Alin Buleică și-a prelungit contractul cu Viitorul Pandurii: ”Sper să ne batem și noul sezon la play-off.” Echipa antrenată de Cristian Lupuț s-a reunit

Mircea OGLINDOIU 18 Jun. 2021, 13:47 Liga 2
Alin Buleică și-a prelungit contractul cu Viitorul Pandurii: ”Sper să ne batem și noul sezon la play-off.” Echipa antrenată de Cristian Lupuț s-a reunit

După ce, mai mulți dintre jucătorii de bază, au refuzat prelungirea contractelor și au semnat deja cu alte echipe, Viitorul Pandurii l-a convins pe fundașul dreapta Alin Buleică (29 ani) să rămână în continuare la Târgu Jiu.

Jucătorul sosit în iarnă la gorjeni, la cerința fostului antrenor Flavius Stoican, va continua să joace la malul Jiului și în mandatul lui Cristian Lupuț, după ce și-a prelungit, ieri, contractul pe încă două sezoane.

”Ieri am fost prezent la reunirea lotului și am semnat prelungirea contractului cu încă două sezoane. Mă bucur că am ajuns la o înțelegere și că o să am continuitate la Viitorul Pandurii. Sper să mai vină jucători, să facem o echipă bună și să ne batem și în acest sezon la play-off si, de ce, nu la promovare!”, a spus Buleică, pentru Liga2.ro.

În această vară, echipa gorjeană i-a pierdut pe Daniel Paraschiv (plecat la CFR Cluj), Andrei Dragu (FC Botoșani), Marius Cioiu (Academica Clinceni), Andrei Sin (Academica Clinceni), Denis Rusu (Universitatea Craiova) și Darius Buia (Petrolul Ploiești), în timp ce Alexandru Bădăuță nu mai pare nici el tentat să rămână la Târgu Jiu.

Buleică venise în iarnă de la Turnu Măgurele

Sezonul trecut, Alin Buleică jucase 11 meciuri și 704 minute pentru Turris Oltul Turnu Măgurele și tot 11 jocuri pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu, dar pe parcursul a 926 minute. După ce echipa din Teleorman s-a desființat în pauza de iarnă, Alin Buleică a luptat cu Viitorul Pandurii pentru play-off, pe care l-a ratat în ultima etapă a sezonului regular, după eșecul de la Călărași. Ratarea obiectivului a dus la despărțirea de antrenorul Flavius Stoican. Totuși, FRF a anunțat, luna trecută, echipele care nu obținuseră licența pentru Liga 1, iar printre acestea s-a regăsit și Viitorul Pandurii. Practic, gorjenii n-ar fi avut drept de promovare în cazul în care se clasau pe unul dintre locurile 1-4 în Liga 2.

Viitorul Pandurii, zero comunicare. Va merge în cantonament în Bulgaria?

Pe surse, Liga2.ro a aflat că Viitorul Pandurii ar putea afectua cantonamentul de vară în Bulgaria, în perioada 4-16 iulie. Pe 21 iulie, echipa lui Lupuț are programat un amical cu Ripensia Timișoara, după cum a anunțat clubul bănățean.

Gorjenii încă n-a remis vreun comunicat în această vară, nici măcar pe pagina oficială de Facebook, fiindcă site-ul oficial www.viitorulpandurii.ro nu a fost niciodată funcțional.

Antrenorul Cristian Lupuț nu a putut fi contactat pentru a oferi mai multe detalii despre reunirea lotului, programul de pregătire sau campania de achiziții a singurului club din Oltenia care va activa sezonul viitor în Liga 2, competiție care va debuta pe 31 iulie.

Foto principal: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-cerut-rezilierea-cu-viitorul-pandurii-iar-acum-a-semnat-in-liga-1-denis-rusu-se-va-bate-la-titlu-sezonul-urmator-19189307

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nici-andrei-sin-nu-continua-cu-viitorul-pandurii-fundasul-s-a-prezentat-la-reunirea-unei-echipe-din-liga-1-19188953

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-inevitabilul-s-a-produs-daniel-paraschiv-a-lasat-viitorul-pandurii-si-a-semnat-cu-campioana-romaniei-cfr-cluj-19188800

Mircea OGLINDOIU 18 Jun. 2021, 13:47 Liga 2
Pe aceeași temă