Unirea Slobozia a stabilit programul cantonamentului și amicalelor, dar și principalele ținte pentru achiziții. Planurile lui Adrian Mihalcea

Andrei PASCU 12 Dec. 2023, 18:17 Liga 2
Unirea Slobozia a stabilit programul cantonamentului și amicalelor, dar și principalele ținte pentru achiziții. Planurile lui Adrian Mihalcea

Abia intrată în vacanța de iarnă, Unirea Slobozia a și trasat perioada de pregătire înainte de reluarea campionatului din Liga 2. Adrian Mihalcea a stabilit cantonamentul de iarnă, care va fi în România, dar și meciurile amicale.

Unirea Slobozia nu va avea teste foarte puternice, cu echipe de la retrogradare în Liga 2, dar și cu formații din Liga 3 și Liga 4. E posibil să apară, poate, modificări și să fie trecute în agendă amicale importante, dar problema e că multe echipe din SuperLiga României și Liga 2 vor organiza cantonamentele în afara României.

Unirea Slobozia a stabilit programul cantonamentului și amicalelor 

Reunirea Unirii Slobozia va avea loc la 11 ianuarie, după cum a anunțat formația clasată pe locul 3 în Liga 2 la 5 decembrie, când a consemnat și ultimul antrenament din acest an. Adrian Mihalcea a mai condus echipa în câteva antrenamente după partida cu CSM Ceahlăul, ultima din 2023, programată în etapa a 15-a, iar ulterior a decis să îi trimită în vacanța de iarnă pe jucătorii săi, urmând ca primul antrenament să aibă loc peste o lună.

Unirea Slobozia se va pregăti local în primele zile după reunire, timp în care va disputa și două partide amicale. Va întâlni, prima dată, Abatorul Slobozia (Liga 4 Ialomița, la 20 ianuarie), iar ulterior, la 27 ianuarie, va avea loc testul cu FC Rovine (Liga 4 Ialomița).

Unirea Slobozia, șase amicale și cantonament în București

Două zile mai târziu, Unirea Slobozia va merge în cantonament, la București, la Complexul Sportiv Național ”Arcul de Triumf”, unde va sta până la 9 februarie. În cadrul stagiului vor avea loc amicale cu Metaloglobus (3 februarie), CS Tunari (7 februarie) și LPS HD Clinceni (Liga 3, 9 februarie).

Cu o săptămână înainte de reluarea campionatului din Liga 2, elevii lui Adrian Mihalcea vor mai disputa o partidă de verificare, contra Dunărea Călărași (Liga 3, 24 februarie).

Adrian Mihalcea vrea să aducă la Unirea Slobozia cel puțin trei jucători

În aceste zile în care jucătorii sunt în vacanță, conducerea și stafful tehnic de la Unirea Slobozia caută trei jucători, în speranța că vor întări echipa pentru partea a doua a campionatului, pentru ultimele runde din sezonul regular și, foarte probabil, pentru a lupta la promovare ulterior, în play-off.

Conform Independent Online, Unirea Slobozia caută să aducă un atacant, un fundaș, dar și un fotbalist ”under”.

Unirea Slobozia, sezon foarte important în Liga 2

Așadar, Unirea Slobozia va avea reunirea la 11 ianuarie, după cum a anunțat formația clasată pe locul 3 în Liga 2, la un punct de liderul CSC Șelimbăr și la egalitate cu locul 2, Corvinul Hunedoara.

Unirea Slobozia va lupta pentru promovarea în prima divizie, având un parcurs foarte bun până în acest moment. Mihalcea a dus echipa, după 15 etape, la 31 de puncte, cu nouă puncte peste locul 7, Steaua, când mai sunt patru etape din sezonul regular.

În prima rundă din 2024, Unirea Slobozia va întâlni CSC Dumbrivița, în deplasare. Duelul va avea loc în ultimul weekend din februarie.

Cu toții, nu numai eu, suntem foarte mulțumiți pentru că a fost o primă parte a campionatului regular cu rezultate foarte bune din punct de vedere sportiv. Avem sub noi echipe ce au condiții peste cele ale noastre, mă refer la infrastructură și buget.

Este drept că mai avem multe de pus la punct dar, sunt sigur, cu ajutorul autorităților județene, locale și al oamenilor de afaceri din județ putem să îndeplinim un obiectiv comun. Echipa este pe un drum bun şi aici este meritul lui Adrian Mihalcea împreuna cu toată echipa, dar fără o implicare mai mare în 2024, fără să facem ceva în plus faţă de ce am făcut până acum nu ne putem atinge”, a spus Ilie Lemnaru, președintele Unirii Slobozia, despre parcursul echipei de până acum.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cea-mai-mare-satisfactie-si-dezamagirea-finantatorului-ceahlaului-19295987

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-tudose-ameninta-ca-se-retrage-de-la-cfc-arges-daca-eugen-neagoe-va-fi-demis-19295980

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-anuntat-cinci-jucatori-de-care-vrea-sa-se-desparta-19295971

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-va-fi-prima-echipa-din-liga-2-care-se-reuneste-in-2024-19295966

https://liga2.prosport.ro/seria-1/curatenia-de-iarna-la-ceahlaul-aproape-incheiata-19295961

Andrei PASCU 12 Dec. 2023, 18:17 Liga 2
Pe aceeași temă