Unirea Slobozia a împrumutat un al doilea jucător de la FC Voluntari. Adrian Mihalcea: ”Am discutat și cu Dan Alexa despre el. Am încheiat transferurile din această iarnă” | EXCLUSIV

Adi MARICA 01 Feb. 2024, 12:57 Liga 2
Unirea Slobozia a împrumutat un al doilea jucător de la FC Voluntari. Adrian Mihalcea: ”Am discutat și cu Dan Alexa despre el. Am încheiat transferurile din această iarnă” | EXCLUSIV

Eduard Lambrinoc (19 ani) va juca în partea a doua a sezonului actual în Liga 2, la Unirea Slobozia, echipă care luptă pentru promovarea în premieră în prima ligă.

Mijlocașul ajunge sub comanda lui Adrian Mihalcea sub formă de împrumut de la FC Voluntari. Este al doilea jucător care urmează acest traseu, după fundașul Vlăduț Andreș.

Unirea Slobozia, clasată pe locul 3 în Liga 2 după 15 etape, se află în această perioadă în cantonament la București, la Complexul Sportiv Național ”Arcul de Triumf”, unde va sta până la data de 9 februarie.

Adrian Miahlcea, după achiziționarea lui Eduard Lambrinoc: ”Am închis transferurile”

Adrian Mihalcea, antrenorul Unirii Slobozia, spune că echipa sa a încheiat campania de achiziţii din această iarnă odată cu aducerea lui Eduard Lambrinoc.

”L-am adus pe Lambrinoc, este un jucător care ne poate ajuta. Am discutat și cu Dan Alexa despre Lambrinoc, pentru că îl cunoaște foarte bine din perioada FC Brașov. Prin venirea lui am încheiat transferurile din această iarnă”, a spus Mihalcea pentru Liga2.ro.

Clubul ialomițean nu l-a prezentat oficial pe Lambrinoc, până acum făcând-o doar în cazul jucătorilor: Iliya Dimitrov (atacant bulgar, ex SC Oțelul Galați), Florin Purece (mijlocaș, ex Nieciecza / Polonia) și Vlăduț Andreș (fundaș central, împrumutat de la FC Voluntari).

Mihalcea spunea în concluziile primei părți a sezonului că-și dorește ca achiziții cel puțin trei jucători: un atacant, un fundaș și un ”under”. Până acum, echipa are patru noutăți.

Lambrinoc a semnat în vară cu FC Voluntari, dar a fost folosit doar la echipa secundă, în Liga 3

În vara trecută, Eduard Lambrinoc a semnat cu FC Voluntari un contract valabil pe trei ani, însă nu a apucat să debuteze în prima ligă la echipa antrenată până ieri de Marin Dună și Ilie Poenaru, demiși și înlocuiți cu Nicolae Dică. Nu a fost utilizat nici în Cupa României, ci doar la echipa secundă a clubului, în Liga 3.

Lambrinoc a evoluat la FC Brașov în precedentele două sezoane de Liga 2, grupare pentru care a marcat 5 goluri în 30 de meciuri și a oferit trei pase decisive. A început fotbalul la Focșani, orașul în care s-a născut, iar la vârsta de 10 ani părinții săi au decis să se mute la Brașov.

”Aveam de ales între Cluj și Brașov. Edi a spus că vrea să joace la FC Brașov și așa am ajuns la Brașov. A fost alegerea lui”, spunea Cristian Lambrinoc, tatăl fotbalistului pentru Monitorul Expres.

La FC Brașov, Lambrinoc a început antrenamentele sub comanda lui Nicu Văduva, după care a ajuns la Colțea Brașov, unde a fost pregătit de Vasi Suciu. La începutul lui 2018, Lambrinoc a ajuns la FCSB, unde a stat șapte luni, perioada în care a fost în lotul echipei antrenate de Lucian Mezei, care avea să câștige titlul național la U16. În urmă cu patru ani a revenit la Brașov și a semnat cu Kids Tâmpa, dar la seniori a debutat la Olimpic Cetate Râşnov, în Liga 3. Mijlocașul a jucat constant la Râșnov, iar evoluțiile bune l-au propulsat la echipa națională U18.

La începutul lui 2022, Lambrinoc a semnat cu FC Braşov, iar din vara lui 2023 este jucătorul celor de la FC Voluntari.


UPDATE: FC Voluntari a anunțat împrumutul lui Eduard Lambrinoc la Unirea Slobozia.

”Cluburile FC Voluntari și Unirea Slobozia au ajuns la un acord în privința împrumutului jucătorului Eduard Lambrinoc până la sfârșitul acestui sezon.
Clubul nostru îi urează mult succes la noua sa echipă!”, au transmis ilfovenii.

Foto: FC Brașov și Alex Nicodim (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cluburile-din-liga-2-care-vor-in-prima-liga-din-2025-trebuie-sa-aiba-director-sportiv-calificat-de-frf-nu-se-risca-neacordarea-licentei-dar-amenda-este-una-usturatoare-19298459

https://liga2.prosport.ro/seria-1/regula-56-impusa-de-frf-pentru-cluburile-de-fotbal-din-romania-19298434

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-l-a-imprumutat-pe-antonio-dumitru-la-acs-medias-19298336

https://liga2.prosport.ro/seria-1/o-noua-victorie-pentru-unirea-slobozia-8-2-cu-fc-rovine-19298260

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cosmin-birnoi-a-trecut-de-la-unirea-slobozia-la-unirea-dej-19298048

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-clara-pentru-unirea-slobozia-in-primul-amical-din-2024-19297803

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vladut-andres-de-la-fc-voluntari-trece-la-unirea-slobozia-19297528

Adi MARICA 01 Feb. 2024, 12:57 Liga 2
Pe aceeași temă