Metaloglobus și CS Mioveni, egale într-un amical disputat la București. Jucătorii utilizați de Zicu și Schumacher

Marius ANGHEL 29 Jan. 2024, 16:21 Liga 2
Metaloglobus și CS Mioveni, egale într-un amical disputat la București. Jucătorii utilizați de Zicu și Schumacher

Metaloglobus București și CS Mioveni, adversare în Liga 2 în acest sezon, au disputat sâmbătă, 27 ianuarie, pe terenul sintetic al stadionului Metaloglobus, un amical. Jocul dintre clasatele pe locurile 16, respectiv 4 după 15 etape s-a încheiat la egalitate, la scorul de 0-0.

Pentru echipa lui Ianis Zicu, acesta a fost primul joc test din această iarnă, în timp ce pentru cea antrenată de Constantin Schumacher a fost al doilea.

Metaloglobus și CS Mioveni, egale într-un amical jucat la București

Partida test dintre Metaloglobus și CS Mioveni s-a jucat sâmbătă, la stadionul pe care bucureștenii și-au disputat jocurile de acasă până în vară, când au făcut trecerea la Clincen, pe gazon natural.

Dacă în campionat, în meciul oficial din sezonul regular, bucureștenii s-au impus cu 2-0 la 25 noiembrie 2023 (foto), chiar la Mioveni, prin golurile lui Adrian Sîrbu (77) și Geogian Honciu (90+1), de această dată, în amical, cele două formații nu s-au putut desprinde pe tabelă. 0-0 s-a încheiat jocul test.

Metaloglobus: Gavrilaș – Kouadio, Diallo, Caramalău, Andr. Sava – Vl. Bogdan, Honciu, Ant. Cruceru, Liș – Huiban, Zukanovic.
Au mai jucat: Nedelcovici – Cazan, Rz. Milea, Rob. Neacșu, Al. Gheorghe, Gab. Pătrașcu, Marica, Ad. Sîrbu și Pancișin.

CS Mioveni: Val. Sima – Gogor, R. Garutti, Ignat – Trașcu, Al. Răuță, Cărăruș, Șerbănică – Massaro, Duțan – Al. Stan.
Au mai jucat: Val. Sima (Bădescu 60) – Gogor, Burnea, Ignat – Bolohan, D. Toma, Văsălie, Andr. Șerban – I. Șerban, Guțea – Mih. Costea.

  • După cum se poate observa, Ianis Zicu are două noutăți în lot. Au revenit George Gavrilaș, portar fost la Petrolul, și Milos Zukanovic, sârb plecat și el în vară, dar la Unirea Slobozia.

Primul amical pentru echipa lui Zicu și al doilea pentru cea a lui Schumacher

Pentru Metaloglobus, reunită din 9 ianuarie, acesta a fost primul amical disputat în această iarnă. Ianis Zicu și-a mai testat jucătorii din lot o dată, la 20 ianuarie, într-un meci-școală cu echipa U19 a clubului.

Bucureștenii mai au stabilite amicale cu Progresul Spartac (1 februarie), Unirea Slobozia (3 februarie), Campionii FC Argeș (7 februarie), Agricola Borcea (9 februarie) și SC Popești Leordeni (17 februarie).

De partea cealaltă, trupa antrenată de Constantin Schumacher, reunită la 15 ianuarie, a fost la al doilea joc test din acest an, după ce a mai întâlnit Flacăra Horezu, pe care a învins-o cu scorul de 7-1.

Argeșenii vor mai susține amicale cu FC Pucioasa (31 ianuarie), AFC Câmpulung Muscel (3 februarie), ACSO Filiași (7 februarie), Campionii FC Argeș (13 februarie) și SCM Râmnicu Vâlcea (17 februarie).

Foto: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/liga-3/noua-plecari-si-cinci-achizitii-pentru-csm-deva-19298111

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-a-inscris-la-scor-flacara-horezu-19298077

https://liga2.prosport.ro/seria-1/patru-achizitii-la-cs-mioveni-19297600

Marius ANGHEL 29 Jan. 2024, 16:21 Liga 2
Pe aceeași temă