FK Miercurea Ciuc, remiză spectaculoasă în testul cu Farul. Echipa din Liga 2 a smuls un egal în minutul 90+2, după ce a condus

Răzvan STÎNGĂ 03 Jul. 2022, 15:47 Liga 2

FK Miercurea Ciuc a smuls pe final un rezultat de egalitate în amicalul cu Farul, al doilea al verii. Partida s-a terminat 2-2, iar formația lui Francisc Dican a deschis scorul în minutul 6 și a închis tabela în minutele adiționale, în minutul 2 al prelungirilor confruntării disputate la Ghimbav.

FK Miercurea Ciuc a făcut 2-2 cu Farul, într-un amical

Echipa din Liga 2 a deschis scorul destul de repede, în minutul 6, când a marcat prin Marvin Schieb. Este adevărat că și formația lui Gheorghe Hagi a egalat destul de repede, tot în prima jumătate a primei reprize, în minutul 11, prin Robert Ion. Acesta avea să fie rezultatul la pauză, scor care s-a menținut chiar până spre finalul confruntării.

Carlos Casap a adus echipa din Liga 1 pentru prima dată la conducerea partidei, el reușind să puncteze în minutul 87, în urma unei lovituri de la 11 metri. Când totul părerea că se îndreaptă către o victorie a Farului a ieșit în evidență Petre Ivanovici, care a reușit să puncteze în minutul 90+2.

  • În aceeași zi, Farul a mai jucat un amical, cu Chindia, pe care l-a pierdut cu scorul de 2-3.

Klemen Nemanic, transferat de FK Miercurea Ciuc!

La FK Miercurea Ciuc a debutat și un jucător transferat recent. Potrivit Szekely Sport, Klemen Nemanic, fundaș central sloven, în vârstă de 25 de ani, s-a înțeles cu ciucanii, pentru care va juca în sezonul următor al Ligii 2. Apărătorul a evoluat ultima dată în țara natală, la Tabor Sezana, echipă din prima ligă.

Farul a evoluat în formula: Buzbuchi (Mușat 46) – Mboko (Bîrzu 46), Corinus (Grosu 61), M.Popescu (Mladen 74), Boboc (Kiki 36, Borza 74), R. Ion (Nedelcu 46), Artean (Casap 74), Grameni (Banu 46), Moldoveanu (Cojocaru 74), Petre (Mazilu 61), Pitu (Mustacă 54);

FK Miercurea Ciuc în prima repriză: Mate – Csiszer, M. Kovacs, Nemanic, Vita, Kodzic, Botond, L. Kovacs, Gal-Andrezly, Suciu, Schieb.
FK Miercurea Ciuc în repriza secundă: Gyenge – Takacs, Kelemen, Apro, Gondor, Csuros, El-Sawy, Sandor, Dzebari, Ivanovici, Jelena;

FK Miercurea Ciuc pleacă în cantonament în Turcia

A fost a doua partidă amicală jucată de FK Miercurea Ciuc după reluarea pregătirilor. În prima confruntare, jucată tot împotriva unei formații din Liga 1, Chindia Târgoviște, a cedat la limită, scor 0-1.

Testul cu Farul a fost ultimul pentru FK Miercurea Ciuc în țară, pentru că la 8 iulie va pleca în cantonamentul din Turcia.

FK Miercurea Ciuc testează și tineri

FK Miercurea Ciuc a reluat pregătirile la 20 iunie, iar de atunci a anunțat revenirile lui Bogdan Rotar (împrumutat sezonul trecut la CS Comunal Șelimbăr), Csongor Simo (AFC Odorheiu Secuiesc), Toni Suciu (CS Comunal Șelimbăr) și Ferenc Szin (Academia Pușcaș 2).

La reunire au fost prezenți și doi tineri, Alex Gondor (fundaș, 17 ani, legitimat sezonul trecut în Ungaria, la Haladas U19) și Mark Kovacs (fundaș, 17 ani, legitimat sezonul trecut la CA Oradea).

FK Miercurea Ciuc se află la trei plecări destul de importante în această vară. Salvatore Marrone a ajuns în Liga 1, la FC Voluntari, dar la plecări se încadrează și atacantul spaniol Rodri Hernando, care nu va continua la Miercurea Ciuc pentru că al său contract nu a mai fost prelungit și pentru stagiunea următoare de Liga 2.

Apoi, de la Miercurea Ciuc a plecat și Botond Gergely, care a semnat cu Zalaegerszeg, formație din prima ligă maghiară.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Răzvan STÎNGĂ 03 Jul. 2022, 15:47 Liga 2
Pe aceeași temă