”U” Cluj l-a împrumutat pe George Micle de la Campionii FC Argeș. Reacția portarului de 19 ani și promisiunea făcută fanilor

Răzvan STÎNGĂ 07 Jul. 2021, 18:31 Liga 2
”U” Cluj l-a împrumutat pe George Micle de la Campionii FC Argeș. Reacția portarului de 19 ani și promisiunea făcută fanilor

Universitatea Cluj l-a împrumutat pe portarul George Micle (19 ani) de la Campionii FC Argeș. Ardelenii îl vor avea în lot pe tânărul fotbalist pentru întreg sezonul următor de Liga 2.

George Micle a jucat șapte meciuri pentru Campionii FC Argeș, sezonul trecut 

Stagiunea trecută, pentru formația din Pitești, George Micle a evoluat în doar șapte partide și a terminat doar o confruntare fără gol primit. A apucat să joace mai mult în sezonul 2019-2020, în Liga 2 (14 meciuri), la finalul căruia Campionii FC Argeș a promovat în Liga 1.

La nivel de profesioniști, George Micle a mai prins meciuri pentru Sportul Snagov.

FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu FC Argeș pentru împrumutul pentru un sezon al portarului George Micle (19 ani și 1,92m).

În sezonul trecut, Micle a apărat poarta celor de la FC Argeș în șase partide din Liga I și într-un joc din Cupa României. De asemenea, el a făcut parte și din circuitul echipei naționale de tineret, fiind convocat de Adrian Mutu.

George Micle s-a născut la Satu Mare și a debutat la nivel de seniori în 2019, la Sportul Snagov, formație pentru care a evoluat în 13 partide. Tot în același sezon, el a făcut parte din lotul cu care FC Argeș a promovat în Liga 1”, sunt precizările ardelenilor cu privire la împrumutul lui George Micle, pe site-ul oficial, FC U Cluj.

George Micle: ”Am venit cu gândul să facem performanță”

George Micle a oferit o scurtă declarație după ce a semnat contractul de împrumut cu Universitatea Cluj. Vrea să promoveze la finalul sezonului următor în Liga 1, la fel cum a făcut-o și cu Campionii FC Argeș. Portarul a avut un mesaj și pentru fani, pe care speră să îi vadă într-un număr cât mai mare la meciurile ”studenților” de pe teren propriu.

Am venit cu gândul să facem performanță și obiectivul tuturor, nu mai trebuie să reamintim, promovarea bineînțeles. Am simțit gustul promovării, am avut oportunitatea de a promova în Liga 1, îmi doresc și în acest an să realizez acest lucru, să facem treabă bună împreună.

(N.r. – Mesaj pentru fani) Să ne susțină necondiționat, iar noi la rândul nostru vom da totul pentru a-i satisface, să ne ridicăm la cel mai înalt standard”, au fost declarațiile lui George Micle.

Micle a apucat să debuteze deja pentru ”U” Cluj. A fost utilizat de antrenorul Erik Lincar în amicalul cu CS Comunal Șelimbăr, câștigat de ”studenți” cu scorul de 4-0.

”U” Cluj l-a trimis sub formă de împrumut pe Tudor Telcean la Campionii FC Argeș 

Împrumutul lui George Micle de la Campionii FC Argeș pare, mai degrabă, un schimb între cele două cluburi. Cu numai o zi înainte ca ”U” Cluj să facă publică aducerea pe perioadă determinată de timp a portarului de 19 ani, s-a aflat de faptul că Tudor Telcean a fost împrumutat un sezon chiar la echipa din Pitești.

”U” Cluj i-a mai adus în această vară pe Cristian Balgiu (SCM Gloria Buzău), Albert Voinea (UTA), Costinel Gugu (”FC U” Craiova), Valentin Alexandru (Dunărea Călărași), Marius Ciobanu-Vanghele (Unirea Slobozia), Dragoș Tescan (UTA), Florinel Mitrea (Chindia Târgoviște), Denis Ispas (”FC U” Craiova), Andrei Blejdea (Dinamo), Alexandru Gîț (U Craiova 1948 SA) și Florian Haită (Farul).

Foto și video: FC Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-ogbu-dezvaluiri-despre-problemele-financiare-pe-care-le-a-avut-u-cluj-la-finalul-sezonului-trecut-si-modul-in-care-incearca-echipa-sa-se-desparta-de-el-i-am-rec-19191474

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-si-a-anulat-cantonamentul-iesenii-vor-juca-un-amical-cu-sepsi-osk-la-sfantu-gheorghe-costel-enache-avem-potential-dar-e-inca-foarte-mult-de-lucru-19191603

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-si-a-intarit-lotul-cu-un-fotbalist-de-la-fcsb-detaliile-mutarii-19191594

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 07 Jul. 2021, 18:31 Liga 2
Pe aceeași temă