A cerut rezilierea cu Viitorul Pandurii, iar acum a semnat în Liga 1. Denis Rusu se va bate la titlu sezonul următor

Andrei PASCU 16 Jun. 2021, 17:25 Liga 2
A cerut rezilierea cu Viitorul Pandurii, iar acum a semnat în Liga 1. Denis Rusu se va bate la titlu sezonul următor

Portarul Denis Rusu (30 de ani) a semnat un nou contract, la câteva luni după plecarea de la Viitorul Pandurii. Jucătorul din Republica Moldova și-a găsit echipă în Liga 1, după ce s-a înțeles cu Universitatea Craiova. Astfel, de la o echipă care a ratat play-off-ul Ligii 2, Denis Rusu a mers să se bată la campionat.

Denis Rusu nu a plecat în cele mai bune condiții de la Viitorul Pandurii 

Despărțirea dintre portar și Viitorul Pandurii s-a produs chiar la finalul sezonului regular, odată cu plecarea antrenorului Flavius Stoican. ”Principalul” a părăsit orașul Târgu Jiu după ce cu câteva zile înainte avuseseră loc mai multe dispute cu conducerea, iar Denis Rusu a cerut rezilierea contractuală.

Nu a mai vrut să continue, după despărțirea dintre Viitorul Pandurii și antrenorul care i-a dat încredere în experiența sa de acolo.

Denis Rusu juca la Viitorul Pandurii din octombrie 2020. Sezonul trecut, până când a încetat colaborarea cu clubul, a evoluat în 11 partide, 10 în Liga 2 și una în Cupa României. A primit nouă goluri și a închis poarta în cinci meciuri.

Înainte de Viitorul Pandurii, portarul a mai jucat, în Româniua, doar la Poli Iași. Moldovenii au căzut în Liga 2, la finalul ultimului campionat de Liga 1.

Alexandru Mărieș, fost la Fotbal Comuna Recea, prezent și el la vizita medicală a Universității Craiova 

Denis Rusu a fost prezent la reunirea și vizita medicală a Universității Craiova, dar nu a fost singurul jucător de acolo, care și-a încheiat ultima dată conturile în Liga 2. Și Alexandru Mărieș (20 de ani), transferat de olteni de la Fotbal Comuna Recea pentru 5.000 de euro și procente, a fost chemat.

La capitolul transferuri din Liga 2, Universitatea Craiova a mai trecut un portar, pe David Lazar (29 de ani). Acesta a lăsat retrogradata Astra pentru a rămâne în Liga 1.

Foto: Viitorul Pandurii Tg Jiu Official

 

 

 

Andrei PASCU 16 Jun. 2021, 17:25 Liga 2
Pe aceeași temă