Andrei Blejdea, decisiv în amicalul Gloria Buzău – Metaloglobus

Andi SÂRBU 19 Jul. 2022, 17:51 Liga 2
Andrei Blejdea, decisiv în amicalul Gloria Buzău - Metaloglobus

Gloria Buzău a câștigat amicalul cu colega de campionat Metaloglobus București, disputat marți, 19 iulie, la Tărlungeni.

Echipa antrenată de Cristian Pustai a învins-o pe cea pregătită de Eugen Trică la limită, cu scorul de 1-0. Unica reușită a meciului i-a aparținut atacantului Andrei Blejdea, în minutul 26.

Andrei Blejdea a marcat unicul gol al Buzăului în testul cu Metaloglobus

Andrei Blejdea (26 de ani) este una dintre noutățile echipei din Crâng, el venind în această vară de la FC Hermannstadt, echipă cu care a promovat în Liga 1, însă nu a fost păstrat în lot. În sezonul trecut de Liga 2, fostul jucător inclusiv al lui Dinamo, a jucat pentru ”U” Cluj (16 meciuri și 2 goluri) și FC Hermannstadt (4 jocuri și 1 gol).

Blejdea a marcat din 6-7 metri, după o învălmășeală în careul bucureștenilor.

Jocul a avut intensitate, ritm, iar Metaloglobus a avut o mare ocazie de egalare pe final, când Ovidiu Herea a șutat în bară.

Gloria Buzău: R. Stoian – Sg. Pîrvulescu, Wiktorski, Marku, Rob. Sălceanu, Trebotic, Cârstocea, Val. Alexandru, Val. Munteanu, Blejdea, Honciu.
Rezerve: Alb. Popa, Boyson – Rz. Matiș, Vîrtej, Cr. Ciobanu, A. Lopez, D. Burlacu, Al. Munteanu, Oteliţă, Alin Manea, Banyoi, Gaitan, Dr. Lazăr, Uțiu
Antrenor: Cristian Pustai

Metaloglobus: Gavrilaș – Rob. Neacșu, D. Lung, Caramalău, Andr. Răuță, Andr. Sava, Moisie, Cl. Herea, Ov. Herea, Ad. Sîrbu, R. Cristea
Au mai jucat: Oct. Ivan – Potecea, Sin, Liță, Cazan, Șt. Coman
Antrenor: Eugen Trică

Încă un amical pentru ambele echipe în zona Brașovului

Anterior, în această perioadă de pregătire de vară, Gloria Buzău a înregistrat următoarele rezultate în amicale: 8-1 cu Voinţa Lanurile (Liga 4 Buzău), 0-2 cu Unirea Slobozia, 4-0 cu SC Oțelul Galați și 8-1 cu Progresul Spartac. Următorul amical îl are cu Concordia Chiajna, joi, 21 iulie, de la ora 11:00, la Prejmer.

De partea cealaltă, Metaloglobus a disputat amicale cu Progresul Spartac (scor 3-2) și Concordia Chiajna (1-1 la Chiajna și 3-1 la Tărlungeni). În perioada următoare va mai întâlni SC Oțelul Galați (22 iulie, ora 11:00, Ghimbav), iar pentru datele de 27 și 30 iulie își va stabilit adversari după ce își va afla programul în campionat, FRF urmând a face tragerea la sorți miercuri, 20 iulie.

Andi SÂRBU 19 Jul. 2022, 17:51 Liga 2
Pe aceeași temă