Gloria Buzău a câștigat tot la scor de neprezentare și al doilea amical din Bulgaria, însă adversarul nu a fost cel anunțat din prima ligă, ci altul mult inferior

Marius ANGHEL 05 Feb. 2023, 16:05 Liga 2
Gloria Buzău a câștigat tot la scor de neprezentare și al doilea amical din Bulgaria, însă adversarul nu a fost cel anunțat din prima ligă, ci altul mult inferior

Gloria Buzău a desfășurat duminică, 5 februarie, al doilea meci amical din cantonamentul pe care îl efectuează în această perioadă în Bulgaria, la Nisipurile de Aur.

Trupa antrenată de Adrian Mihalcea nu a întâlnit Spartak Varna, așa cum spunea în programul anunțat inițial, ci echipa secundă a ultimei clasate din prima ligă a Bulgariei. ”Satelitul” acesteia joacă în liga a treia și după 15 etape trecute din acest sezon ocupă locul 6 din 15 în seria ”Northeast”.

În fața adversarului de nivel inferior, Gloria s-a impus cu scorul de 3-0.

Gaitan, Dudu și Pandele au marcat pentru Gloria Buzău contra satelitului bulgarilor de la Spartak Varna

Jucătorii Gloriei au avut 2-0 la pauză în amicalul cu Spartac Varna II, după reușitele argentinianului Pablo Gaitan, încă din minutul 5, și brazilianului Dudu (foto, alături de Pandele), în minutul 38. Scorul final a fost 3-0, după ce în partea secundă a întâlnirii a mai înscris Andrei Pandele, în minutul 71, una dintre achizițiile din această iarnă.

Adrian Mihalcea a început jocul în următoare formulă: Relu Stoian – Bogdan Oteliţă, Kamil Wiktorski, Kristi Marku, Robert Sălceanu, Dinko Trebotic, Pablo Gaitan, Răzvan Greu, Dudu, Viktor Angelov, Alexandru Boiciuc.

Au mai jucat: Denis Rusu, Dragoş Horeboiu – Valentin Alexandru, Valentin Munteanu, Alexandru Şuteu, Dragoş Lazăr, Bogdan Brîncoveanu, Rareş Uţiu, Andrei Blejdea, Joseph Godwin, Daniel Vîrtej și Andrei Pandele.

Viktor Angelov a debutat în acest meci în tricoul Gloriei, iar Ariel Lopez și Istvan Fulop nu au jucat.

Chernomorets Balchik, următorul adversar al Gloriei Buzău

În primul amical disputat în cantonament în Bulgaria, unde va sta până în data de 10 februarie, Gloria Buzău a câștigat tot cu 3-0 în fața echipei PFC Dobrudzha Dobrich, penultima clasată în liga secundă din țara vecină.

Următorul adversar va fi Chernomorets Balchik, lider în aceeași serie a ligii a treia în care joacă Spartac Varna II. Partida e programată miercuri, 8 februarie. Ulterior o va mai întâlni pe prim-divizionara Cherno More Varna.

În țară, Gloria Buzău a disputat un singur amical în această perioadă de pregătire de iarnă, cu CSM Râmnicu Sărat, pe care a învins-o cu scorul de 2-0. Cu râmnicenii trebuia să mai joace și înainte de plecarea în Bulgaria, însă partida a fost anulată din cauza contițiilor meteo.

Foto: FC Buzău

Marius ANGHEL 05 Feb. 2023, 16:05 Liga 2
Pe aceeași temă