Concordia și ”FC U” Craiova au dat-o la pace. Amicalul disputat la Chiajna s-a terminat 1-1. FOTO și VIDEO cu partida

Răzvan STÎNGĂ, Daniel VLAD 25 Jul. 2020, 11:27 Liga 2
Concordia și ”FC U” Craiova au dat-o la pace. Amicalul disputat la Chiajna s-a terminat 1-1. FOTO și VIDEO cu partida

U Craiova 1948 SA rămâne fără înfrângere în meciurile amicale disputate în această vară, cu echipe din Liga 2. Oltenii au disputat vineri, 24 iulie, la Chiajna, o partidă test cu Concordia și au scos un rezultat de egalitate, scor 1-1. Elevii lui Eugen Trică au început bine meciul și au fost cei care au deschis scorul, prin Marian Stoenac. Unul dintre cei mai buni oameni de la ”FC U” Craiova în sezonul 2019/ 2020 a marcat dintr-o lovitură liberă, de la aproximativ 20 de metri.

Concordia Chiajna a egalat în urma unei lovituri de pedeapsă 

Eugen Trică l-a trimis pe teren, încă din primul minut, și pe ultimul adus Andrei Ciolacu, dar acesta nu s-a lipit de gol și a terminat cele 45 de minute în care a fost folosit fără ca realizările lui să-și pună amprenta pe tabelă. Meciul a arătat pe parcurs ca unul disputat în condiții speciale, în care jucătorii au prestat un joc clasic unei perioade de pregătire, mai ales după o pauză de patru luni. În cele din urmă, Concordia Chiajna a marcat și ea, în minutul 52, din lovitură de pedeapsă. Marius Avram a faultat în careu, arbitrul a arătat punctul cu var, iar Costin Ciucureanu a executat și a stabilit scorul final, 1-1.

„FC U” Craiova: Rob. Popa – Gîț, Gugu, M. Avram, Huyghebaert – Vl. Pop, C.Cristea – Boția, Stoenac, Răducanu – Ciolacu

Au mai jucat: Mogoșanu, Compagno, Cristiu, Rogoveanu, Albu, Sigitas

Concordia Chiajna: Costache – Borța, Vișan, Marc, Cherecheș – L. Ion, Diogo Rosado, Ciucureanu – Dumitru, Kanda, Nica
Au mai jucat: Izvoranu, Stănică, Cucu, Onea, Mihalcea, Vasiliu, Safsaf, Atomei

În precedentul amical desfășurat în această vară, „FC U” Craiova a învins la Severin pe CSM Reșița (5-2).

Cristian Tănase, președinte Concordia Chiajna: ”Sunt convins că vom începe şi noi să arătăm mai bine de la meci la meci”

În ceea ce o privește pe Concordia Chiajna, aceasta a fost prima partidă de verificare după reluarea pregătirilor. Președintele Cristian Tănase a declarat că rezultatul este unul bun, ținând cont de faptul că ”FC U” Craiova a mai disputat o partidă test. În perioada următoare Chiajna va mai juca și alte partide de verificare, iar conducătorul este convins că echipa va arăta din ce în ce mai bine.

Consider ca a fost un test util pentru ambele formații. La noi a fost primul meci de verificare, cei de la Craiova mai jucaseră cu Reşita şi s-a vazut că au avut un ritm de joc mai bun. Nu mă refer la prospețime, ci la ritmul de joc. Dar pentru început, totuşi băieții noștri s-au mișcat binişor după atâta pauză. Pentru noi a marcat Ciucureanu din 11 metri, iar pentru Craiova a deschis scorul din lovitură liberă Stoenac. Acest mijlocaş este un jucător bun şi are execuții bune. Sunt convins că vom începe şi noi să arătăm mai bine de la meci la meci„, a spus Tănase pentru Liga2.ro.

Următorul meci amical al Concordiei Chiajna este programat sâmbătă, de la ora 11:00, cu FC Voluntari 2. În perioada următoare, în intervalul 3-14 august, se are în vedere organizarea unui cantonament la Poiana Brașov.

VIDEO:

PRIMA REPRIZĂ

https://www.facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL/videos/282212606557753/

REPRIZA A DOUA

https://www.facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL/videos/205129654264284/

Foto: Ediție 

Video: FC Universitatea Craiova 1948

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-fc-u-craiova-a-umilit-csm-resita-intr-un-amical-in-care-a-condus-cu-5-0-un-lituanian-si-andrei-ciolacu-ultimele-noutati-ale-lui-eugen-trica-alexandru-pelici-a-gasit-motive-19140512

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-ciolacu-l-a-convins-pe-eugen-trica-si-a-semnat-cu-fc-u-craiova-19140653

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-bodo-kanda-a-semnat-cu-concordia-chiajna-dupa-despartirea-de-farul-ilfovenii-joaca-primul-amical-cu-fc-u-craiova-19139895

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-u-craiova-nu-mai-joaca-amical-nici-cu-flacara-echipa-din-horezu-prefera-sa-se-testeze-impotriva-covid-19-inainte-de-startul-campionatului-sunt-scumpe-si-afecteaza-buget-19139843

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ, Daniel VLAD 25 Jul. 2020, 11:27 Liga 2
Pe aceeași temă