VIDEO | Concordia Chiajna, victorioasă în amicalul de lângă Ploiești cu SCM Gloria Buzău. Doi francezi au decis partida. În primul test al verii, trupa lui Ilie Stan câștigase cu 5-0

Marius ANGHEL 09 Aug. 2020, 15:12 Liga 2

Concordia Chiajna a câștigat cu 2-0 meciul amical desfășurat duminică dimineață cu colega de campionat SCM Gloria Buzău. Partida test a fost desfășurată lângă Ploiești, la Strejnic, una dintre bazele unde Petrolul se pregătește și unde a obținut ultima promovare în Liga 1, înainte ca stadionul ”Ilie Oană” să fie gata.

Pentru acest test, ilfovenii au venit lângă Ploiești din cantonamentul pe care îl efectuează de luni la Săcele (Brașov). Jucătorii lui Florin Bratu au marcat câte un gol pe repriză în amicalul cu SCM Gloria Buzău.

Francezii Safsaf și Nsiah au marcat goluri Concordiei cu SCM Gloria Buzău

Primul care a punctat a fost mijlocașul francez Karim Safsaf, în minutul 39, după o pasă pe culoar primită de la Lucian Ion. Tot pe finalul reprizei, a doua de această dată, a înscris și noua achiziție Philippe Nsiah. Atacantul francez a punctat în minutul 83, dintr-o minge filtrantă trimisă de Rosado.

”A fost un joc bun ca ritm și intensitate, un meci pe care l-am controlat. Am mai avut ocazii clare în prima repriză prin Safsaf și Lazăr, dar Stoian a avut intervenții foarte bune. În a doua parte am mai avut situații prin Nsiah, de două ori, dar portarul a respins de fiecare dată șuturile”, a descris, pentru Liga2.ro, desfășurarea partidei, Cristian Bălașa, directorul sportiv al Concordiei.

  • Concordia Chiajna: Al. Costache – Borța, Stănică, L. Ion, Oanea – D. Cîrjan, Al. Lazăr, M. Mihalcea, Safsaf – Eug. Nica, Ciucureanu
    Au mai intrat după pauză: Biceanu, Rosado, Nsiah, Cucu, Kanda, Atomei, Duță
    Antrenor: Florin Bratu
  • SCM Gloria Buzău, prima repriză: R. Stoian – Nedelea, Perju, M. Ioniţă, Sg. Pârvulescu, Iul. Roşu, Savin, Cip. Petre, Tucaliuc, Chică Roşă, Huiban
    SCM Gloria Buzău, a doua repriză: Al. Barna – C. Toma, Ghinga, Ceauşel, Mih. Tudose, Dr. Lazăr, Candrea, Stăiculescu, Pârcălabu, Andr. Ignat, M. Constantinescu
    Antrenor: Ilie Stan
  • Meciul a fost arbitrat de la centru de Marcel Marin, iar la cele două tușe s-au aflat Robert Nuțu și Bogdan Ciocoiu (toți din Ploiești).

Rezumatul amicalului Concordia Chiajna – SCM Gloria Buzău 2-0:

https://www.youtube.com/watch?v=L8Hd1ClZ6Ss&feature=share&fbclid=IwAR2eGSe0typbXz8QLiaNVgC_FO52J5Ry0c26GI61lheyHmrEtuCnpoYlTSM

Concordia Chiajna, în cantonament la Săcele până vineri. Are programate încă două amicale

Concordia Chiajna se află de luni în cantonament la Săcele, cazată la Hanul Mureșenilor, acolo unde are 24 de jucători la dispoziție și unde va rămâne până vineri, 14 august.

Până atunci, echipa ilfoveană mai are un amical programat pentru marți, de la ora 17:30, la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszereda, iar la revenirea la Chiajna, vineri, de la ora 17:30, joacă la Moreni cu echipa de Liga 3 Flacăra.

Înainte de cantonament, Concordia a jucat amicale cu ”FC U” Craiova (scor 1-1) și FC Voluntari 2 (scor 0-1), iar în cantonament are trei teste desfășurate până acum, cu Olimpic Cetate Râșnov (scor 1-1, gol juniorul Marius Dumitru), Metaloglobus (scor 0-1) și SCM Gloria Buzău (scor 2-0).

5-0 pentru SCM Gloria Buzău în amicalul cu CSM Râmnicu Sărat

Pentru SCM Gloria Buzău, acesta a fost al doilea meci amical desfășurat în această vară, după ce joi, la Râmnicu Sărat, s-a impus cu 5-0 în partida cu CSM Râmnicu Sărat, campioana Ligii a 4-a și echipă care a evoluat la barajul pentru promovarea în Liga 3.

În jocul cu râmnicenii, trupa lui Ilie Stan a condus la pauză cu 1-0, prin golul marcat de Adelin Pârcălabu (19’), însă în partea secundă s-a descătușat și a înscris alte patru goluri, trei dintre ele aparținându-i lui Adrian Chică-Roșă (47’, 79’ – penalty, 81’). A mai punctat și Iulian Roşu (59’), tot din penalty.

Ilie Stan a început partida de la Râmnicu Sărat cu: Relu Stoian – Călin Toma, Sebastian Ghinga, Dragoş Ceauşel, Sergiu Pârvulescu, Cosmin Tucaliuc, Robert Candrea, Cristian Balgiu, Adelin Pârcălabu, Dragoş Huiban, Ciprian Petre.
După pauză au intrat: Alexandru Barna – Gabriel Nedelea, Ciprian Perju, Marius Ioniţă, Călin Tudose, David Stăiculescu, Mihai Savin, Iulian Roşu, Dragoş Lazăr (Andrei Ignat), Adrian Chică-Roşă, Matei Constantinescu.

SCM Gloria Buzău mai are programate amicale cu CSM Focșani, CS Afumați și U Craiova 1948 SA.

Foto: Gloria Buzău Fotbal

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-transferat-un-fost-atacant-din-liga-1-ilfovenii-au-ajuns-la-cinci-mutari-dar-florin-bratu-anunta-mai-asteptam-intariri-19142990

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-si-liga-3-sezonul-2020-2021-ar-trebui-sa-inceapa-la-29-august-razvan-burleanu-sustine-ca-ar-putea-aparea-amanari-in-functie-de-analiza-saptamanala-a-evolutiei-pandemiei-19142471

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scm-gloria-buzau-a-programat-cinci-meciuri-amicale-cine-sunt-adversarii-si-ce-transferuri-mai-vrea-ilie-stan-chiar-daca-a-plecat-vali-munteanu-in-celelalte-compartimente-stam-bine-19142877

Marius ANGHEL 09 Aug. 2020, 15:12 Liga 2
Pe aceeași temă