSM Râmnicu Sărat (locul 4 în Seria 2 din Liga 3) și 4-2 cu CS Dinamo București (locul 1 în Seria 4 din Liga 3).

Gloria Buzău vrea calificarea în play-off, apoi promovarea

Gloria Buzău va relua campionatul de pe locul 5 în Liga 2, la șapte puncte de liderul CSC Șelimbăr și are avans de trei puncte peste locul 7, primul care la finalul sezonului regular nu duce în play-off, ocupat de Steaua.

În ultima rundă din 2023, a 15-a, Gloria Buzău a cedat, pe teren propriu, în fața formației FK Miercurea Ciuc, scor 0-2. În etapa a 16-a, prima din 2024, trupa din Crâng are meci în deplasare, cu Progresul Spartac, locul 20, ultimul.

Apoi, în campionatul regular, le va mai întâlni pe Corvinul Hunedoara (acasă), CSM Reșița (deplasare) și Viitorul Pandurii (acasă).

Foto: Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-a-inceput-cu-dreptul-cantonamentul-din-turcia-19298820

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-egala-cu-fk-tobol-intr-un-amical-19298813

https://liga2.prosport.ro/seria-1/amical-intre-csm-slatina-si-csm-alexandria-scor-2-1-19298814

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-pierdut-amicalul-cu-scm-zalau-19298809

https://liga2.prosport.ro/seria-1/litigii-peste-litigii-pentru-chindia-19298807

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-remiza-in-amicalul-cu-csm-deva-19298802

Andrei PASCU 04 Feb. 2024, 19:03 Liga 2
Pe aceeași temă