Victorie pentru Unirea Slobozia în ultimul amical din cadrul cantonamentului de la București. Ialomițenii au trecut de LPS HD Clinceni

Andrei PASCU 08 Feb. 2024, 19:15 Liga 2
Victorie pentru Unirea Slobozia în ultimul amical din cadrul cantonamentului de la București. Ialomițenii au trecut de LPS HD Clinceni

Unirea Slobozia a mai bifat o victorie într-un meci amical, joi, 8 februarie, la o zi după testul contra colegei de campionat CS Tunari. A învins o formație din Liga 3, LPS HD Clinceni, locul 4 în Seria 3, la limită, scor 1-0.

Un fotbalist tânăr, Laurențiu Vlăsceanu, venit în vară, sub formă de împrumut de la FCSB, a adus victoria în confruntarea care s-a disputat pe un teren de lângă stadionul din Clinceni.

Unirea Slobozia, succes la limită în amicalul cu LPS HD Clinceni

Adrian Mihalcea a mizat pe toți jucătorii valizi din punct de vedere fizic. Portarul Denis Rusu și jucătorii de câmp Constantin Toma și Christ Afalna au evoluat și ei, chiar dacă în câteva din partidele trecute au fost puși să se antreneze separat.

Însă, nici de această dată nu a jucat fundașul din Ucraina- Dmytro Pospelov, care încă nu este sută la sută din punct de vedere fizic.

Laurențiu Vlăsceanu a adus victoria pentru Unirea Slobozia

Referitor la meciul cu formația din Clinceni, apărută după desființarea Academicii Clinceni, Laurențiu Vlăsceanu a adus victoria pentru Unirea Slobozia, a patra din perioada de pregătire, în urma unui gol marcat în repriza secundă. Ialomițenii nu au pierdut până acum, mai având, pe lângă victorii, și o remiză, cea contra CS Tunari.

  • Unirea Slobozia, contra LPS HD Clinceni: D. Rusu – Aioanei, Gab. Lazăr, Andreș, C-tin. Toma – Ekollo, Coadă – Dorobanțu, Atanase, Cojocari – Dimitrov.
    Au mai jucat: Ciupercă – Ibrian, Șt. Pacionel, Afalna, Purece, Vlăsceanu, Mih. Șandru, Mih. Lemnaru, Dr. Lazăr, R. Iancu

A fost ultimul amical pentru Unirea Slobozia în cadrul cantonamentului

De luni, 29 ianuarie, Unirea Slobozia se află într-un cantonament, la București, la Complexul Sportiv Național ”Arcul de Triumf”, unde va sta până vineri, 9 februarie. În cadrul stagiului au avut loc amicalele cu Metaloglobus (scor 1-0), CS Tunari (scor 1-1) și LPS HD Clinceni.

Înainte de intrarea în stagiul de pregătire, Unirea Slobozia le-a întâlnit pe Abatorul Slobozia (scor 7-1) și FC Rovine (scor 8-2). Cu o săptămână înainte de reluarea campionatului din Liga 2, elevii lui Adrian Mihalcea vor mai disputa o partidă de verificare, contra Dunărea Călărași (Liga 3, 24 februarie).

Unirea Slobozia a încheiat campania de achiziții

Clubul ialomițean, în privința achizițiilor din această iarnă, i-a prezentat până acum pe Iliya Dimitrov (atacant bulgar, ex SC Oțelul Galați), Florin Purece (mijlocaș, ex Nieciecza / Polonia) și Vlăduț Andreș (fundaș central, împrumutat de la FC Voluntari). Însă, nu l-a anunțat pe Eduard Lambrinoc, chiar dacă Adrian Mihalcea a confirmat aducerea acestuia.

La capitolul despărțiri, Unirea Slobozia îi are pe Alexandru Melniciuc (prezentat de CS Tunari), Cosmin Bîrnoi (ajuns la Unirea Dej) și Milos Zukanovic (întors la Metaloglobus).

Foto: Unirea Slobozia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-popa-inapoi-la-steaua-19299183

https://liga2.prosport.ro/seria-1/denys-taraduda-va-semna-cu-ceahlaul-19299170

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-victorie-pe-final-in-amicalul-cu-arka-gdynia-scor-3-2-19299172

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-s-a-impus-la-limita-in-amicalul-cu-acso-filiasi-19299165

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-egala-cu-sigma-olomouc-ii-19299147

Andrei PASCU 08 Feb. 2024, 19:15 Liga 2
Pe aceeași temă