Amical spectaculos între Gloria Buzău și Concordia Chiajna, două pretendente la promovare. Multe goluri, iar trei reușite s-au marcat în ultimele cinci minute

Răzvan STÎNGĂ 14 Jul. 2022, 16:28 Liga 2
Amical spectaculos între Gloria Buzău și Concordia Chiajna, două pretendente la promovare. Multe goluri, iar trei reușite s-au marcat în ultimele cinci minute

Cristian Pustai forțează în cantonamentul pe care Gloria Buzău îl desfășoară în aceste zile și a programat, joi, un test cu Concordia Chiajna. Partida a avut loc la o zi după ce buzoienii au înfruntat o altă adversară din Liga 2, pe nou-promovata SC Oțelul, de care au trecut cu 4-0.

Gloria Buzău, victorie spectaculoasă în amicalul cu Concordia Chiajna, scor 3-2

Gloria Buzău a marcat destul de mult și în partida cu Concordia Chiajna, până la urmă împotriva unui club care a ratat la loviturile de departajare promovarea în Liga 1 sezonul trecut, în barajul cu Chindia Târgoviște. Formația lui Cristian Pustai s-a impus cu scorul de 3-2.

După prima repriză rezultatul a fost egal, 1-1. Scorul a fost deschis de Gloria Buzău, care a punctat relativ repede, în minutul 11, prin Ariel Lopez. Trupa ilfoveană, antrenată de Ianis Zicu, a restabilit egalitatea în minutul 30, grație unei lovituri de la 11 metri.

Pentru Concordia Chiajna a marcat Paul Pațurcă, jucător care în această vară a plecat chiar de la Gloria Buzău.

Repriză secundă cu trei goluri pe final, în trei minute

Meciul părea că se va îndrepta către un rezultat de egalitate, pentru că ultimele trei goluri s-au marcat într-un interval de trei minute. Concordia Chiajna a trecut pentru prima dată în avantaj în minutul 85, când a punctat Mediop Ndiaye.

A urmat o desfășurare incredibilă a situației, pentru că Gloria Buzău a punctat în minutele 87 și 88. A făcut 2-2 același Ariel Lopez, iar ulterior Dinko Trebotic a înscris golul victoriei și a semnat un nou succes pentru formația lui Cristian Pustai.

Gloria Buzău a început partida în formula: Boyson – Oteliţă, Lopez, Marku, Lazăr, Matiș, Cârstocea, Manea, Munteanu, Banyoi;
Rezerve: Stoian – Pârvulescu, Vîrtej, Sălceanu, Gaitan, Trebotic, Honciu, Munteanu, Ciobanu, Popa, Blejdea, Wiktorski, Alexandru;

Concordia Chiajna păstrează distanța, dar nu din cauza COVID-19

Din păcate, echipa de start a Concordiei Chiajna nu a putut fi aflată. Liga2.ro a luat legătura cu oficiali ai clubului din Ilfov, însă aceștia nu au dorit să dea prea multe informații despre cele întâmplate în amicalul cu Gloria Buzău. Din motive total necunoscute, pentru că site-ul nostru a respectat și a tratat în mod obiectiv formația ilfoveană, nu s-a dorit ca cel puțin echipa de start folosită de Ianis Zicu să fie comunicată reporterului.

Putem să intuim faptul că echipa din Chiajna a folosit mai mulți jucători aduși în această vară sau poate testează anumiți fotbaliști ale căror nume nu vrea să le facă publice, pentru a nu-i pierde în detrimentul altor formații. Însă, remarcăm aducerea sau aflarea în probe a lui Paul Pațurcă, marcatorul unuia dintre golurile din amicalul cu Gloria Buzău. Cum am putut remarca și revenirile portarului Thomas Chesneau și mijlocașului Bogdan Piper sau aducerea lui Ndiaye Mediop.

După terminarea campionatului trecut de Liga 2, Concordia Chiajna tot evită să ofere informații sau să dea anumite declarații, prin oficiali, pentru site-ul Liga2.ro. Preferă să vorbească pentru alte publicații, dar pentru singurul site dedicat exclusiv Ligii 2 din România nu o face.

Concordia Chiajna evită să comunice cu Liga2.ro

Culmea, Liga2.ro este singurul site care a oferit o atenție sporită Concordiei Chiajna în ultimii ani, dar aceasta se distanțează și comunică doar în anumite direcții.

Așadar, lipsa știrilor adresate susținătorilor Concordiei Chiajna e cauzată de ”bariera” pusă de echipă față de Liga2.ro.

Gloria Buzău, un singur eșec în amicalele de vară

Trei meciuri amicale a mai disputat Gloria Buzău în actuala perioadă de pregătire de vară. A trecut cu 8-1 de Voinţa Lanurile, o echipă din Liga 4 Buzău, apoi a pierdut în fața Unirii Slobozia, scor 0-2, iar ulterior a învins SC Oțelul cu 4-0.

Gloria le va mai întâlni, până la revenirea în Buzău, pe Progresul Spartac, la 16 iulie, și pe Metaloglobus, la 19 iulie.

Foto: Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-nu-si-a-menajat-jucatorii-dupa-infrangerea-rusinoasa-cu-gloria-buzau-un-joc-catastrofal-antrenorul-a-dat-afara-un-fotbalist-adus-saptamana-trecuta-de-sc-otelul-19237414

https://liga2.prosport.ro/seria-1/10-cluburi-din-liga-2-in-randul-celor-mai-bune-academii-din-romania-fk-miercurea-ciuc-e-pe-locul-2-iar-in-top-10-se-mai-regasesc-doua-echipe-din-divizia-secunda-cate-formatii-din-liga-3-au-prins-i-19237322

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-fara-emotii-pentru-gloria-buzau-in-amicalul-cu-nou-promovata-cu-sc-otelul-echipa-lui-cristian-pustai-a-invins-la-scor-trupa-lui-dorinel-munteanu-19237304

https://liga2.prosport.ro/seria-1/statistica-100-fotbalisti-straini-au-jucat-in-liga-2-in-sezonul-2021-2022-patru-au-evoluat-pentru-cate-doua-echipe-cei-mai-multi-a-utilizat-fk-miercurea-ciuc-iar-un-club-nu-a-avut-niciunul-53-di-19237190

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 14 Jul. 2022, 16:28 Liga 2
Pe aceeași temă