Gloria Buzău a înregistrat primul eșec în meciurile amicale. A pierdut în fața unei formații din Liga 3

Andrei PASCU 15 Feb. 2023, 19:04 Liga 2
Gloria Buzău a înregistrat primul eșec în meciurile amicale. A pierdut în fața unei formații din Liga 3

Gloria Buzău a mai disputat un meci amical, înainte de reluarea campionatului. A întâlnit CSM Focşani, locul 4 în Seria 2 a Ligii 3, în fața căreia a pierdut la limită, scor 1-2, fiind condusă până în ultimele minute la două goluri.

De altfel, toate golurile partidei amicale au fost marcate în repriza a doua, pentru că la pauză a fost 0-0.

Gloria Buzău, eșec în meciul amical cu CSM Focșani

Antrenorul Adrian Mihalcea a rulat aproape tot lotul, miercuri, în amicalul cu CSM Focșani, care a avut loc pe Stadionul Comunal Săhăteni – Buzău. I-a lăsat rezerve neutilizate pe Dragoș Horeboiu, Bogdan Brîncoveanu, Marin Ivan.

Așa cum se obișnuiește în meciurile amicale, în repriza a doua a făcut mai multe modificări Gloria Buzău, iar printre cei introduși s-a numărat și marcatorul. A punctat pentru echipa din Liga 2, Andrei Blejdea, în minutul 85, dar după ce CSM Focșani marcase de două ori.

Divizionara a treia a modificat tabela prin Cosmin Pasăre, în minutul 53, și Sorin Săpunaru, în minutul 70.

Gloria Buzău: Rusu – Oteliţă, Wiktorski, Marku, Sălceanu, Gaitan, Lopez, Greu, Eduardo, Angelov, Alexandru.
Au mai jucat: Stoian, Vîrtej, Pandele, Blejdea, Godwin,  Munteanu, Trebotic, Boiciuc, Șuteu, Lazăr, Uțiu.

Gloria Buzău, primul eșec în amicale în urma partidei cu CSM Focșani

În cantonamentul din Bulgaria, Gloria Buzău a disputat amicale cu PFC Dobrudzha Dobrich (scor 3-0, liga secundă din Bulgaria), Spartak Varna II (scor 3-0, liga a treia din Bulgaria) și Chernomorets Balchik (3-1, liga a treia din Bulgaria).

În țară, echipa din Crâng mai disputase un singur amical în această iarnă, cu CSM Râmnicu Sărat (Liga 3), pe care a învins-o cu scorul de 2-0. Duelul a avut loc înaintea stagiului de pregătire din Bulgaria.

Un singur meci de verificare mai are în agendă Adrian Mihalcea până la reluarea Ligii 2, sâmbătă, cu Metaloglobus.

Gloria Buzău speră la play-off-ul Ligii 2

Adrian Mihalcea a avut un parcurs destul de bun cu Gloria Buzău. Numit la începutul lunii octombrie în poziția de antrenor principal, a condus 11 partide în toate competițiile și a înregistrat patru victorii, trei remize și trei eșecuri. Însă, o singură înfrângere a fost consemnată în Liga 2.

În rest, Mihalcea a obținut rezultate pozitive cu Gloria Buzău în campionat, singurul eșec fiind cel cu Concordia Chiajna, scor 0-1. Astfel, ultimele meciuri de sezon regular vor fi abordate de Gloria Buzău de pe locul 6, cu 26 de puncte, la un punct de locul 5, Unirea Dej, și cu un punct peste locul 7, FK Miercurea Ciuc.

Foto: Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-trei-achizitii-19260477

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-oficializat-alte-doua-despartiri-unul-dintre-jucatori-continua-tot-in-liga-2-19260424

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-s-a-intors-din-bulgaria-fara-sa-mai-dispute-cel-mai-important-amical-nemultumita-de-conditii-si-cu-istvan-fulup-accidentat-adrian-mihalcea-si-a-felicitat-jucatorii-au-dat-dova-19260283

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-antrenor-model-trage-de-fiare-in-fiecare-zi-si-spune-ca-nu-mai-stie-ce-gust-au-painea-si-pastele-nu-iese-din-cuvantul-preparatorului-fizic-hetco-19259826

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 15 Feb. 2023, 19:04 Liga 2
Pe aceeași temă