OFICIAL | Inevitabilul s-a produs. Daniel Paraschiv a lăsat Viitorul Pandurii și a semnat cu campioana României, CFR Cluj

Andrei PASCU 11 Jun. 2021, 19:41 Liga 2
OFICIAL | Inevitabilul s-a produs. Daniel Paraschiv a lăsat Viitorul Pandurii și a semnat cu campioana României, CFR Cluj

Daniel Paraschiv (22 de ani) a semnat în cele din urmă cu CFR Cluj, campioana României. Deși pe fir intrase în ultimele săptămâni și U Craiova 1948 SA, fotbalistul care a jucat sezonul trecut la Viitorul Pandurii a căzut la înțelegere cu ardelenii. El a fost prezentat oficial vineri, 11 iunie.

Daniel Paraschiv a semnat cu CFR Cluj 

Daniel Paraschiv a făcut un campionat precedent foarte bun, motiv pentru care a intrat în atenția mai multor echipe, superioare valoric fostului club, Viitorul Pandurii. Lupta a fost aprigă pentru semnătura sa, dar în cele din urmă Paraschiv nu a putut rezista tentației de a semna cu CFR Cluj.

Daniel Paraschiv a ajuns la Viitorul Pandurii în ianuarie 2020, de la Luceafărul Oradea. În sezonul trecut, a marcat de nouă ori în 24 de meciuri în care a fost utilizat în Liga 2. Stagiunea trecută, a prins doar două partide în campionat, dar tot a reușit să înscrie un gol.

Bine ai venit, Daniel Paraschiv!

Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul atacantului Daniel Paraschiv.

Născut la Brașov, Paraschiv (22 de ani) a evoluat în sezonul recent încheiat pentru formația Viitorul Pandurii Târgu Jiu, fiind unul dintre principalii marcatori din Liga a 2-a, cu 11 goluri în 27 de partide, în toate competițiile.

Îi urăm bun venit și cât mai multe realizări în tricoul vișiniu!”, a precizat campioana României, pe pagina de Facebook, Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA.

Daniel Paraschiv și-a anunțat intențiile de luni bune 

Plecarea lui Daniel Paraschiv de la Viitorul Pandurii era inevitabilă. El afirma clar acest lucru încă de la începutul anului. Spunea că vrea să facă un pas în carieră și voia să ajungă la un club mai important.

Categoric nu voi mai rămâne din vară, dar nu știu momentan ce voi face după ce-mi expiră contractul. Urmează să mă consult și cu cei apropiați mie, mă refer la familie și impresar”, afirma Daniel Paraschiv în luna februarie.

Până acum, Viitorul Pandurii a pierdut mai mulți jucători. Andrei Dragu (21 de ani) a semnat deja cu FC BotoșaniMarius Cioiu (21 de ani) s-a înțeles cu Academica Clinceni, iar Darius Buia (27 de ani) a fost prezentat la Petrolul.

 Foto: Flaviu Buboi (Sport Pictures) și CFR Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-mai-are-parte-si-de-vesti-bune-dupa-plecarile-catorva-jucatori-importanti-alexandru-baican-a-confirmat-ca-ramane-in-gorj-putem-candida-la-promovare-19188416

https://liga2.prosport.ro/liga-3/echipa-din-liga-3-care-va-imprumuta-jucatori-de-la-viitorul-pandurii-targu-jiu-ma-voi-intalni-cu-nicu-sarcina-si-vom-stabili-detaliile-acestei-colaborari-19188349

https://liga2.prosport.ro/seria-1/protest-in-fata-primariei-brasov-dupa-o-manipulare-dinspre-clubul-corona-sustine-allen-coliban-suntem-experti-in-a-ne-da-la-gioale-si-a-ne-infige-cutite-pe-la-spate-19188794

 

 

 

 

Andrei PASCU 11 Jun. 2021, 19:41 Liga 2
Pe aceeași temă