Ripensia și-a stabilit programul din perioada de pregătire, inclusiv toate amicalele. Printre adversari sunt și trei din Liga 2

Anda DELIU 17 Jun. 2021, 14:58 Liga 2
Ripensia și-a stabilit programul din perioada de pregătire, inclusiv toate amicalele. Printre adversari sunt și trei din Liga 2

Ripensia Timișoara a anunțat tot programul de pregătire pe care îl va avea în această vară, o performanță față de celelalte cluburi din Liga 2, care nu stau atât de bine la planuri și nici la comunicare. Echipa bănățeană se va reuni luni, 21 iunie, în a doua zi de Rusalii. În total, vor fi nouă amicale, dintre care trei cu adversari din același eșalon.

Ripensia va face vizita medicală în 22 și 23 iunie. Apoi, primul amical va fi în 30 iunie, deja în perioada cantonamentului la Buziaș, care începe din 27 iunie și se va termina la 9 iulie. Dintre echipele pe care le va întâlni în teste se numără colegele ”U” Cluj, Viitorul Pandurii și ASU Poli.

Deocamdată, locațiile amicalelor Ripensiei nu au fost stabilite, ci doar datele lor de desfășurare:

30 iunie – Pobeda Dudeștii Vechi (L3)
3 iulie – Avântul Periam (L3)
6 iulie – Pandurii Târgu Jiu (L3)
9 iulie – CSM Reșița (L3)
14 iulie – Universitatea Cluj (L2)
16 iulie – CA Oradea (L3)
17 iulie – Șoimii Lipova (L3)
21 iulie – Viitorul Pandurii Târgu Jiu (L2)
24 iulie – ASU Politehnica Timișoara (L2)

Călin Mada s-a întors ca antrenor secund la Ripensia

În această vară, Ripensia a format un nou Consiliu Director la clubului, l-a numit consilier de imagine pe Iosif Rotariu, l-a instalat pe Vlad Bura ca manager general, iar ultima mutare a fost în stafful tehnic condus de Cosmin Petruescu.

La Ripensia a revenit și fostul secund al lui Alexandru Pelici, Călin Mada (foto, în dreapta, alături de Bura), care îl urmase pe ”Pelican” și la CSM Reșița. Va face parte din stafful lui Petruescu, alături de celălalt secund, Iulian Muntean, antrenorul de portari Călin Frunză și preparatorul fizic Bogdan Ungureanu.

Mada a mai activat la Ripensia între 2018 și 2020.

Cinci tineri de la echipei U17 a Ripensiei au semnat contracte de profesioniști

Altfel, până să anunțe transferurile importante pentru club pentru noul sezon de Liga 2, Ripensia a comunicat prin intermediul site-ului oficial că a semnat contracte de profesioniști cu cinci tineri de la echipa Under 17 a clubului. Aceștia vor putea fi folosiți de Cosmin Petruescu la echipa mare.

”Cinci dintre componenții echipei Under 17 din sezonul trecut au semnat contracte cu clubul nostru. De la stânga la dreapta, în partea de sus a colajului, îi regăsim pe: Rareș Butnărașu (fundaș central), David Flonta (portar), Ovidiu Agapie (atacant), Dennis Huciu (fundaș stânga) și Luca Szimionas (mijlocaș central).
Suntem convinși că este doar începutul unei povești frumoase, sub tricoul legendar al Ripensiei!”, a transmis Ripensia.

Plecări certe de la Ripensia rămân în continuare doar Alexandru Popovici și Alexandru Neagu, de altfel, și cei mai maturi fotbaliști din lot. Popovici a semnat între timp cu CSM Slatina.

Foto: Ripensia Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/consilierii-judeteni-din-timis-au-votat-pentru-un-nou-stadion-al-timisoarei-de-122-de-milioane-de-euro-mingea-e-acum-in-curtea-cni-19188811

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-si-a-adus-managerul-insa-unul-deloc-cu-mai-multa-vizibilitate-in-fotbal-asa-cum-voia-patronul-a-antrenat-in-liga-3-doar-cu-licenta-c-19188526

Anda DELIU 17 Jun. 2021, 14:58 Liga 2
Pe aceeași temă