Victorie fără emoții pentru Gloria Buzău în amicalul cu nou-promovata SC Oțelul. Echipa lui Cristian Pustai a învins la scor trupa lui Dorinel Munteanu

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 13 Jul. 2022, 14:42 Actualizat: 13 Jul. 2022, 14:57 Liga 2
Victorie fără emoții pentru Gloria Buzău în amicalul cu nou-promovata SC Oțelul. Echipa lui Cristian Pustai a învins la scor trupa lui Dorinel Munteanu

Aflate în cantonamentul de vară, la Poiana Brașov, Gloria Buzău și SC Oțelul Galați au disputat, miercuri, o partidă amicală, la Baza Sportivă Campo Verde din Ghimbav.

S-a impus formația pregătită de Cristian Pustai, la scor, 4-0, după ce la pauză a condus cu 2-0. Formația din Buzău a avut patru marcatori diferiți.

Gloria Buzău, victorie fără probleme în amicalul cu SC Oțelul

Gloria Buzău a deschis repede scorul, încă din minutul 6. Unul dintre fotbaliștii veniți în această vară la echipă și-a trecut numele primul pe lista marcatorilor, Georgian Honciu. Până la pauză buzoienii au mai marcat un gol, conform informațiilor oferite de clubul lui Pustai, prin Cristian Ciobanu, în minutul 34.

Dorinel Munteanu nu a reușit să schimbe în bine jocul echipei SC Oțelul, asta dacă ne raportăm la modul în care s-a marcat. Tot două goluri au reușit cei de la Gloria Buzău și în repriza secundă, de această dată prin Alin Cârstocea, în minutul 49, și Alexandru Munteanu, care și-a trecut numele și el pe lista marcatorilor și a închis tabela în minutul 70.

Gloria Buzău: R. Stoian – Sg. Pîrvulescu, Vîrtej, Marku, Sălceanu, Gaitan, Trebotic, Honciu, Al. Munteanu, Cr. Ciobanu, Blejdea
Au mai jucat: Boyson – Banyoi, Rz. Matiș, A. Lopez, Wiktorski, Cârstocea, Oteliţă, A. Manea
Antrenor: Cristian Pustai

SC Oțelul: R. Pop – Andr. Rus, Yabre, Sîrghi, Mabussi, Jardan, Cisotti, D. Cireș, Laur. Maxim, Berisha, Gorovei
Rezerve: Dur-Buzoancă, Paharnicu – Farcaș, A. Nica, Nedelea, Kip, Mitoi, Bordun, Stavrositu, Răpan, Cîrjan, Băceanu
Antrenor: Dorinel Munteanu

Gloria Buzău, două victorii și o înfrângere în amicalele verii

Două meciuri a mai disputat Gloria Buzău în actuala perioadă de pregătire de vară. A trecut cu 8-1 de Voinţa Lanurile, o echipă din Liga 4 Buzău, pentru ca apoi să piardă în fața Unirii Slobozia, scor 0-2. Ambele dispute au avut loc înaintea deplasării la Poiana Brașov.

În cantonamentul de vară, buzoienii vor mai întâlni după SC Oțelul, Progresul Spartac (16 iulie) și Metaloglobus (19 iulie). Testul cu Olimpic Zărnești, programat în data de 14 iulie a fost anulat.

”Avem deja un nucleu de jucători, eu sper ca în momentul în care urcăm la munte să definitivăm lotul. Probabil că în câteva zile vom trage linie și vom stabili numărul jucătorilor și cei care fac parte din lotul echipei noastre”, spunea antrenorul Cristian Pustai înainte de plecarea în cantonament.

SC Oțelul, două înfrângeri în trei amicale

Gălățenii s-au aflat tot la al treilea meci amical din această vară, după ce în primul au trecut cu 6-0 de nou-promovată în Liga 3 Unirea Braniștea, campioana Ligii a 4-a Galați în 2022, iar ulterior au cedat, într-o atmosferă de vis, în confruntarea cu vicecampioana României, FCSB, scor 0-1.

Clubul din Galați va mai disputa trei meciuri de verificare în cantonamentul de la Poiana Brașov, cu Unirea Slobozia (16 iulie), FC Brașov (19 iulie) și Metaloglubus (22 iulie). Ultimul test al verii va avea loc după stagiul de pregătire, la 30 iulie, cu Farul Constanța 2.

”Sigur, obiectivul meu și al echipei este ca în acest an să prindem play-off-ul. Astfel, este clar că mă gândesc și mai departe, dar mergem cu pași mărunți. Sperăm să se îndeplinească ceea ce ne propunem.

Nu am avut probleme cu banii, deși am preluat clubul când avea foarte multe datorii. Am ajuns la o stabilitate importantă. Jucătorii sunt plătiți la zi, ceea ce îmi doresc și în acest an, în Liga 2.

În Liga 3, singurul sprijin a fost primăria, dar acum sunt convins că vor veni și oameni puternici financiar să ne susțină. La Galați sunt condiții de Liga 1. Chiar dacă eram în Liga 3, am încercat să le oferim toate condițiile jucătorilor”, spunea zilele trecute Dorinel Munteanu în privința obiectivului pentru sezonul următor.

Foto: SC Oțelul și Gloria Buzău

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 13 Jul. 2022, 14:42 Actualizat: 13 Jul. 2022, 14:57 Liga 2
Pe aceeași temă