Condusă la pauză, învingătoare la final. Gloria Buzău a obținut a treia victorie în trei meciuri, în cantonamentul din Bulgaria

Andrei PASCU 08 Feb. 2023, 16:42 Liga 2
Condusă la pauză, învingătoare la final. Gloria Buzău a obținut a treia victorie în trei meciuri, în cantonamentul din Bulgaria

Gloria Buzău nu a avut viață ușoară într-un amical disputat miercuri, în cantonamentul din Bulgaria, în compania Chernomorets Balchik, formație din divizia a treia bulgară. La pauză, formația lui Adrian Mihalcea a fost condusă, dar în repriza a doua a marcat de trei ori și s-a impus cu 3-1.

Gloria Buzău, condusă la pauză, dar victorioasă la final în amicalul cu Chernomorets Balchik

Buzoienii au anunțat pe site-urile de socializare că bulgarii au marcat pentru 1-0 în finalul primei reprize, chiar la ultima fază. Adrian Mihalcea a făcut multe modificări la pauză, astfel că a reușit să aducă un plus și să îmbunătățească jocul de atac al echipei sale, care a punctat de trei ori la rând.

A făcut 1-1 Răzvan Greu, care restabilea egalitatea în minutul 52, după care Gloria Buzău a preluat conducerea în urma reușitei lui Valentin Munteanu, din minutul 70. Scorul final a fost stabilit în ultimele cinci minute ale timpului regulamentar, când Valentin Alexandru a punctat și el.

Gloria Buzău a disputat astăzi cel de al treilea meci de verificare, în cantonamentul din Bulgaria. Formaţia noastră a avut ca adversară pe Chernomorets Balchik, lidera la zi în Seria Nord-Est, din eşalonul trei al fotbalului din Bulgaria. Elevii lui Adrian Mihalcea au reuşit o nouă victorie, însă abia după revenirea de la cabine, primul gol al meciului fiind reuşit de gazde, la ultima fază a primei reprize. Roş-albaştri şi-au îndeplinit şi în acest meci norma de trei goluri, Răzvan Greu (min. 52), Valentin Munteanu (min. 70) şi Valentin Alexandru (min. 85) aducând a treia victorie din tot atâtea partide amicale disputate în stagiul de pregătire din Bulgaria”, a notat Gloria Buzău pe pagina de Facebook.

Primul 11 al Gloriei Buzău în amicalul de miercuri: Relu Stoian – Bogdan Oteliţă, Daniel Vîrtej, Kristi Marku, Alexandru Şuteu, Dinko Trebotic, Ariel Lopez, Dragoş Lazăr, Sampaio Eduardo, Viktor Angelov, Joseph Godwin.
După pauză au mai intrat: Denis Rusu, Dragoş Horeboiu – Valentin Alexandru, Valentin Dumitru, Alexandru Boiciuc, Pablo Gaitan, Kamil Wiktorski, Robert Sălceanu, Andrei Pandele, Răzvan Greu, Andrei Blejdea, Rareş Uţiu, Bogdan Brîncoveanu.

Gloria Buzău termină cantonamentul din Bulgaria cu Cherno More Varna

Conform informațiilor oferite de Gloria Buzău la începutul cantonamentului din Bulgaria, mai este programat un singur amical în afara României, cu Cherno More Varna, formație din prima ligă bulgară, pe 10 februarie.

Înaintea duelului de miercuri, în primele două jocuri de verificare Gloria Buzău a înregistrat două victorii, 3-0 cu PFC Dobrudzha Dobrich, echipă din liga secundă din Bulgaria, și 3-0 cu Spartak Varna II, echipă din liga a treia din Bulgaria.

Foto: Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-antrenor-model-trage-de-fiare-in-fiecare-zi-si-spune-ca-nu-mai-stie-ce-gust-au-painea-si-pastele-nu-iese-din-cuvantul-preparatorului-fizic-hetco-19259826

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-munteanu-a-reziliat-cu-gloria-buzau-19259808

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultimele-doua-noutati-din-lotului-otelului-prezentate-oficial-ca-achizitii-perioada-pe-care-au-semnat-cristian-ciobanu-si-rares-scocilca-19259519

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-neicutescu-fostul-atacant-al-lui-dinamo-in-liga-3-19259429

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 08 Feb. 2023, 16:42 Liga 2
Pe aceeași temă