FK Miercurea Ciuc s-a impus la limită în testul cu CSM Satu Mare. Petre Ivanovici a fost decisiv pentru harghiteni

Marius ANGHEL 31 Jul. 2022, 15:35 Liga 2

FK Miercurea Ciuc a obținut o victorie la limită, cu scorul de 1-0, în ultimul meci amical disputat înainte de startul noului sezon de Liga 2.

Trupa harghiteană a dispus, sâmbătă, pe teren propriu de echipa din Liga 3 CSM Satu Mare, clasată în ediția trecută pe locul 4 din 6 în play-out-ul Seriei a 10-a și care în această perioadă se află în cantonament chiar la Miercurea Ciuc.

Petre Ivanovici a decis amicalul dintre FK Miercurea Ciuc și CSM Satu Mare

Unicul gol al partidei controlate în mare parte de jucătorii lui Francisc Dican a fost marcat în minutul 37, atunci când Petre Ivanovici a primit mingea în marginea careului, după o fază cu pase rapide, pornite de la mijlocul terenului, și a finalizat cu un șut cu dreptul, din 14 metri, în dreapta, la colțul lung.

https://www.youtube.com/watch?v=uOVtHp6g62w&t=18s

Jebari a fost cel mai aproape să dubleze avantajul, însă a trimis în bară.

FK Miercurea Ciuc: Gyenge – R. Takacs (Csiszer 68), Nemanic (Kelemen 73), Apro, M. Kovacs (Hadnagy 73) – Csuros, L. Kovacs (Bara 73) – Gal-Andrezly, El-Sawy (Jebari 63), Ivanovici (Bărăbaş 63) – Stancic (T. Suciu 60)
Antrenor: Francisc Dican

CSM Satu Mare, prima repriză: Anca-Trip – R. Popovici, Rz. Prodan, Suto, Brata, Rodri Hernando, Barth, Micaş, Zsiga, Baior, Gueye
CSM Satu Mare, în a doua repriză: Berbeacă – L. Contra, Rz. Prodan, Suto, R. Popovici, Fischer, Suveg, Schwarkopf, Bura, Barna, Ziman, Vaida
Antrenor: Tiberiu Csik

FK Miercurea Ciuc debutează la Dej în noul sezon de Liga 2

În această vară, FK Miercurea Ciuc a mai disputat amicale cu Chindia Târgoviște (0-1), Farul Constanța (2-2), Fatih Karagumruk (1-0, prima ligă Turcia), FK Qabala (1-2, prima ligă Azerbaidjan), Eyupspor (0-2, a doua ligă din Turcia), Pendikspor (1-1, a doua ligă din Turcia), Al-Wakrah (1-0, prima ligă din Qatar), ultimele cinci desfășurate în cantonament în Turcia, și AFC Odorheiu Secuiesc (3-3).

În prima etapă a Ligii 2, FK Miercurea Ciuc va evolua sâmbătă, 6 august, de la ora 11:00, în deplasare la Unirea Dej.

De partea cealaltă, CSM Satu Mare a mai disputat un amical în acest stagiu de la Miercurea Ciuc, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2, pe care a învins-o cu 3-1, iar în perioada următoare va mai întâlni Kids Tâmpa Brașov (2 august) și AFC Odorheiu Secuiesc (5 august).

Înainte de acest stagiu, CSM Satu Mare a disputat un amical cu o altă divizionară secundă, nou-promovata Minaur Baia Mare, pe care a bătut-o cu 2-1 pe stadionul ”Daniel Prodan”.

Foto: Attila Pinti / FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-egala-cu-afc-odorheiu-secuiesc-intr-un-amical-in-care-echipa-din-liga-3-a-condus-de-doua-ori-cu-cate-doua-goluri-19238733

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-da-startul-noului-sezon-de-liga-2-la-chiar-prima-participare-a-sa-in-acest-esalon-steaua-joaca-in-incheierea-primei-etape-programul-rundei-si-meciurile-televizate-19238660

Marius ANGHEL 31 Jul. 2022, 15:35 Liga 2
Pe aceeași temă