Concordia Chiajna a transferat un fost atacant din Liga 1. Ilfovenii au ajuns la cinci mutări, dar Florin Bratu anunță: ”Mai așteptăm întăriri”

Andrei PASCU 07 Aug. 2020, 16:19 Liga 2
Concordia Chiajna a transferat un fost atacant din Liga 1. Ilfovenii au ajuns la cinci mutări, dar Florin Bratu anunță: ”Mai așteptăm întăriri”

Concordia Chiajna a terminat sezonul trecut din Liga 2 pe locul 16, dar pentru stagiunea următoare are planuri mari, după cum au afirmat cei din conducere și antrenorul Florin Bratu. În ceea ce-l privește pe fostul atacant de la Dinamo, acesta este încrezător că echipa va arăta vizibil mai bine, întrucât au fost făcute transferuri importante, dar mai urmează și altele.

Concordia și-a luat atacant trecut prin Liga 1, pe Philippe Nsiah

Cel mai nou transfer făcut de Concordia Chiajna este Philippe Nsiah (atacant, 25 de ani), care plecase la începutul anului din România, de la Academica Clinceni. El mai evoluase și pentru alte două echipe din campionatele interne, Pandurii Târgu Jiu și Daco Getica București.

În primă fază, Concordia i-a convins pe jucătorii Alexandru Cherecheș (fundaș, 23 de ani, ex ASU Poli), Ionuț Biceanu (mijlocaș, 26 de ani, ex Astra), Baudouin Kanda (mijlocaș, 27 de ani, ex Farul Constanța) și pe Sergiu Arnăutu (atacant, 30 de ani, ex Petrolul).

Florin Bratu: ”Ne pregătim pentru un sezon bun, vrem să fim surpriza plăcută a acestui campionat”

Florin Bratu a precizat că mai are nevoie de întăriri pentru conturarea unui lot foarte bun, întrucât și sezonul următor va fi unul complicat. Antrenorul crede că, alături de formația pe care o pregătește, celelalte contracandidate la promovare sunt Rapid și Petrolul, care au ratat accederea în Liga 1 în urma play-off-ului.

Pe lângă Bodo Kanda, i-am transfer pe Sergiu Arnăutu de la Patrolul, Nsiah de la Academica Clinceni. Avem jucători interesanți, mai așteptăm întăriri. Ne propunem mult mai mult în acest sezon, avem toate condițiile. Încercăm să formăm o echipă, avem foarte mulți jucători noi, suntem în reconstrucție. Ne pregătim pentru un sezon bun, vrem să fim surpriza plăcută a acestui campionat. Va fi complicat, Rapid și Petrolul au rămas în Liga 2, vor promova posibil Baia Mare, Slatina, Slobozia.

Sunt multe echipe cu pretenții, care vor să promoveze. Va fi un campionat foarte atractiv. Va fi un campionat de anduranță, cine e pregătit fizic și mental, îl poate duce”, a declarat Florin Bratu la DigiSport.

Concordia Chiajna a avut un sezon ratat după retrogradarea din Liga 1. Echipa ilfoveană a terminat prima parte a campionatului din eșalonul secund pe locul 16, retrogradabil, iar după trei meciuri desfășurate în 2020, singurele până în momentul suspendării și mai apoi ”înghețării” campionatului din cauza coronavirusului, s-a menținut pe aceeași poziție.

FRF a decis însă ca nicio echipă să nu retrogradeze, astfel că trupa din Chiajna și-a asigurat prezența în Liga 2 și pentru următorul sezon.

 

 

Andrei PASCU 07 Aug. 2020, 16:19 Liga 2
Pe aceeași temă