FK Miercurea Ciuc a pierdut la limită amicalul cu Chindia. Adrian Mihalcea, la primul succes pe banca târgoviștenilor

Autori: Marius ANGHEL, Marius TUDOR Publicat: 29 Jun. 2022, 23:58 Liga 2
FK Miercurea Ciuc a pierdut la limită amicalul cu Chindia. Adrian Mihalcea, la primul succes pe banca târgoviștenilor

FK Miercurea Ciuc a pierdut la limită, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 0-1, primul amical din această vară, cu prim-divizionara Chindia Târgoviște.

Singurul gol al jocului a fost înscris cu un șut aproape de vinclu de către Daniel Neguț, întors la dâmbovițeni de la campioana CFR Cluj, în minutul 25. Anterior, Căpușă (14), Atanase (17) și Chamed (26) au avut șuturi pe lângă poarta apărată de Moga.

FK Miercurea Ciuc a fost periculoasă în fața porții Chindia abia în ultimele minute

Partida s-a desfășurat pe caniculă, motiv pentru care arbitrul Lucian Dîrjan a oprit jocul de câte două ori pe repriză.

La Chindia, Passaglia s-a accidentat în prima repriză și a fost înlocuit cu Dulca în minutul 38, iar până la pauză tot echipa lui Mihalcea a mai avut o ocazie de gol, prin Popadiuc (41), însă Moga s-a întins și a respins.

Pauza a avut doar cinci minute, asta și pentru că cei doi antrenori au mizat pe alți jucători în partea secundă. Tot Chindia a fost mai periculoasă și a lovit bara prin Dulca, însă și Cherchez putea majora diferența pentru formația sa.

FK Miercurea Ciuc a avut prima ocazie abia în minutul 84. Însă cei care puteau înscrie au fost oaspeții, numai că Zamfir (88) nu l-a învins pe Bartok din postura de unu la unu. Și Căbuz a avut treabă în prelungiri, când a salvat atât în fața lui Rotar, care a bătut o lovitură liberă de la 20 de metri, cât și a lui Sandor, care a reluat din apropiere după o lovitură de colț.

Același scor între FK Miercurea Ciuc și Chindia și în precedenta lor întâlnire, însă una oficială

Ca și în precedentul meci de verificare, cel cu CS Mioveni (scor 0-0), de sâmbătă, Mihalcea a folosit toți jucătorii apți. Astăzi, cu excepția lui Deian Boldor, au fost utilizați toți fotbaliștii pe care Chindia i-a deplasat în cantonamentul de la Săcele.

De remarcat că precedentul meci între cele două formații, unul oficial, s-a încheiat cu același scor, pe 22 septembrie 2021 și tot la Miercurea Ciuc, în optimile Cupei României.

Dacă trupa ciucană abia și-a început pregătirea noului sezon de Liga 2, Chindia va încheia sâmbătă stagiul centralizat de la Săcele cu un nou test, contra Farului, la Ghimbav (ora 11:00, baza Campo Verde). O zi mai devreme, vineri de la ora 13:00, are loc tragerea la sorti a țintarului Ligii 1, ediția 2022-2023.

FK Miercurea Ciuc, prima repriză: Moga – R. Takacs, Vass, M. Kovacs, Vita – Avetisian, Szondi – Tajti, Kodzic (El-Sawy 30), Schieb – Suciu
FK Miercurea Ciuc, a doua repriză: Bartok – Szin, Csedo, Vass (Vita 63), Gondor (Tajti 75) – Avetisian (M. Kovacs 63), E. Meszaros – Sandor, El-Sawy, Simo – Rotar
Antrenor: Francisc Dican

Chindia, prima repriză: D. Moldovan – Căpușă, C. Dinu, Ad. Ioniță, Riza – Atanase, Passaglia (M. Dulca 38), Vorojobas, Popadiuc – Neguț, Chamed
Chindia, a doua repriză: Căbuz – Cesar Rafael (în probe), Celea, Dima, Dumitrașcu – Șerban, M. Dulca, Petre, Neguț (Zamfir 59) – Cherchez, Jipa (Bogdan 73)
Antrenor: Adrian Mihalcea

Foto: Chindia Târgoviște

Autori: Marius ANGHEL, Marius TUDOR Publicat: 29 Jun. 2022, 23:58 Liga 2
Pe aceeași temă