Unirea Slobozia, debut în forță în amicale. S-a distrat cu o formație din Liga 4, pe care o conducea cu 5-0 la pauză. Costel Enache testează un mijlocaș

Răzvan STÎNGĂ 21 Jan. 2023, 17:25 Liga 2
Unirea Slobozia, debut în forță în amicale. S-a distrat cu o formație din Liga 4, pe care o conducea cu 5-0 la pauză. Costel Enache testează un mijlocaș

Unirea Slobozia, reunită în urmă cu aproximativ o săptămână, a disputat sâmbătă, 21 ianuarie, prima partidă amicală. A întâlnit o formație din Liga 4, pe Abatorul Slobozia, pe care a învins-o la diferență considerabilă, scor 7-1!

Unirea Slobozia s-a distrat cu Abatorul Slobozia, 7-1

Diferența s-a conturat din prima repriză, în care s-au marcat mai bine din jumătatea golurilor totale, cinci la număr. 5-0 pentru Unirea Slobozia a fost după primele 45 de minute, prima reușită fiind trecută în dreptul lui David Stăiculescu (în probe de la FC Voluntari).

Ulterior, celelalte goluri au fost trecute în dreptul lui Ionuț Coadă, care a punctat de trei ori, și Christo Bolohan. În repriza a doua, Unirea Slobozia a continuat să atace și a dus scorul la unul de tenis, 6-0, prin Denis Golda, pentru ca ulterior să reducă din diferență și formația din Liga 4. Rezultatul final a fost stabilit de Ben Levi, 7-1.

  • Unirea Slobozia a început în formula: Păduraru – Dorobanțu, Lazăr, Perju, Toma – Coadă, Stăiculescu – Bolohan, Afalna, Mustacă – Rus
  • Unirea Slobozia în repriza a doua: Contra – Ibrian, Dinu, Stăiculescu (Radu 50’), Levi – Ekollo, Prejmerean – Silaghi, Golda, Boțogan – Nsima

David Stăiculescu, testat de Unirea Slobozia în amicalul cu Abatorul Slobozia

Din informațiile obținute de Liga2.ro de la conducerea clubului Unirea Slobozia, mijlocașul David Stăiculescu (22 de ani) se află în probe, urmând ca antrenorul Constantin Enache să decidă dacă va avea nevoie sau nu de el.

Mijlocașul a jucat în prima parte a sezonului la ”satelitul” Voluntariului, după ce a fost adus, în vara lui 2022, de la ACSO Filiași. În trecut, Stăiculescu, născut la Craiova, a mai evoluat pentru Universitatea Craiova U19, FC Buzău – acum Gloria Buzău, și CSM Reșița.

Dacă mutarea se va produce, iar Unirea Slobozia îl va legitima pe mijlocaș, va fi a doua achiziție a iernii. Până acum, a mai fost adus doar atacantul nigerian Nsima Peter.

Unirea Slobozia are următorul amical cu Farul

Unirea Slobozia ocupă locul 4 în Liga 2, cu 29 de puncte, la patru puncte în spatele liderului Steaua. În același timp, formația lui Enache e la două puncte de locurile 2 și 3, Politehnica Iași și SC Oțelul, dar are un avans de patru puncte peste poziția a 7-a, FK Miercurea Ciuc.

În etapele rămase de jucat în sezonul regular din Liga 2, Unirea Slobozia le va mai întâlni pe Steaua (acasă), Gloria Buzău (deplasare) și FC Brașov (acasă).

Unirea Slobozia va avea un următor amical puternic, cu o formație din SuperLiga României, Farul (28 ianuarie). Până la reluarea Ligii 2, le va mai întâlni pe CS Blejoi (1 februarie), Progresul Spartac (4 februarie), Metaloglobus (8 februarie), Dinamo (10 februarie) și CS Tunari (18 februarie).

Foto: Unirea Slobozia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nsima-peter-despre-mutarea-la-unirea-slobozia-19257702

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-o-noua-achizitie-19257619

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-amicalelor-unirii-slobozia-ialomitenii-si-au-stabilit-ca-adversari-si-trei-formatii-din-liga-2-19257601

https://liga2.prosport.ro/seria-1/topul-rezervelor-din-liga-2-19257187

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 21 Jan. 2023, 17:25 Liga 2
Pe aceeași temă