Lovitură în plin pentru Dinamo: un fotbalist experimentat are ruptură de ligamente! Sezonul e ca și încheiat pentru el, iar fanii strâng bani pentru operație

Răzvan STÎNGĂ 01 Oct. 2022, 17:02 Liga 2
Lovitură în plin pentru Dinamo: un fotbalist experimentat are ruptură de ligamente! Sezonul e ca și încheiat pentru el, iar fanii strâng bani pentru operație

Veste teribilă primită de Dinamo în urma jocului din Cupa României, cu Viitorul Pandurii, câștigat cu 1-0. Alin Buleică, în vârstă de 31 de ani, scos de pe teren în minutul 85 din cauza unei accidentări, a aflat verdictul medicilor, unul cât se poate de dur. Mijlocașul lui Dinamo are ruptură de ligamente încrucișate!

Alin Buleică, accidentare gravă: ruptură de ligamente încrucișate. Fanii lui Dinamo strâng bani pentru operație

Alin Buleică pare că are sezonul încheiat în acest moment, pentru că o astfel de accidentare, pe lângă faptul că necesită operație, duce și la o perioadă de recuperare lungă, iar mai apoi mijlocașul va avea nevoie să se pună la punct cu condiția fizică.

E greu de crezut că Alin Buleică va mai evolua în acest sezon, poate doar pe finalul lui, dar problema e că Dinamo trebuie să facă rost de bani pentru ca mijlocașul să beneficieze de cel mai bun tratament.

Fanii s-au mobilizat pentru a-l ajuta pe Alin Buleică și au anunțat că strâng bani, pentru ca echipa să treacă și peste această problemă, fondurile clubului fiind, după cum bine se știe, limitate.

Alin Buleică, șase meciuri pentru Dinamo în actuala stagiune. În iulie anunța plecarea de la echipă, dar s-a răzgândit 

Alin Buleică, născut la Craiova, la 12 septembrie 1991, a evoluat în șase meciuri în acest sezon pentru Dinamo. A prins patru partide în Liga 2 și două în Cupa României. Însă, în campionat nu a mai evoluat din etapa a 4-a, cu Unirea Dej. În următoarele trei dueluri, cu Concordia Chiajna, Steaua și Gloria Buzău, Ovidiu Burcă nu l-a introdus pe teren.

În iulie, Alin Buleică anunța plecarea de la Dinamo, dar în cele din urmă, poate după discuții cu conducerea ”câinilor”, a decis să rămână și să pună umărul la revenirea lui Dinamo în SuperLiga României. Punea totul pe seama restanțelor salariale la acel moment, dar situația s-a schimbat, surprinzător, la 180 de grade.

”Am plecat de la Dinamo din cauza incertitudini care este acum la club, aveam deja restanțe și am primit doar promisiuni că se vor rezolva toate problemele doar în cazul în care preia cineva clubul. Am așteptat să se întâmple lucrul acesta, dar încă nimic nou. Ieri am avut o discuție cu familia și am decis ca este mai bine să plec și să aștept o ofertă mai bună.

Îmi pare rău că am plecat, pentru ca este vorba de un club mare din România, cu tradiție și suporteri. Sper să își poată reveni”, a declarat Alin Buleică pentru Liga2.ro în iulie, dar apoi s-a răzgândit și a rămas la Dinamo.

Alin Buleică a venit la Dinamo iarna trecută

De-a lungul carierei, Alin Buleică a evoluat la FC Universitatea Craiova, Gaz Metan CFR Craiova, Kavala (Grecia), Petrolul Ploiești, CS Turnu Severin, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna, UTA Arad, FC Argeș, Turris Oltul Turnu Măgurele și Viitorul Pandurii Târgiu Jiu.

Pentru Dinamo a evoluat 682 minute, în 10 meciuri de Liga 1 sezonul trecut, toate disputate în 2022, iar în prima parte a sezonului 2021-2022 a bifat 741 minute în nouă partide de Liga 2, pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-8-trei-meciuri-incep-de-la-ora-1100-la-iasi-dumbravita-si-buftea-steaua-joaca-la-ramnicu-valcea-de-la-ora-1200-19247554

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/florin-rasdan-val-de-ironii-la-adresa-lui-dinamo-dupa-jocul-de-la-targu-jiu-au-stat-doar-pe-jos-n-au-fost-caini-fanii-nostri-au-fost-mai-multi-dar-ei-spun-ca-sunt-o-echipa-bu-19247508

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/alexandru-darius-pop-a-adus-fericirea-pentru-ovidiu-burca-si-dinamo-atacantul-omul-momentului-in-stefan-cel-mare-si-dupa-victoria-cu-viitorul-pandurii-ne-a-motivat-si-ese-19247457

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/componenta-urnelor-valorice-pe-baza-carora-se-stabilesc-grupele-cupei-romaniei-tragerea-la-sorti-are-loc-astazi-19247415

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 01 Oct. 2022, 17:02 Liga 2
Pe aceeași temă