Gloria Buzău și Concordia Chiajna au remizat în amicalul retur disputat în cantonamentul de la Brașov. Ilfovenii au opt noi achiziții pănă acum și vor încă ”trei-patru jucători de calitate”

Marius ANGHEL 21 Jul. 2022, 17:13 Liga 2
Gloria Buzău și Concordia Chiajna au remizat în amicalul retur disputat în cantonamentul de la Brașov. Ilfovenii au opt noi achiziții pănă acum și vor încă ”trei-patru jucători de calitate”

Gloria Buzău și Concordia Chiajna s-au întâlnit astăzi, 21 iulie, la Prejmer (Brașov), într-un meci amical retur, la fix o săptămână distanță după ce cele două echipe din Liga 2 au jucat pentru prima dată în cadrul cantonamentului pe care l-au efectuat în zona Brașovului.

Joia trecută s-au înscris nu mai puțin de cinci goluri, buzoienii impunându-se cu scorul de 3-2, pentru ca în partida de astăzi să marcheze din nou ambele formații, însă doar de câte o dată. Partida test s-a terminat, astfel, cu un rezultat de egalitate, scor 1-1.

Gloria Buzău și Concordia au remizat în al doilea amical disputat în cantonamentul de la Brașov

Ilfovenii conduși de Ianis Zicu au marcat primii, prin Mediop Ndiaye, în prima repriză, cu un șut din lateral, din circa 7 metri, după o pasă oferită de Llullaku.

În repriza a doua, fundașul Kamil Wiktorski a egalat pentru trupa pregătită de Cristian Pustai cu o lovitură de cap din careu, în urma unei faze fixe. Gloria putea câștiga partida dacă în minutul 83 Alexandru Munteanu nu ar fi ratat un penalty.

”A fost un joc util, contra unei echipe bune. O echipă ce se va bate, ca și noi, la promovare. A fost un meci echilibrat, cu prima repriza dominată de noi, iar a doua a aparținut Buzăului. Suntem mulțumiți în general de evoluția jucătorilor. Din punctul meu de vedere, a fost un cantonament reușit din toate punctele de vedere. Încercăm zilele astea să mai aducem trei-patru jucători de calitate”, a spus, pentru Liga2.ro, Cristian Bălașa, directorul sportiv al Concordiei.

Gloria Buzău: R. Stoian – Oteliţă, Wiktorski, Marku, Sălceanu, Trebotic, Honciu, Cârstocea, Val. Munteanu, Val. Alexandru, Cr. Ciobanu
Rezerve: Alb. Popa – Vîrtej, Rz. Matiș, A. Lopez, D. Burlacu, Val. Munteanu, A. Manea, Gaitan, Sg. Pîrvulescu, Uțiu, Banyoi, Dr. Lazăr, Blejdea
Antrenor: Cristian Pustai

Concordia Chiajna: Chesneau – Palmeș, Alexandrescu, Maric, Bușu, Codrea, Pațurcă, Ad. I. Voicu, Llullaku, Negoi, Ndiaye
Au mai jucat: Chudy – Stănică, I. Voicu, Catrina, Cocoș
Antrenor: Ianis Zicu

Opt noi achiziții făcute până acum de Concordia Chiajna

Potrivit informațiilor furnizate de Cristian Bălașa, până acum, în această campanie de achiziții de vară, au semnat contract cu Concordia Chiajna jucătorii: Martin Chudy (portar slovac, 33 ani, ex SKF Sered), Paul Pațurcă (mijlocaș, 26 ani, ex Gloria Buzău), Luka Maric (fundaș croat, 35 ani, ex FC Brașov), Radu Simion (mijlocaș, 21 ani, ex FC Pucioasa), Sorin Bușu (fundaș, 33 ani, ex ”FC U” Craiova), Mihai Constantinescu (mijlocaș, 19 ani, ex Petrolul), Mediop Ndiaye (atacant senegalez, 31 ani, ex CSM Reșița) și Claudiu Negoi (ex Înainte Modelu).

Au revenit după împrumuturi portarii Thomas Chesneau și Alexandru Duță, iar de la academica clubului au fost aduși Alexandru Stănică, Cătălin Cocoș, Giovani Ghimfus, Catrina și Ionuț Voicu.

Rezultatele înregistrate anterior în amicale de Gloria Buzău și Concordia Chiajna

Anterior, în această perioadă de pregătire de vară, Gloria Buzău a mai înregistrat următoarele rezultate în amicale: 8-1 cu Voinţa Lanurile (Liga 4 Buzău), 0-2 cu Unirea Slobozia, 4-0 cu SC Oțelul Galați, 8-1 cu Progresul Spartac și 1-0 cu Metaloglobus.

Concordia Chiajna a mai disputat șase amicale disputate până acum: 0-4 cu FC Voluntari, 1-0 cu Dinamo, 1-2 cu Campionii FC Argeș, 2-3 cu Gloria Buzău, 1-1 și 1-3 cu Metaloglobus.

Tot astăzi, de la ora 17:30, Concordia trebuia să joace la Zărnești un amical cu nou-promovata în Liga 3 Olimpic Zărnești. Jocul a fost anulat. În data de 30 iulie, trupa ilfoveană are programat un test cu Progresul Spartac.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/astazi-se-trage-la-sorti-programul-meciurilor-noului-sezon-de-liga-2-procedura-de-stabilire-a-jocurilor-19237953

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-albu-transferat-de-rapid-cat-incaseaza-concordia-chiajna-de-pe-urma-mutarii-care-mai-pastreaza-40-la-suta-din-drepturile-fotbalistului-19237909

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-recunoscut-discutiile-pentru-venirile-a-doi-jucatori-un-capitan-din-play-off-ul-ligii-2-din-sezonul-trecut-si-un-mijlocas-sub-contract-cu-fcsb-19237717

Marius ANGHEL 21 Jul. 2022, 17:13 Liga 2
Pe aceeași temă