FK Miercurea Ciuc, start în forță în amicale! Numai Gabor Makrai a reușit cinci goluri în meciul cu AFC Odorheiu Secuiesc

Andrei PASCU 21 Jan. 2024, 16:07 Liga 2

FK Miercurea Ciuc s-a numărat printre echipele care au disputat, sâmbătă, 20 ianuarie, primul meci amical din perioada de pregătire de iarnă. În aceeași zi, și Steaua, Unirea Slobozia sau CS Tunari au avut programat prima partidă de verificare a iernii, toate fiind învingătoare.

Ciucanii lui Robert Ilyeș au întâlnit AFC Odorheiu Secuiesc (locul 4 în Seria 5 din Liga 3) și au învins cu 7-0.

FK Miercurea Ciuc, start în forță în amicale!

Întâlnirea a avut loc la Miercurea Ciuc, pe un teren cu gazon sintetic, iar startul de meci a fost amânat cu câteva zeci de minute, pentru că a fost nevoie ca suprafața de joc să fie curățată de zăpadă. După cum scorul o arată, FK Miercurea Ciuc a dominat confruntarea, dar și AFC Odorheiu Secuiesc a avut ocaziile ei, după cum a notat Szekely Sport.

Formația din Liga 2 a marcat prin doi fotbaliști doar, prin Richard Jelena și Gabor Makrai. Primul a reușit să puncteze în prima repriză, în minutele 14 și 22, iar Makrai a reușit o repriză secundă foarte bună, marcând de numai puțin de cinci ori, în minutele 47, 60, 77, 81 și 84.

  • FK Miercurea Ciuc, în prima repriză: Karacsony– Nagy, Kelemen, Apro, Vita – Bloj, Bence, Botond, Nistor– Balogh, Jelena
  • FK Miercurea Ciuc, în repriza secundă: Karacsony – Dezamits, Botond, Csuros, Berkeczi – Babati, Veres, Gal-Andrezly, Kovacs, Bakos, Makrai
  • AFC Odorheiu Secuiesc a început în formula: Vlasa – Marucza, Imets, Tordai, Gondor – Bara, Hadnagy, Antal – Gyorgyi, Becze, Cserek
    Au mai jucat: Mate, Lazar, Gavîrlița, Biro, Șerban, Sebestyen

FK Miercurea Ciuc, cantonament în Turcia

Un debut în forță așadar pentru FK Miercurea Ciuc în meciurile amicale, care a desfășurat deja și un prim cantonament. A ajuns la 10 ianuarie în stagiul de pregătire de la Harghita-Băi, unde a stat până la 16 ianuarie. Robert Ilyeș a pus accentul pe pregătirea fizică, pe acumulare, iar jucătorii s-au antrenat în sala de forță și cu alergări la înălțime.

Două cantonamente a programat antrenorul, care și-a chemat jucătorii la reunire la 8 ianuarie. De acum se pregătește pentru plecarea în al doilea stagiu, în Turcia, care se va desfășura în perioada 30 ianuarie – 13 februarie și unde FK Miercurea Ciuc va disputa mai multe partide de verificare.

Până să decoleze în Turcia, FK Miercurea Ciuc va mai disputa un amical, la 25 ianuarie, cu Bicskei TC (liga a 3-a din Ungaria).

Foto: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-clara-pentru-unirea-slobozia-in-primul-amical-din-2024-19297803

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-a-castigat-amicalul-cu-progresul-fundulea-19297799

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-agricola-borcea-5-0-victorie-la-scor-pentru-militari-19297785

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-dandea-si-radu-crisan-au-semnat-cu-gloria-buzau-19297780

Andrei PASCU 21 Jan. 2024, 16:07 Liga 2
Pe aceeași temă