Primul test, prima victorie pentru Gloria Buzău. Adrian Mihalcea a rulat tot lotul, mai puțin ultima achiziție, un mijlocaș român care s-a remarcat în prima divizie. Negociază și aducerea a doi jucători de atac

Răzvan STÎNGĂ 21 Jan. 2023, 16:36 Liga 2

Gloria Buzău, una dintre pretendentele la accederea în play-off-ul Ligii 2, a jucat sâmbătă, 21 ianuarie, prima partidă de verificare din actuala pauză de iarnă.

Echipa pregătită de Adrian Mihalcea a întâlnit CSM Râmnicu Sărat, formație situată în fruntea Seriei 2 a Ligii 3.

A fost 2-0 pentru Gloria Buzău în testul disputat la Râmnicu Sărat, ambele reușite fiind consemnate după pauză.

Gloria Buzău, 2-0 în amicalul cu CSM Râmnicu Sărat

Adrian Mihalcea a mizat pe aproape toți jucătorii pe care i-a adus în această iarnă, în pauza de la mijlocul sezonului, Denis Rusu, Istfan Fulop, Alexandru Șuteu, Andrei Pandele și Răzvan Greu. Pandele chiar s-a numărat printre jucătorii care și-au trecut numele pe lista marcatorilor, el reușind să deschidă scorul în repriza a doua, în minutul 53, din lovitură liberă de la 25 de metri.

Scorul final, 2-0 pentru Gloria Buzău, a fost stabilit de tânărul Nicuşor Brîncoveanu, chemat de Adrian Mihalcea la echipa mare, după ce în prima parte a sezonului a jucat la nivel de juniori pentru trupa buzoiană.

Confruntarea nu a fost una fără emoții pentru Gloria Buzău, pentru că Andrei Blejdea a fost înlocuit din pricina unor probleme medicale, dar clubul a anunțat pe pagina de Facebook că e una minoră, iar absența acestuia va fi de scurtă durată.

Istfan Fulop, cea mai recentă achiziție a echipei Gloria Buzău, ușor accidentat

Referitor la situațiile medicale, pe teren nu și-a făcut apariția Istfan Fulop, dar problemele sale nu sunt unele grave, ci unele minore.

De altfel, Fulop este cea mai recentă achiziție a Gloriei Buzău, revenind în România după experiența din Ungaria, de la Bekescsaba, după cum Liga2.ro a anunțat încă de zilele trecute.

”Bine aţi venit şi mult succes, Istvan Fulop, Denis Rusu, Răzvan Greu, Andrei Pandele şi Alexandru Şuteu
Gloria Buzău a făcut primele achiziţii din această iarnă, ajungând la un acord cu portarul Denis Rusu (CSU Craiova), fundaşul Alexandru Şuteu (Unirea Constanţa), mijlocaşii Andrei Pandele (Unirea Constanţa), Răzvan Greu (Unirea Dej) şi Istvan Fulop (Bekescsaba / Ungaria).
Conducerea clubului Gloria Buzău le transmite celor cinci jucători tradiţionalul «Bine aţi venit şi mult succes!»”, a transmis Gloria Buzău.
  • Gloria Buzău a început partida în formula: Stoian – Oteliţă, Wiktorski, Marku, Sălceanu, Lopez, Gaitan, Blejdea (Greu 25), Dudu, Val. Munteanu, Val. Alexandru.
    Au mai intrat în repriza a doua: D. Rusu – Uţiu, Vîrtej, Şuteu, Trebotic, Pandele, R. Lazăr, M. Ivan.

Adrian Mihalcea a anunțat că la Gloria Buzău vor mai ajunge doi jucători de atac

Reacția lui Adrian Mihalcea, după amicalul cu CSM Râmnicu Sărat. El a vorbit atât de perioada de pregătire, precizând că a programat cantonamentul iernii în Bulgaria, dar și că vor mai veni doi jucători la Gloria Buzău, de atac.

Trupa din Crâng era în negocieri cu UTA pentru împrumutul lui Joseph Godwin (19 ani).

”O primă partidă de verificare, după o săptămână de pregătire. Am vrut să facem un antrenament bun, pe un teren bun. Îmi pare bine că nu am avut accidentare, vom continua pregătirile și sper să îmbunătățim ce ne-am propus.

Vom avea încă o săptămână de pregătire locală, pe care o vom termina cu un meci amical tot aici, la Râmnicu Sărat, după care vom pleca într-un cantonament în Bulgaria, un stagiu de pregătire în care vom avea și trei meciuri amicale, cu două echipe de liga a doua și o echipă din prima ligă.

Apoi, ne vom întoarce la Buzău pentru partea a doua a pregătirilor, ultimele două săptămâni înainte de reluarea Ligii 2.

(N.r. – Despre achiziții) A venit o serie de jucători, dar nu am închis lista de achiziții. Vor mai veni cel puțin doi jucători de atac, cu experiență și calitate”, a afirmat Adrian Mihalcea.


Așadar, următorul meci amical al Gloriei Buzău va avea loc tot la Râmnicu Sărat, tot cu CSM Râmnicu Sărat, sâmbăta care vine, pe 28 ianuarie.

Foto și video: FC Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/razvan-matis-continua-lupta-pentru-play-off-si-dupa-despartirea-de-gloria-buzau-a-semnat-cu-o-echipa-si-mai-bine-pozitionata-in-liga-2-ar-fi-un-dezastru-sa-nu-l-prindem-19258347

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sergiu-pirvulescu-continua-in-liga-2-dupa-despartirea-de-gloria-buzau-a-ajuns-la-o-echipa-care-l-a-dorit-si-la-inceputul-sezonului-19258143

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-in-discutii-cu-uta-pentru-imprumutul-unui-jucator-ne-a-spus-ca-sunt-interesati-de-fotbalist-sub-comanda-lui-adrian-mihalcea-a-ajuns-si-un-mijlocas-cu-mare-experienta-19258115

https://liga2.prosport.ro/seria-1/albert-popa-s-a-despartit-de-gloria-buzau-si-va-juca-la-echipa-suporterilor-stegari-trebuie-sa-prindem-play-off-ul-19258104

https://liga2.prosport.ro/seria-1/start-de-pregatire-la-gloria-buzau-cu-25-de-jucatori-dintre-care-sapte-nume-noi-doi-veniti-de-la-ultima-clasata-pe-lista-absentilor-se-afla-si-primii-doi-capitani-19258041

Răzvan STÎNGĂ 21 Jan. 2023, 16:36 Liga 2
Pe aceeași temă