Unirea Slobozia nu a avut milă de Abatorul Slobozia, într-un amical. Iliya Dimitrov, omul meciului cu trei goluri

Andrei PASCU 21 Jan. 2024, 15:18 Liga 2
Unirea Slobozia nu a avut milă de Abatorul Slobozia, într-un amical. Iliya Dimitrov, omul meciului cu trei goluri

Unirea Slobozia s-a distrat în amicalul cu Abatorul Slobozia, primul din 2024. A învins formația din Liga 4 Ialomița, sâmbătă, cu scorul de 7-1. Cel mai bun om al amicalului a fost un fotbalist adus în această iarnă, Iliya Dimitrov.

Atacantul bulgar, care anterior a evoluat la SC Oțelul, a ieșit în evidență cu trei goluri.

Victorie clară pentru Unirea Slobozia, în primul amical din 2024

Pe lângă Iliya Dimitrov, Unirea Slobozia a mai avut trei marcatori pe listă, Ionuț Coadă, autorul a două goluri în amicalul de sâmbătă, iar Andrei Dorobanțu și Costache, probabil un fotbalist promovat de la centrul de copii și juniori, au reușit câte un gol.

Adrian Mihalcea a mizat pe toți jucătorii valizi din punct de vedere fizic. Portarul Denis Rusu și jucătorii de câmp Constantin Toma, Dmytro Pospelov și Christ Afalna nu au evoluat și au efectuat un antrenament separat.

  • Unirea Slobozia, în prima repriză: Georgescu – Ibrian, G. Lazăr, Andreș, Șandru – Pacionel, Coadă – Dorobanțu, Purece, Cojocari – Dimitrov.
  • Unirea Slobozia, în repriza secundă: Ciupercă  – Milotin, Aioanei, Iancu, Gîrbăcea – Ekollo, Lemnaru – D. Lazăr, Atanase, Vlăsceanu – Costache.

Unirea Slobozia, încă un amical până la cantonament

Unirea Slobozia se pregătește pe plan local în primele zile după reunire, timp în care va mai disputa o partidă amicală. Va mai întâlni, la 27 ianuarie, FC Rovine (Liga 4 Ialomița). Două zile mai târziu, Unirea Slobozia va merge în cantonament, la București, la Complexul Sportiv Național ”Arcul de Triumf”, unde va sta până la 9 februarie. În cadrul stagiului vor avea loc amicale cu Metaloglobus (3 februarie), CS Tunari (7 februarie) și LPS HD Clinceni (Liga 3, 9 februarie).

Cu o săptămână înainte de reluarea campionatului din Liga 2, elevii lui Adrian Mihalcea vor mai disputa o partidă de verificare, contra Dunărea Călărași (Liga 3, 24 februarie).

Luptă pentru play-off și promovare

Unirea Slobozia va lupta pentru promovarea în prima divizie, având un parcurs foarte bun până în acest moment. Mihalcea a dus echipa, după 15 etape, la 31 de puncte, cu nouă puncte peste locul 7, Steaua, când mai sunt patru etape din sezonul regular.

În prima rundă din 2024, Unirea Slobozia va întâlni CSC Dumbrivița, în deplasare. Duelul va avea loc în ultimul weekend din februarie.

Foto: Unirea Slobozia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-a-castigat-amicalul-cu-progresul-fundulea-19297799

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-agricola-borcea-5-0-victorie-la-scor-pentru-militari-19297785

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-dandea-si-radu-crisan-au-semnat-cu-gloria-buzau-19297780

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-o-plecare-de-chindia-si-a-reziliat-contractul-si-merge-la-liderul-ligii-2-este-un-plus-pentru-echipa-pentru-lot-exclusiv-19297772

https://liga2.prosport.ro/seria-1/radu-crisan-trece-de-la-csc-selimbar-la-gloria-buzau-19297765

https://liga2.prosport.ro/seria-1/kevin-ceceri-si-paulino-miguelez-au-semnat-cu-steaua-19297760

Andrei PASCU 21 Jan. 2024, 15:18 Liga 2
Pe aceeași temă