Achiziție importantă pentru Unirea Slobozia! L-a convins pe Florin Purece să semneze, revenit în țară după a treia experiență peste granițe

Andrei PASCU 15 Jan. 2024, 15:33 Liga 2

Unirea Slobozia a dat drumul achizițiilor și, după venirea lui Iliya Dimitrov, a făcut publică și aducerea lui Florin Purece, mijlocaș în vârstă de 32 de ani, născut la Arad, care recent s-a despărți de Nieciecza, o formație din liga secundă din Polonia.

Clubul din Slobozia a comunicat informația luni, 15 ianuarie, iar mutarea este una care va aduce un plus mare de experiență. Mijlocașul are peste 200 de meciuri în prima ligă de la noi.

Unirea Slobozia l-a convins pe Florin Purece să semneze!

Cu gândul la promovare, cu șanse foarte mari de a fi matematic în play-off în urma primelor runde din 2024, având nouă puncte peste locul 6 când mai sunt doar patru runde din sezonul regular, Unirea Slobozia caută să întărească lotul, dar numărul de achiziții nu va fi unul prea mare, după cum a anunțat chiar clubul.

A făcut, iată, a doua achiziție, iar sosirea lui Florin Purece este chiar o surpriză. În prima parte a acestui sezon, în Polonia, mijlocașul a bifat 10 meciuri (368 de minute) și a marcat un gol.

Florin Purece, ultima dată în Polonia

A ajuns în Polonia în februarie 2023, după experiența de la Universitatea Cluj. Anterior, fotbalistul a mai fost legitimat, printre altele, la Farul, Sepsi OSK (foto articol), Viitorul Constanța, Concordia Chiajna sau UTA. A avut trei experiențe în afara României, mai bifând și Nottingham Forest (Anglia) și Hapoel Raanana (Israel) în afară de Nieciecza.

Cel mai mult a jucat la Concordia Chiajna, în peste 100 de meciuri.

Bun venit, Florin Purece !

Suntem bucuroși să anunțăm cel de-al doilea transfer al acestei ierni! Începând de astăzi,mijlocașul ofensiv Florin Purece se alătură echipei noastre .

Cu peste 250 de meciuri în carieră, a evoluat în țara pentru Concordia Chiajna, Viitorul Constanta, Sepsi Sf.Gheorghe,Farul Constanta, U Cluj și in primele 2 Ligi din Polonia pentru Termalica B-B.

Îi urăm bun venit și cât mai multe realizări alături de echipa noastră !”, a anunțat Unirea Slobozia pe Facebook.

Unirea Slobozia, o plecare

Dacă la capitolul achiziții Unirea Slobozia a mutat de două ori, la plecări a consemnat una singură momentan. A plecat Alexandru Melniciuc, jucător care era împrumutat de la Universitatea Craiova, dar acesta va continua în Liga 2, fiind cedat de olteni sub formă de împrumut la CS Tunari.

Adrian Mihalcea trebuia să îl primească și pe Kamil Wiktorski, sub formă de împrumut de la Gloria Buzău, însă fundașul a refuzat, în cele din urmă, trecerea sub comanda antrenorului care l-a pregătit sezonul trecut.

Primul amical, la finalul acestei săptămâni

Referitor la perioada de pregătire, reunirea Unirii Slobozia s-a produs la 11 ianuarie. Nu va disputa teste foarte puternice, cu echipe de la retrogradare în Liga 2, dar și cu formații din Liga 3 și Liga 4.

Va întâlni prima dată Abatorul Slobozia (Liga 4 Ialomița, la 20 ianuarie).

Foto principal: Unirea Slobozia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-demersuri-pentru-obtinerea-dreptului-de-promovare-19297416

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/se-aduc-modificari-la-accesul-in-complexul-sportiv-steaua-19297410

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-a-anuntat-cei-noua-jucatori-de-care-se-desparte-19297406

https://liga2.prosport.ro/seria-1/isaac-nortey-a-semnat-cu-cfc-arges-19297402

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iliya-dimitrov-a-semnat-cu-unirea-slobozia-19297390

Andrei PASCU 15 Jan. 2024, 15:33 Liga 2
Pe aceeași temă