Unirea Slobozia a trecut la ultima fază de CS Blejoi, într-un amical spectaculos, cu multe goluri. Ciprian Rus a adus victoria în minutul 90

Andrei PASCU 01 Feb. 2023, 18:41 Liga 2

Unirea Slobozia și CS Blejoi au oferit un amical spectaculos, miercuri, la Izvorani. S-au marcat șapte goluri, iar la final, la ultima fază chiar, s-a impus formația din Liga 2, cu scorul de 4-3.

La pauză, scorul a fost 2-1 pentru echipa din Liga 3.

Unirea Slobozia, victorie la ultima fază în amicalul cu CS Blejoi

Conform paginii de Facebook a CS Blejoi, Denis Golda a deschis scorul pentru Unirea Slobozia, în minutul 12, dar ulterior echipa din Liga 3 a revenit cu două goluri la rând, prin Robert Enache, care a reușit dubla în numai patru minute, 23 și 27.

Ciprian Rus, golul victoriei pentru Unirea Slobozia în amicalul cu CS Blejoi

Formația lui Constantin Enache a trecut în avantaj, în repriza a doua, prin reușitele lui Christ Afalna și Robert Mustacă, din minutele 54 și 58. A fost un final aprins de meci amical, pentru că Sebastian Bălașa a restabilit egalitatea, 3-3, în minutul 80.

Deși se părea că partida se va termina cu remiză, Unirea Slobozia a dat lovitura la ultima fază, în minutul 90, când a făcut 4-3 Ciprian Rus.

  • Unirea Slobozia, în prima repriză: Contra  – Ibrian, I. Dinu, Gab. Lazăr, Ben Levi – Prejmerean, Ekollo – Bolohan, Golda, Bujor – Nsima
    Unirea Slobozia, în repriza a doua: Păduraru (Ciupercă 75’) – Dorobațu, Gab. Lazăr, Perju, C-tin. Toma – Coadă, Boțogan – Silaghi, Afalna (Milotin 85’), Mustacă – Cip. Rus
  • CS Blejoi: Bălănică – Drăgoi, Giuroiu, Nicolae, Ghinea – Munteanu, Dima, Enache (cpt.) – Dr. Mănescu, D. Ilie, Niţescu
    Au mai jucat: Marinache – A. Şerban, Toporan, Moise, Brăilă, Popenciu, Popa, Bălaşa

La ialomițeni, nou-venitul Denis Bujor, ultima dată la Poli Iași, a fost utilizat în prima repriză.

Unirea Slobozia întâlnește Progresul Spartac în următorul amical

Unirea Slobozia va mai întâlni în perioada stagiului de pregătire de la Snagov echipele CS Blejoi (1 februarie), Progresul Spartac (4 februarie), Metaloglobus (8 februarie) și Dinamo (10 februarie). În plus, ulterior, pe 18 februarie, formația lui Enache trebuie să mai dispute și testul cu CS Tunari.

Înaintea confruntării cu CS Blejoi, Unirea Slobozia a mai jucat un singur meci amical, cu Abatorul Slobozia, de care a trecut cu 7-1.

CS Blejoi s-a aflat tot la al doilea amical și în următorul joacă cu Dinamo

De partea cealaltă, CS Blejoi a disputat tot al doilea amical de după reluarea pregătirilor. Înaintea eșecului cu Unirea Slobozia, a trecut de Petrolul 95 (Liga 4), scor 4-2. Echipa din Liga 3 trebuia să joace zilele trecute un test și cu Metaloglobus, dar acesta a fost anulat în cele din urmă din cauza vremii.

Conform programului publicat inițial de CS Blejoi, următorul adversar îl întâlnea în data de 4 februarie, pe Bradul Moroieni, o echipă din divizia a patra. Însă a avut loc o schimbare de ultim moment. Dinamo, care a pierdut jocul din acea dată, cu Gloria Buzău, a ajuns la un acord să joace la Buftea cu CS Blejoi.

Foto: CS Blejoi

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-imprumutat-un-jucator-de-la-farul-19259285

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-in-cantonament-la-snagov-19259190

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-in-cantonament-la-snagov-19259190

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-afumati-a-imprumutat-doi-jucatori-de-la-fc-voluntari-19258298

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-succes-la-scor-cu-abatorul-slobozia-19258433

Andrei PASCU 01 Feb. 2023, 18:41 Liga 2
Pe aceeași temă