Unirea Slobozia prinde încredere cu formații din Liga 4. O nouă victorie zdrobitoare pentru trupa lui Adrian Mihalcea

Răzvan STÎNGĂ 27 Jan. 2024, 18:22 Liga 2
Unirea Slobozia prinde încredere cu formații din Liga 4. O nouă victorie zdrobitoare pentru trupa lui Adrian Mihalcea

Unirea Slobozia o ia treptat în meciurile amicale, iar în al doilea test a întâlnit tot o formație mai slab cotată, FC Rovine, aflată pe locul 1 în Seria Vest a Ligii 4 Ialomița. Jocul a avut loc la Rovine, iar elevii lui Adrian Mihalcea s-au impus cu 8-2.

În repriza a doua s-a făcut diferența, pentru că la pauză Unirea Slobozia conducea cu 3-1.

O nouă victorie pentru Unirea Slobozia, 8-2 cu FC Rovine

Șapte marcatori a avut Unirea Slobozia, pentru că unul dintre jucătorii din lotul lui Adrian Mihalcea, Christ Afalna, a marcat o dublă, iar câte un gol au reușit Dmytro Pospelov, Ionuț Coadă, Laurențiu Vlăsceanu, Serafim Cojocari, Ștefan Pacionel și Viorel Gîrbăcea.

Trei achiziții a făcut Unirea Slobozia în această iarnă, iar doi dintre jucători au fost pe teren. Au evoluat Vlăduț Andreș și Florin Purece, iar Iliya Dimitrov s-a pregătit separat.

Atacantul bulgar nu este în cea mai bună condiție fizică, astfel că Adrian Mihalcea mai amână utilizarea constantă a atacantului, chiar dacă în primul amical l-a trimis pe teren. Unirea Slobozia a anunțat, în privința partidei cu FC Rovine, că și portarul Denis Rusu s-a pregătit separat.

  • Unirea Slobozia în prima repriză: Ciupercă – Ibrian, Pospeliev, Andreș, Toma – Ekollo, Coada – D.Lazăr, Purece, Vlăsceanu – Atanase.
    Unirea în repriza secundă: Georgescu – Aioanei, G.Lazăr, Iancu,Șandru – Lemnaru, Pacionel – Dorobanțu – Milotin (Gîrbăcea 68′), Cojocari – Afalna.

Unirea Slobozia se pregătește să intre în cantonament

Luni, Unirea Slobozia va merge în cantonament, la București, la Complexul Sportiv Național ”Arcul de Triumf”, unde va sta până la 9 februarie. În cadrul stagiului vor avea loc amicale cu Metaloglobus (3 februarie), CS Tunari (7 februarie) și LPS HD Clinceni (Liga 3, 9 februarie).

În primă fază, după reunire, s-a pregătit pe plan local și a mai disputat un amical pe lângă cel cu FC Rovine. La finalul săptămânii trecute a învins o altă formație din Liga 4 Ialomița, Abatorul Slobozia, cu scorul de 7-1.

Cu o săptămână înainte de reluarea campionatului din Liga 2, elevii lui Adrian Mihalcea vor mai disputa o partidă de verificare, contra Dunărea Călărași (Liga 3, 24 februarie).

Foto: Unirea Slobozia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-invins-progresul-spartac-intr-un-amical-scor-4-0-19298232

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-inca-o-victorie-in-amicale-4-3-contra-kids-tampa-brasov-19298248

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vlad-prejmerean-si-raul-steau-au-semnat-cu-gloria-buzau-19298222

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-egala-cu-scm-ramnicu-valcea-in-primul-sau-amical-din-2024-19298214

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-zatreanu-a-fost-imprumutat-la-cs-dinamo-19298210

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-a-spulberat-csc-dumbravita-intr-un-amical-19298191

Răzvan STÎNGĂ 27 Jan. 2024, 18:22 Liga 2
Pe aceeași temă