Bodo Kanda a semnat cu Concordia Chiajna după despărțirea de Farul. Ilfovenii joacă primul amical cu ”FC U” Craiova | EXCLUSIV

Marius ANGHEL 20 Jul. 2020, 18:08 Liga 2

Concordia Chiajna a mai perfectat un transfer pentru noul sezon de Liga 2, ediția 2020/2021, pentru care are certificare și în care va începe tot cu obiectivul de a promova în Liga 1. După legitimările lui Alexandru Cherecheș (23 de ani, ex ASU Poli) și Ionuț Biceanu (26 de ani, ex Astra), echipa antrenată de Florin Bratu a bătut palma și cu Baudouin Kanda (27 de ani), mijlocaș care ultima dată a evoluat la Farul Constanța.

Bucureșteanul Baudouin Tshitungi Dieudonne Kanda, jucător crescut de Dinamo, a evoluat ultima dată la Farul, în sezonul de Liga 2 ”înghețat” după 24 de etape din cauza pandemiei. Pentru ”marinari” a evoluat în 21 de jocuri, în 17 ca titular, în care a înscris de trei ori (1-0 cu Dunărea Călărași, 2-0 cu CS Mioveni și 5-0 cu Pandurii), însă s-a despărțit în această vară de trupa antrenată de Ianis Zicu.

Bodo Kanda, la Concordia. ”Poate să ne ajute în realizarea obiectivului: promovarea”

În cariera sa, Kanda a mai jucat pentru Dunărea Călărași, alături de care a promovat atât în Liga 2, cât și în Liga 1, dar și la UTA.

”Considerăm că este un jucător care poate să ne ajute în realizarea obiectivului pe care ni l-am propus pentru sezonul viitor. E vorba de promovarea în Liga 1. Cum, de altfel, toți jucătorii pe care i-am legitimat sau avem intenția să îi legitimăm considerăm că pot să ne ajute în realizarea obiectivului stabilit pentru sezonul 2020/2021”, a spus, pentru Liga2.ro, Auraș Brașoveanu, președintele executiv al Concordiei Chiajna.

În lotul Concordiei se află și alți doi jucători aflați în negocieri avansate pentru semnarea contractului. Ilfovenii s-au despărțit în această vară de Petre Ivanovici, Alexandru Greab, Nivaldo Alves Freitas Santos, Bilal Bari, Ventsislav Dimitrov Hristov, Karim Safsaf sau Ciprian Gliga.

Concordia Chiajna, amical cu ”FC U” Craiova

Altfel, Concordia Chiajna a scăpat de cazurile de COVID-19 pe care le-a avut în lot și acum se află în cantonament la baza proprie. Momentan nu a jucat niciun meci amical, ”pentru ca nu am găsit parteneri care să ne creeze siguranță. În momentul actual, în jurul nostru, unele echipe nu au început deloc pregătirea, unele sunt abia în etapele preliminare de testare, iar altele sunt în plin sezon”, a explicat Brașoveanu.

Totuși, Concordia și-a stabilit un prim amical pentru această vineri, 24 iulie, de la ora 18:00, pe terenul secund din cadrul complexului sportiv din Chiajna, cu gazon natural. Adversar îi va fi viitoarea colegă din Liga 2, nou-promovata ”FC U” Craiova, care până acum și-a amânat amicalele cu CSM Slatina, CSM Alexandria și Flacăra Horezu, fiindcă niciuna dintre aceste echipe nu a efectuat teste împotriva COVID-19, așa cum solicită FRF.

Până la amicalul de la Chiajna, U Craiova 1948 SA are un joc de pregătire și în 22 iulie, la Drobeta Turnu Severin, cu altă divizionară secundă, CSM Reșița.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-doar-7-cluburi-din-20-au-obtinut-din-prima-certificarea-pentru-noul-sezon-de-liga-2-printre-echipele-cu-probleme-se-numara-u-cluj-asu-poli-sau-fc-u-cra-19139868

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-concordia-chiajna-a-perfectat-primele-doua-transferuri-pentru-noul-sezon-al-ligii-2-alexandru-chereches-si-ionut-biceanu-ni-i-am-dorit-sa-vina-sa-ne-ajute-sa-revenim-pe-prima-scen-19135484

Marius ANGHEL 20 Jul. 2020, 18:08 Liga 2
Pe aceeași temă