Farul a câștigat la scor ultimele două amicale ale verii. Simon Măzărache a fost remarcatul zilei, cu cinci goluri într-o singură partidă

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 22 Aug. 2020, 15:21 Actualizat: 24 Aug. 2020, 11:35 Liga 2

Farul Constanța a încheiat perioada meciurilor amicale organizate înaintea debutului noului sezon de Liga 2. A disputat două partide, sâmbătă, pe stadionul Techirghiol, cu CS Sparta Techirghiol (Liga 4) și CS Poseidon Limanu 2 Mai (formație care a evoluat în ultima stagiune în Liga 3, dar care nu s-a înscris la startul celei care urmează).

Simon Măzărache, omul meciului cu CS Sparta Techirghiol: a marcat cinci goluri

Ianis Zicu a rulat tot lotul, iar Farul a câștigat la scor ambele confruntări. În prima, cu CS Sparta Techirghiol, a fost 7-1, iar marcatorii echipei din Liga 2 au fost Simon Măzărache cu cinci reușite (minutele 5, 29, 45, 47, 58), Antonio Cruceru (minutul 9) și Ionuț Ursu (minutul 56).

  • Primul ”11” al Farului: Agachi, Leca, Ursu, Lică, Panait, Antoche, Cărăuș, Bălan, Cruceru, Hordouan, Măzărache

Farul a rezolvat a doua partidă din prima repriză 

Cu CS Poseidon Limanu 2 Mai, Farul s-a impus cu 3-0. Scorul final a fost stabilit încă de la pauză, pe lista marcatorilor regăsindu-se Alexandru Stoica (minutul 5), Cosmin Bîrnoi (minutul 9) și Andrei Banyoi (minutul 36).

  • Echipa pusă în teren de Ianis Zicu în a doua partidă: Udeanu, Cană, Ursu, Lică, Carabela, Chindriș, Greu, Pirciu, Bîrnoi, Stoica, Gherghiceanu

Farul a disputat șapte meciuri amicale și a câștigat patru dintre ele 

Farul a terminat, așadar, seria meciurilor amicale, după testele cu numerele șase și șapte. A câștigat patru, a pierdut două și a făcut o remiză. Primele două eșecuri au fost înregistrate chiar în primele două confruntări. Celelalte meciuri ale Farului în afara ultimelor două partide de sâmbătă au fost disputate cu România U21 (scor 0-6), U Craiova 1948 SA (scor 0-2) Gloria Albești (scor 7-1), Dunărea Călărași (scor 4-0), Axiopolis Cernavodă (scor 1-1).

Nouă jucători au ajuns sub comanda lui Ianis Zicu până acum 

Farul a făcut câteva schimbări de lot după terminarea campionatului. A adus nu mai puțin de nouă jucători, câțiva dintre ei cu multă experiență la nivelul Ligii 2. Constănțenii i-au legitimat pe Marius Chindriș (mijlocaș, 29 de ani), Vlad Șerbănescu (mijlocaș, 18 ani), Aurel Pirciu (mijlocaș, 18 ani), Andrei Banyoi (atacant, 20 de ani), Sebastian Agachi (portar, 20 de ani), Cosmin Bîrnoi (mijlocaș, 23 de ani), Florin Bălan (mijlocaș, 18 ani), Simon Măzărache (atacant, 27 de ani) și Ștefan Fara (portar, 19 ani).

Foto: FC Farul Constanța

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 22 Aug. 2020, 15:21 Actualizat: 24 Aug. 2020, 11:35 Liga 2
Pe aceeași temă