A treia mutare a iernii la Unirea Slobozia, un jucător de la FC Voluntari. A evoluat puțin pentru ilfoveni

Marius ANGHEL 16 Jan. 2024, 15:21 Liga 2

Unirea Slobozia a ajuns la trei achiziții în această iarnă. Pe primele două le-a anunțat oficial zilele trecute, iar cea mai recentă este transmisă în mediul public de către echipa de la care este împrumutat.

Este vorba despre fundașul Vlăduț Andreș, în vârstă de 23 de ani, de la FC Voluntari.

Vlăduț Andreș, împrumutat de Unirea Slobozia de la FC Voluntari

După Iliya Dimitrov, atacant bulgar semnat după despărțirea de SC Oțelul Galați, și experimentatul Florin Purece, mijlocaș readus în țară după ce ultima dată a fost la Nieciecza, în Polonia, Unirea Slobozia a bătut palma cu prim-divizionara FC Voluntari pentru împrumutul lui Vlăduț Andreș, un fundaș central care în ultimele trei sezoane a fost în lotul ilfovenilor.

În actualul sezon, Andreș a prins lotul primei echipe a FC Voluntari în 16 partide, însă a fost utilizat în doar trei meciuri din SuperLigă, în 1-3 cu FC Hermannstadt, 1-2 cu Poli Iași și 0-0 cu UTA, în ultimele două începând ca titular și fiind integralist. A strâns 184 de minute pe teren. Și tot în acest sezon a evoluat și în două din cele patru jocuri din Cupa României, fiind utilizat 156 de minute contra celor de la Farul (2-0) și UTA (0-0).

În ediția trecută a primei ligă a prins lotul de 26 de ori și a fost utilizat de doar 5 ori (105 minute), iar în ediția 2021-2022, la debut, a fost în lot de 10 ori și a jucat de 2 ori (93 minute).

În total are 10 meciuri în prima ligă pentru FC Voluntari, din martie 2022 și până acum, și în Cupa României are 6 prezențe în ultimele trei ediții.

”Cluburile FC Voluntari și Unirea Slobozia au ajuns la un acord în privința împrumutului jucătorului Vlăduț Andreș până la sfârșitul acestui sezon.
Fundașul central, în vârstă de 23 de ani,a jucat până acum în 15 partide pentru formația noastră și a marcat un gol.
Clubul nostru îi urează mult succes la noua sa echipă!”, a transmis FC Voluntari.

  • Vlăduț Andreș este originar din Piatra Neamț și a fost achiziționat de FC Voluntari în vara anului 2021 de la ACSM Ceahlăul.
  • FC Voluntari a renunțat pentru moment la Andreș și pentru că l-a luat din Liga 2 pe Grigore Turda, fundașul de 26 de ani al echipei Campionii FC Argeș, unde era căpitan.

Unirea Slobozia: ”Bine ai venit, Andreș Vlăduț”

La circa trei ore și jumătate mai târziu de la anunțul celor de la FC Voluntari, 17:47 față de 14:13, Unirea Slobozia a comunicat și ea acordul cu ilfovenii pentru împrumutul lui Andreș.

”Bine ai venit,Andreș Vlăduț !
Cluburile Unirea Slobozia și FC Voluntari au ajuns la un acord privind imprumutul jucătorului Vlăduț Andreș.
În vârstă de 23 de ani,Andreș evolueaza pe postul de fundaș central.
Mult succes la Unirea Slobozia!”, a transmis Unirea Slobozia.

Trei achiziții și o despărțire pentru echipa lui Adrian Mihalcea

Adrian Mihalcea spunea în concluziile primei părți a sezonului că-și dorește ca achiziții cel puțin trei jucători: un atacant, un fundaș și un ”under”.

Până acum, ialomițenii au semnat cu un atacant, un mijlocaș și un fundaș, niciunul nefiind jucător ”under”.

Unirea Slobozia, reunită în data de 11 ianuarie, nu a anunțat oficial încă nicio despărțire în această iarnă, însă are una cel puțin. Atacantul Alexandru Melniciuc, împrumutat de la Universitatea Craiova, a plecat de la echipă și a fost deja prezentat de CS Tunari.

E posibil ca și Dragoș Lazăr, mijlocaș de 19 ani, să se întoarcă la Gloria Buzău.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-l-a-convins-pe-florin-purece-sa-semneze-19297420

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iliya-dimitrov-a-semnat-cu-unirea-slobozia-19297390

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-l-a-vandut-pe-grigore-turda-la-fc-voluntari-19297438

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-reziliat-contractul-cu-kamil-wiktorski-19297362

Marius ANGHEL 16 Jan. 2024, 15:21 Liga 2
Pe aceeași temă