Gloria Buzău s-a impus la scor în primul amical disputat în Bulgaria. Adrian Mihalcea a început testul cu cinci jucători noi în echipă

Marius ANGHEL 01 Feb. 2023, 15:55 Liga 2
Gloria Buzău s-a impus la scor în primul amical disputat în Bulgaria. Adrian Mihalcea a început testul cu cinci jucători noi în echipă

Gloria Buzău s-a impus cu scorul de 3-0 în primul amical disputat în cantonamentul din Bulgaria.

Echipa lui Adrian Mihalcea a trecut cu rezultat de neprezentare în fața celor de la PFC Dobrudzha Dobrich, penultima clasată (locul 17) în liga a doua din țara vecină după 17 etape.

Gloria Buzău a câștigat cu 3-0 primul amical din Bulgaria

În testul cu Dobrudzha, pentru Gloria Buzău au înscris nou-veniții Andrei Pandele (Unirea Constanța) și Joseph Godwin (UTA), în minutele 19, respectiv 39, iar rezultatul final a fost decis de execuția lui Valentin Munteanu, venită în minutul 80.

Trupa din Crâng susține că diferența de pe tabelă putea fi și mai mare, însă Godwin și Boiciuc au trimis mingea în bară.

”Victorie la scor de neprezentare în primul amical din Bulgaria
Gloria Buzău a susţinut astăzi primul test în cantonamentul din Bulgaria. Echipa pregătită de Adrian Mihalcea a învins cu scorul de 3 la 0, la pauză 2 la 0, echipa din eşalonul secund al campionatului Bulgariei, Dobrudzha Dobrich.
Pentru formaţia noastră au marcat Andrei Pandele (min. 19 – şut de la marginea suprafeţei de pedeapsă, uşor lateral stânga), Joseph Godwin (min. 39 – reluare cu capul din 7-8 m) şi Valentin Munteanu (min. 80 – acţiune personală pe partea dreaptă finalizată cu un şut din interiorul careului, din poziţie de “unu la unu” cu goalkeeperul advers). Buzoienii au au mai trimis balonul de două ori în barele porţii adverse, prin Joseph Godwin (min. 48) şi Alexandru Boiciuc (min. 55)”, informează echipa din Buzău.

Cinci jucători noi în primul ”11” al Gloriei Buzău

În acest joc, Gloria Buzău a început în formula: Denis Rusu – Bogdan Oteliţă, Daniel Vîrtej, Kamil Wiktorski, Robert Sălceanu, Andrei Pandele, Ariel Lopez, Răzvan Greu, Istvan Fulop, Andrei Blejdea, Joseph Godwin.

Au mai jucat Relu Stoian, Dragoş Horeboiu – Valentin Alexandru, Valentin Munteanu, Dinko Trebotic, Alexandru Boiciuc, Dudu, Pablo Gaitan, Kristi Marku, Alexandru Şuteu, Rareş Uţiu.

Nu au fost utilizați Victor Angelov, Dragoş Lazăr şi Bogdan Brîncoveanu.

După cum se poate observa, Mihalcea a început amicalul cu bulgarii cu cinci jucători noi. În primul ”11” s-au regăsit noutățile Rusu, Pandele, Greu, Fulop și Godwin. Bineînțeles că această formulă de start nu înseamnă neapărat că va fi și cea cu care se va începe meciurile oficiale.

Încă trei amicale în Bulgaria pentru Gloria Buzău

Gloria Buzău se află de luni, 30 ianuarie, în cantonament în Bulgaria, la Nisipurile de Aur, până în data de 10 februarie, unde va disputa patru jocuri de verificare.

Va mai întâlni doar echipe locale, Spartak Varna, Chernomorets Balcic și Cherno More Varna.

Cu Spartak, ultima clasată în prima ligă, se joacă duminică, 5 februarie.

În țară a disputat un singur amical în această perioadă de pregătire de iarnă, cu CSM Râmnicu Sărat, pe care a învins-o cu scorul de 2-0. Cu râmnicenii trebuia să mai joace și înainte de plecarea în Bulgaria, însă partida a fost anulată din cauza contițiilor meteo.

Foto: FC Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-o-noua-achizitie-inainte-de-cantonament-19259041

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-anulat-amicalul-din-cauza-conditiilor-meteo-19258908

Marius ANGHEL 01 Feb. 2023, 15:55 Liga 2
Pe aceeași temă