Cosmin Bîrnoi a schimbat Unirile chiar de Mica Unire! ”Mă bucur că am ajuns la Dej, o echipă tânără, ambițioasă”

Marius ANGHEL 24 Jan. 2024, 12:08 Liga 2
Cosmin Bîrnoi a schimbat Unirile chiar de Mica Unire! ”Mă bucur că am ajuns la Dej, o echipă tânără, ambițioasă”

Cosmin Bîrnoi schimbă Unirile chiar în ziua în care România serbează Mica Unire. Miercuri, 24 ianuarie 2024, mijlocașul ofensiv sau atacant a fost anunțat oficial ca achiziție de către Unirea Dej, după ce în prima parte a actualului sezon de Liga 2 a evoluat pentru Unirea Slobozia.

Jucătorul originar din Hunedoara este a șasea mutare a dejenilor în această iarnă, iar el va ajunge să evolueze, la vârsta de 26 de ani, pentru a șaptea echipă în cariera sa.

Cosmin Bîrnoi a trecut de la Unirea Slobozia la Unirea Dej

Unirea Dej l-a anunțat ca achiziție, miercuri, pe Cosmin Bîrnoi, fotbalist care în prima parte a acestui sezon a fost legitimat la Unirea Slobozia, unde a prins puține minute, doar 197 în Liga 2. A fost utilizat de Adrian Mihalcea în 6 meciuri, doar într-unul ca titular și a și fost înlocuit, și a înscris 1 gol, în 3-1 cu CS Tunari.

La seniori a debutat în prima ligă, în mai 2016, pentru ACS Poli Timișoara, la care a evoluat atât în prima ligă, cât și în Liga 2. A mai jucat pentru Poli Iași (Liga 1), Viitorul Constanța (Liga 1), SSC Farul Constanța (Liga 2) și SSU Politehnica Timișoara (Liga 2).

”COSMIN BÎRNOI la FC Unirea Dej
Mijlocașul ofensiv în vârstă de 26 de ani, născut la Hunedoara, și-a făcut junioratul la ACS Poli Timișoara, grupare la care a și debutat în Liga 1. Tot pe prima scenă fotbalistică a mai evoluat pentru Politehnica Iaşi şi Viitorul Constanța, în timp ce în Liga 2 a îmbrăcat tricourile echipelor SSU Poli și AFC Unirea 04 Slobozia.
«Mă bucur că am ajuns la Dej, o echipă tânără, ambițioasă cu care îmi doresc să ne atingem obiectivele propuse. Voi da totul pe teren și sper să ajut echipa cât mai mult!», ne-a declarat Cosmin Bîrnoi.
Bine ai venit la FC Unirea Dej și mult succes, Cosmin!”, a transmis Unirea Dej.

Bîrnoi, a șasea achiziție a Unirii Dej în această iarnă

Cosmin Bîrnoi este al șaselea jucător care semnează în această iarnă cu Unirea Dej, echipă care va lupta în partea a doua a sezonului pentru a evita retrogradarea.

Clubul clujean i-a mai prezentat pe Alexandru Dulca (ex Concordia Chiajna), Albert Hofman (împrumutat de la Universitatea Cluj), Alex Militaru (ex Chindia, împrumutat de la Poli Iași), Tudor Telcean (ex Poli Iași, liber din vară) și Ciprian Călugăr (ex Gloria Bistrița Năsăud, împrumutat de la ”U” Cluj).

Unirea Slobozia, fosta echipă a lui Bîrnoi, nu a anunțat despărțirea de jucător. De altfel, ialomițenii nu au comunicat oficial nicio reziliere în această iarnă, deși mai are cel puțin încă o plecare, a atacantului Alexandru Melniciuc, împrumutat de la Universitatea Craiova, a fost deja prezentat de CS Tunari.

Foto: Petronel Tudor (Info Ialomița) și Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ciprian-calugar-a-semnat-cu-unirea-dej-19297991

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tudor-telcean-a-semnat-cu-unirea-dej-19297915

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-si-unirea-dej-egale-intr-un-amical-disputat-la-simeria-19297857

Marius ANGHEL 24 Jan. 2024, 12:08 Liga 2
Pe aceeași temă