Victorie pentru Gloria Buzău în amicalul cu Metaloglobus, iar Adrian Mihalcea e cu gândul la meciul cu FC Brașov: ”Ne vom pregăti mental, fizic și psihic să câștigăm”

Andrei PASCU 20 Feb. 2023, 12:49 Liga 2
Victorie pentru Gloria Buzău în amicalul cu Metaloglobus, iar Adrian Mihalcea e cu gândul la meciul cu FC Brașov: ”Ne vom pregăti mental, fizic și psihic să câștigăm”

Gloria Buzău a terminat cu victorie perioada de pregătire, fiind pe cale să reia meciurile din Liga 2. A întâlnit, la Clinceni, Metaloglobus, pe care a învins-o la un gol diferență, scor 1-0, iar acum este gata de prima partidă din campionat, din acest an, cu FC Brașov.

Gloria Buzău, victorie în meciul amical cu Metaloglobus. Impresiile lui Adrian Mihalcea

Valentin Munteanu a adus victoria cu Metaloglobus, el punctând cu un șut din careu, pe final, în minutul 81. Adrian Mihalcea a făcut analiza partidei, dar și a ceea ce urmează pentru Gloria Buzău, trei meciuri în Liga 2 la finalul cărora speră ca echipa sa să se califice în play-off.

Golul marcat de Valentin Munteanu

  • Gloria Buzău, în amicalul cu Metaloglobus: Stoian – Oteliţă, Vîrtej, Wiktorski, Sălceanu, Trebotic, Lopez, Lazăr, Greu, Angelov, Boiciuc.
  • Rezerve: Horeboiu, Rusu, Marku, Godwin, Alexandru, Blejdea, Cârstocea, Gaitan, Munteanu, Pandele, Șuteu, Uțiu.

Cu acest meci am terminat perioada de pregătire, perioada de meciuri amicale. Eu zic că a fost o perioadă de pregătire bună, ținând cont de toate condițiile meteorologice, de infrastructură. Așteptăm începutul, vom vedea la prima etapă cât de pregătiți suntem.

Vom avea trei meciuri de foc, băieții știu că avem neapărată nevoie de victorie, în special în primul meci. Ne vom pregăti mental, fizic, psihic, să câștigăm meciul.

Avem informații despre Brașov, avem date despre meciurile lor de pregătire, avem și imagini, dar este prima etapă. Vom juca împotriva unei echipei noi, a adus mulți jucători de calitate și ne va aștepta un meci greu. Eram conștienți de lucrul acesta, vor juca ultima șansă la un loc de play-off. Va fi un meci cu tensiune aparte”, a spus Adrian Mihalcea.

Gloria Buzău, trei amicale în România, restul în Bulgaria

În cantonamentul din Bulgaria, despre care a vorbit și Adrian Mihalcea, Gloria Buzău a disputat amicale cu PFC Dobrudzha Dobrich (scor 3-0, liga secundă din Bulgaria), Spartak Varna II (scor 3-0, liga a treia din Bulgaria) și Chernomorets Balchik (3-1, liga a treia din Bulgaria).

În țară, echipa din Crâng mai disputase două amicale în această iarnă, cu CSM Râmnicu Sărat (Liga 3), pe care a învins-o cu scorul de 2-0, duelul având loc înaintea stagiului de pregătire din Bulgaria, și cu CSM Focşani (Liga 3, scor 1-2), înaintea întâlnirii cu Metaloglobus.

Gloria Buzău speră la play-off-ul Ligii 2

Adrian Mihalcea a avut un parcurs destul de bun cu Gloria Buzău. Numit la începutul lunii octombrie în poziția de antrenor principal, a condus 11 partide în toate competițiile și a înregistrat patru victorii, trei remize și trei eșecuri. Însă, o singură înfrângere a fost consemnată în Liga 2.

În rest, Mihalcea a obținut rezultate pozitive cu Gloria Buzău în campionat, singurul eșec fiind cel cu Concordia Chiajna, scor 0-1. Astfel, ultimele meciuri de sezon regular vor fi abordate de Gloria Buzău de pe locul 6, cu 26 de puncte, la un punct de locul 5, Unirea Dej, și cu un punct peste locul 7, FK Miercurea Ciuc.

Metaloglobus mai pierduse doar cu Steaua. În Liga 2 e pe locul 16

Metaloglobus a mai disputat în această perioadă de pregătire de iarnă șase amicale, cu Agricola Borcea (Liga 3, scor 2-2), Petrolul Ploiești (SuperLiga, scor 2-2), CSM Alexandria (Liga 3, scor 5-0), Steaua (Liga 2, scor 0-1), Unirea Slobozia (Liga 2, scor 2-0) și Agricola Borcea (Liga 3, scor 5-1).

Metaloglobus e pe locul 16 în clasamentul Ligii 2, cu 16 puncte, la numai patru puncte de ultimele două clasate, Unirea Constanța și Poli Timișoara.

În prima etapă din 2023, bucureștenii vor întâlni Viitorul Pandurii, pe teren propriu.

Foto și video: Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romanul-nascut-la-buenos-aires-fantastica-poveste-a-lui-alex-pop-fotbalistul-unirii-dej-as-spune-ca-sunt-stilul-julian-alvarez-special-19260753

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-vasile-geambazi-sustine-ca-unirea-constanta-va-continua-sa-joace-in-liga-2-99-la-suta-continuam-in-ce-conditii-vom-vedea-echipa-nu-mai-colaboreaza-cu-fcsb-si-e-in-caut-19260742

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-victorie-in-meciul-amical-cu-cs-tunari-19260773

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-va-juca-pe-stadionul-arcul-de-triumf-19260769

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-victorie-in-meciul-amical-cu-cs-dinamo-19260762

 

 

 

Andrei PASCU 20 Feb. 2023, 12:49 Liga 2
Pe aceeași temă